Открийте коледната магия с NovaKoja и подарете сияйна кожа!

• 6 794
  • 511
  •   1
Отговори
# 390
През зимата добавям хидратиращ тоник към рутината си, защото кожата ми става много суха от зимния въздух навън и сухия въздух от климатиците вкъщи.

# 391
най-важната стъпка през зимата е хидратация и подхранване с по мазен крем.

# 392
  • Благоевград
Хидратацията.
Студеното време изсушава още повече кожата ми, а ежедневната хидратация запазва защитната й бариера и  поддържа еластичността й.

# 393
Хидратацията, тъй като кожата ми става по-суха

# 394
Старая се  кожата ми винаги да е добре почистена и хидратирана. Ползвам серум и хидратиращ крем.

# 395
  • София
Най-важна стъпка през деня винаги ми е слънцезащитата. Няма значение кой е сезонът.
Вечер най-важна стъпка ми е богат хидратиращ крем.

# 396
  • Банско
Най-важната стъпка от рутината през зимата ми е крема. Трябва да е по-плътен и за студено време. Да предпазва кожата от студа и да хидратира.

# 397
Хидратация и подхранване с подходящ за зимата крем.Също и слънцезащитна.

# 398
Цитат
Коя стъпка от рутината за грижа за кожата е най-важна за вас през зимата и защо?
Особено през зимата, стъпките от рутините ми в грижата за кожата са повече.
Но най -важни са ми тези три : 1. Почистването / 2. Киселини и активни съставки / 3. Хидратация

Като всяка дама имам и аз своята несъвършена кожа. Която се изразява в пигментации (мелазма), заради хормонален дисбаланс, имам доста черни точки, започвам да виждам и бръчките.

Понякога правя двойно почистване, също добавям и маски. А заради намаленото влияние на слънчевите лъчи през студените месеци, включвам киселини и активни съставки, през вечерта. Като оставям хидратацията, дори за моята кожа, която е нормална към мазна  е задължителна.

# 399
За мен най-важната стъпка през зимата е хидратацията — без нея кожата ми моментално става суха и чувствителна.

# 400
Защитата от студ и сухота и подхранването, защото могат да доведат до обриви, зачервявания и алергии , а и зимата липсата на слънце и витамини в диетата също влияят на кожата ни.

# 401
  • София
Хидратация и слънцезащитен крем е моята грижа не само през зимата.

# 402
Много са ми важни и хидратацията, и слънцезащитата.
Държа кожата ми да е хидратирана през всеки сезон, въпреки че ми е по-мазна, обичам да е хидратирана,да я усещам напомпана. Зимата използвам по-лошото време,за да използвам и по-силни киселини и пилинги, така че и слънцезащитата ми е важна целогодишно.

# 403
  • София
Най-важната стъпка от рутината през зимата ми е крема, който трябва да бъде богат и подхранващ.

# 404
  • София
Определено хидратацията, защото кожата ми и без това е леко суха и студът веднага се птразява

Общи условия

Активация на акаунт