Открийте коледната магия с NovaKoja и подарете сияйна кожа!

• 6 800
  • 511
  •   1
Отговори
# 345
  • Ямбол
Хидратация и подхранване.

# 346
За мен най-важната стъпка през зимата е слънцезащитата, въпреки че често се подценява, в комбинация с подхранващ крем срещу изсушаване и напукване от студa.

# 347
  • Велико Търново
Добрата хидратация и грижата против студа, на който е подложена кожата

# 348
  • София
Хидратация и слънцезащита

# 349
Подхранва хидратиращо крем, защото в студеното време кожата се изсушава и губи еластичност.

# 350
Коя стъпка от рутината за грижа за кожата е най-важна за вас през зимата и защо?  - Измивам си лицето сутрин само с вода. Ако използвам гел, от студа ми се нарушава кажната бариера, независимо дали съм се намазала с крем.

# 351
Важна е рутината!
Стремя се плез зимата кожата на лицито да ми е мека, хидратирана и защитена.
Имам няколко стъпки:
1Поддържам добра хидратация
2Редовно почиствам и ексфолирам
3Подхранвам с подходящи продукти
Всички за мен са важни за да бъде една сияйна кожа

# 352
Хидратацията, защото зимата кожата направо се лющи - особено климатиците изсушават допълнително, вятъра, студа ... Факторите са много, затова да овлажнявам кожата си в дълбочина ми е на първо по степен на важност.

# 353
  • София/Севлиево
Нямам рутина и никога не съм имала(не съм и опитвала да изградя).Но най-важно ми е лицето ми да е добре почистено и да не усещам кожата си мазна и лепкава.Засега го постигам с почистване само с вода,понякога с тампонче с розова или лавандулова вода.

# 354
Най-важна за мен е добрата хидратация през зимата. Също така не забравям и слънцезащитата.

# 355
Тъй като имам суха и чувствителна кожа, най-важно за мен е хидратацията и подхранването на кожата.

# 356
  • Някъде по Дунава
През зимата за мен е важна хидратацията.

# 357
Най-важната стъпка за мен през зимата е добрата хидратация, защото усещам кожата си много по-суха, отколкото през другите сезони.

# 358
Слънцезащита - опитвам се да използвам редовно и през зимата, защото съм със светла кожа.

# 359
Доброто хидратитане.

Общи условия

Активация на акаунт