Открийте коледната магия с NovaKoja и подарете сияйна кожа!

• 6 808
  • 511
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Моята кожа е много суха и целогодишно се нуждае от хидратация. Използвам подходящи серуми и кремове, особено в студените месеци

# 331
  • Монтана
Зимата хидратирането  и подхранването са на първо място.

# 332
През студените дни вечер задължително слагам шипково олио на лицето. Така кожата ми устоява студения въздух, на мъглите и др.

# 333
Хидратацията е най-важната стъпка и то целогодишно за мен.

# 334
  • ЛОВЕЧ
Хидратация, защото кожата ми се изсушава през зимата

# 335
  • Варна
За мен най-важното през зимата е оклузивният крем, който да запечата хидратацията от предишните стъпки. Ако само хидратирам, от сухия въздух кожата ми много лесно изпръхва или измръзва.

# 336
  • sofia
Според мен най-важната стъпка за грижата за кожата през всички сезони е хидратацията. Без кожата да е достатъчно хидратирана, тя не може да бъде здрава и за изглежда добре.

# 337
  • Плевен
Коя стъпка от рутината за грижа за кожата е най-важна за вас през зимата и защо?
Най-важна за мен е хидратацията, за да не губо кожата свежестта си. Използвам подходящи продукти зимата, както и вече за стареене на ожата.

# 338
На първо място хидратацията и то целогодишно, не само през зимата. Също и слънцезащитата!

# 339
Целогодишно за мен е важно да нанасям слънцезащита. Зимата залагам на такава, която оставя кожата хидратирана, а лятото малко по-матираща, тъй като кожата ми е смесена и се омазнява в Т-зоната.

# 340
Коя стъпка от рутината за грижа за кожата е най-важна за вас през зимата и защо?
Най- важната стъпка според мен е хидратацията, защото през зимата кожата е по- суха и използвам хидтатиращ серум и оделно хидратиращ крем

# 341
Както през цялата година - хидратацията, но зимата сменям кремовете и след серума нанасям по-плътен крем, за да предпазя кожата от студа.

# 342
Хидратацията и uv защитата.

# 343
Най- важно за кожата ми през зимата са хидратацията и слънцезащитна.

# 344
За мен най-важното е да предпазя кожата си от студа. Използвам два вида крем.

Общи условия

Активация на акаунт