Открийте коледната магия с NovaKoja и подарете сияйна кожа!

• 6 799
  • 511
  •   1
Отговори
# 360
Най-важни и зимата и лятото за мен са хидратацията и слънцезащитата. Имам суха кожа, но много трудно избирам подходящ продукт за хидратация, както и за UV защита.

# 361
Аз по принцип съм със суха кожа,която през зимата от студа никак не се чувства добре,затова непрекъснато използвам хидратиращи продукти.

# 362
  • София
Хидратация.За мен тя е важна не само през зимата.Когато кожата ми е хидратирана се чувставам най-добре независимо от сезона.

# 363
Най-важното за моята кожа е хидратацията с подходяща козметика, защото става суха от студа.

# 364
На първо място е хидратацията заради студа и сухия въздух в помещенията.

# 365
През зимата ползвам ретинол и особено важна ми е слънцезащитата и добрата хидратация

# 366
За мен най-важната стъпка в грижата за кожата през зимата е интензивната хидратация. Студът, вятърът и отоплението изсушават кожата много бързо, затова добрият хидратиращ крем и серум помагат да се запази защитната ѝ бариера и да остане мека, спокойна и здрава

# 367
През зимата най-важната стъпка в рутината ми за кожата е хидратацията, тъй като студеният, сух въздух и отоплението на закрито, правят кожата ми суха.

# 368
Най-важна ми е добрата хидратация на кожата, защото от студа изсъхва и става страшно.

# 369
  • София
Хидратацията и слънцезащитата.

# 370
Хидратация и подхранване , заради студеното време и вятъра .

# 371
Най-важната стъпка за грижа за кожата през зимата е да я хидратирам, защото най-много се изсушава от студ и вятър.

# 372
Хидратацията! Заради сухата ми кожа!

# 373
През зимата кожата трябва да бъде добре защитена от студа и слънцето, както и добре хидратирана преди лягане.

# 374
Най- важен за мен през зимата е серумът, залагам на хидратиращи и такива с пестициди. А целогодишно ми е изключително важна слънцезащитата.

Общи условия

Активация на акаунт