Открийте коледната магия с NovaKoja и подарете сияйна кожа!

• 6 797
  • 511
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Правилното почистване и анти-ейдж грижа.

# 376
Слънцезащита и хидратация, защото е важно да остане в добро здраве и свежа

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 08:36 от 6efa

# 377
Определено хидратацията е най-важната стъпка в грижата за кожата през зимните месеци.

# 378
Най-важната стъпка за мен е хидратацията на кожата, но зимата е и моментът за старт на продукти с киселини и съм по-смела в употребата им.

# 379
През зимата ползвам подхранващи продукти заради студа

# 380
Хидратацията, слънцезащита  и  предпазването от студа .

# 381
Не само през зимата, а през цялата година, най- важната рутина е хидратацията и защитата от UV лъчите.

# 382
  • София
Коя стъпка от рутината за грижа за кожата е най-важна за вас през зимата и защо?  Използването на серуми с витамин C и кремове с UV защита. Защото моята кожа заслужава най-доброто.

# 383
  • Елхово
Най-важно за мен през зимата е да защитя кожата на лицето и ръцете ми от изсушаване,  от студът и от UV лъчите.

# 384
Най-важно ми е ползването на богат дневен и нощен крем, които да подхранват кожата и да я защитават от температурните промени.

# 385
  • Стара Загора
Коя стъпка от рутината за грижа за кожата е най-важна за вас през зимата и защо?
Моята кожа през зимата се изсушава повече отколкото през лятото.
За мен най-важната стъпка освен масленото измиване, което е задължително е засиленото използване на хидратираща козметика.
Но през зимата залагам на такава с по-гъста и мазна текстура.
В момента съм заложила на крем с масло от ший в състава си, пчелен восък и Витамин Е.
Хидратира кожата отвътре, омекотява и подхранва , регенерира и стяга кожата, но в същото време служи като бариера - задържа влагата в кожата.

# 386
  • Sofia
Хидратация и овлажняване на кожата са ключови при мен, защото съм с розацея и внимавам за изсушаване.

# 387
Коя стъпка от рутината за грижа за кожата е най-важна за вас през зимата и защо?
Използването на подходящ продукт за хидратация в зимния сезон. От обикновени хидратиращи продукти предизвиквам поява на лишеи и чувствам дискомфорт.

# 388
През зимата е много важно за мен да не наруша кожната бариера и ползвам И кремове с такава насоченост.

# 389
  • София
Хидратацията е най-важната стъпка, но и слънцезащита не е за подценяване (включително през зимата)

Общи условия

Активация на акаунт