Открийте коледната магия с NovaKoja и подарете сияйна кожа!

• 7 189
  • 511
  •   1
Отговори
# 255
  • на последния етаж
Най-важната стъпка през зимата за мен е хидратацията, тъй като кожата ми е много суха и чувствителна.

# 256
  • София
През зимата най-важно за мен е добрата хидратация на кожата. Не пропускам хидратиращия крем всяка сутрин и вечер.

# 257
  • София
Мисля че хидратацията е най-важната стъпка. И не само през зимата. Кожата ми вече започва да губи свежест и има нужда от хидратиране и подхранване.

# 258
Хидратацията е най-важна за мен (не само през зимата), като през студените месеци залагам на по-богати текстури, по-мазни кремове и серуми

# 259
  • Beyond the stars
Хидратацията. Не само през зимата, но през зимата най-вече.

# 260
  • Пловдив
Коя стъпка от рутината за грижа за кожата е най-важна за вас през зимата и защо?
Хидратацията, защото искам кожата ми да изглежда свежа, да я усещам здрава, да го няма онзи изпръхнал вид, който обикновено се наблюдава през студените месеци.

# 261
През зимата за мен най-важната стъпка е доброто хидратиране – серум + крем.

# 262
За мен най-важната зимна стъпка е дълбокото хидратиране, защото студът и вятърът силно изсушават кожата. То помага тя да остане спокойна, мека и защитена през целия сезон.

# 263
Залагам на подхранването, защото през студените месеци кожата ми става по-суха и има нужда от по-богати текстури.

# 264
Коя стъпка от рутината за грижа за кожата е най-важна за вас през зимата и защо?
ХидраТацията ми е най-важна имам суха кожа особенно през зимния период и гледам постоянно да я подхранвам с хидратиращ серум.

# 265
  • София
Нанасяне на хидратиращ крем.

# 266
  • плевен
През зимата за мен най-важната стъпка е  хидратацията на  лицето и ръцете  защото ниските температури и сухият въздух в помещенията лишават кожата от естествената ѝ влага, което води до сухота и раздразнение.Използвам по плътен крем.

# 267
Най -важното през зимата за моята кожа е хидратацията и подхранване на кожата .
Крем ,хидратиращ серум и маска веднъж седмично вършат страхотна работа при мен .

# 268
През зимата една от тай-важните стъпки е добрата хидратация защото иначе лицето ми губи блясъка си от студеното време.

# 269
  • София
Хидратацията, защото кожата ми през зимата е изключително суха.

Общи условия

Активация на акаунт