Открийте коледната магия с NovaKoja и подарете сияйна кожа!

• 6 810
  • 511
  •   1
Отговори
# 315
  • Враца
Коя стъпка от рутината за грижа за кожата е най-важна за вас през зимата и защо?

Кожата ми е много суха, овлажнявам, омазнявам, защитавам.

# 316
За мен е много важно дори и през зимата да ползвам слънцезащитна козметика.

# 317
През зимата наблягам основно на хидратацията.

# 318
През зимата кожата ми става изключително суха, благодарение на студът и вятърът, които изтеглят влагата от кожата. Задължително залагам на хидратиращи и предпазващи продукти, които предпазват от лющене, сухота, прекомерна чувствителност и зачервяване, които са доста неприятни.

# 319
За мен е много важно кожата на лицето и ръцете да е добре подхранена, тъй като студът ми влияе зле.

# 320
  • Другата България
Хидратацията! Имам суха кожа и за това е много важно да хидратирам с подходящи продукти.
Обикновено залагам на крем с бързо попиване и по възможност с дълготрайно хидратиране.

# 321
Най-важна за мен е хидратацията и защитата от измръзване през зимата, защото студът лишава кожата ми от естествената й влажност.

# 322
  • Варна
Със сигурност хидратацията.

# 323
хидратацията и то целогодишно, не само през зимата

# 324
За мен първата най-важна част за кожата не само през зимата,но и през всеки сезон  е почистването,за да се премахнат замърсяванията и мъртвите клетки.

# 325
Определено е добрата хидратация, кожата ми е чувствителна.

# 326
За моята кожа най-важната стъпка през зимата е хидратацията, имам нормална кожа, но с розацея.

# 327
Ами през зимата определено хидратацията, но като цяло не мисля че бих пропуснала която и да е стъпка Grinning

И тонер и серум и SPF са си важни през всеки сезон

# 328
Най-важната стъпка от грижата за кожата през зимата е хидратацията у подхранването.

# 329
  • столицата
Моята кожа лесно се дехидратира.

Общи условия

Активация на акаунт