Открийте коледната магия с NovaKoja и подарете сияйна кожа!

• 7 351
  • 511
  •   1
Отговори
# 180
Най-важната стъпка за мен е хидратация.

# 181
  • SF
UV защитата! Не я пропускам дори през зимните мрачни къси дни. И също много обичам да съм с хидратирана кожа, така че не забравям и хидратацията. Ползвам и пачове под очите за около 15 минути всяка сутрин.

# 182
Най-важно за мен през зимата е да защитя кожата на лицето и ръцете ми от изсушаване,  раздразнение от студа и от UV лъчите. Използвам по-мазни и подхранващи продукти.

# 183
Най-важното през зимата ми е хидратацията. Кожата ми става ужастно суха.

# 184
Кожата ми е много светла и суха, с и годинките си напредват, затова не излизам от дома без серум, хидратация и UV защита.

# 185
Всяка една стъпка е важна за здравето и еластичността на кожата, но не забравям нанасянето на хидратиращ крем.

# 186
Хидратация та, тъй като кожата ми е суха и през зимата става още повече.

# 187
Хидратацията. Имма изключително суха кожа и зимата допринася допълнително.

# 188
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Най - важното за всяко време на годината е почистването на кожата!Конкретно зимата овлажняването с подходящ крем, защото от студа много ми се изсушава кожата.

# 189
  • София
Най-важната стъпка за мен през зимата е добрият хидратиращ крем, защото държи кожата стабилна, спокойна и защитена от студ и сух въздух.

# 190
  • дядовата ръкавичка
Подхранване и анти ейдж.

# 191
  • Mars Hotel
Най-важна за мен е хидратацията, тъй като кожата ми е много суха.

# 192
  • Бургас
Хидратацията и подхранването са ми много важни.

# 193
Кожата ми става по- суха през зимата, затова не пропускам да нанеса крем. Вечер добавям и серум преди крема

# 194
За мен най-важно през зимата е да защитя кожата на лицето, устните и ръцете ми от изсушаване от студ и вятър, също и да нанасям слънцезащитен продукт.

Общи условия

Активация на акаунт