Открийте коледната магия с NovaKoja и подарете сияйна кожа!

• 6 793
  • 511
  •   1
Отговори
# 405
За мен най-важната стъпка през зимата е хидратацията — без нея кожата ми е незащитена и суха.

# 406
Използването на дневен и нощен крем , защото кожата ми е суха.

# 407
Работя нощни смени, през деня рядко слагам слънцезащита през зимата, така че това отпада.
Най - важна стъпка за мене е стъпка 2, серум.
Имам два, дневен и нощен и ги използвам когато ставам от сън, и когато си лягам.
Разбира се, околоочен серум също.
Следват крем за хидратация и нощна маска.

# 408
Хидратацията е най-важна за мен през цялата година. Използвам серум и дневен/нощен крем и на моменти не усещам кожата си добре хидратирана.

# 409
  • Пазарджик
Коя стъпка от рутината за грижа за кожата е най-важна за вас през зимата и защо?
Най-важна стъпка е хидратацията,поради температурните разлики.Когато кожата е добре хидратирана,дори в студеното време кожата е предпазена.

# 410
Хидратацията. От студеното време кожата става много суха и започва да се лющи. За това е важно да е добре овлажнена.

# 411
  • Ruse, Bulgaria
най-важна стъпка е хидратацията

# 412
За мен зимата е най-важна хидратацията тъй като е много рязка смяната на темп.Вътре  на климатик и отвън на вятър и студ и се появява сухота и лишеи.

# 413
Най-важно за мен през студените месеци, а и не само тогава, е да хидратирам сухата си кожата с подходящ крем.

# 414
  • София
Най-важна за мен не само през зимата е нощната маска/крем или последната стъпка в рутината ми вечер.

# 415
  • София
Коя стъпка от рутината за грижа за кожата е най-важна за вас през зимата и защо?

През зимата за мен най-важна е хидратацията. Използвам серум и хидратиращ крем с компоненти като хиалуронова киселина, които задържат влагата и възстановява кожната бариера.

# 416

Хидратацията е най-важна за мен. И не само през зимата. Кожата ми е суха и има нужда от хидратиране и подхранване

# 417
Хидратация ,студеното време и вятъра я правят много суха и чувствителна.

# 418
  • Русе
През зимзта включвам нощни маски и маски с отмиване за допълнителана хидратация и подхранване.Задължително ретинал.

# 419
През зимата най-важната и най-трудна стъпка ми е да защитя кожата си от студа. Изсъхва, цепи се и ежедневните грижи не дават особен резултат.

Общи условия

Активация на акаунт