Открийте коледната магия с NovaKoja и подарете сияйна кожа!

• 6 792
  • 511
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Здравейте! През зимата кожата ми се изправя пред сериозни предизвикателства – студ, вятър..., водят до дехидратация, чувствителност и загуба на блясък. За да запазия кожата си здрава и свежа през студените месеци, използвам серия козметични продукти за зимна грижа. Избирам маски и серуми за лице. Студеният въздух и отоплението в помещенията изсушават кожата, нарушавайки нейната естествена защитна бариера. Това води до сухота, лющене и раздразнения. Затова разчитам на хидратиращи и подхранващи продукти, които ще възстановят влагата и ще предпазят кожата от външните фактори, Маски за лице – интензивна хидратация и възстановяване! Blue HeartHeart ExlPurple Heart

# 421
Коя стъпка от рутината за грижа за кожата е най-важна за вас през зимата и защо?

През зимата най-важната стъпка за мен и моята суха кожа е богатият подхранващ крем, защото иначе получавам лющене и напукване на кожата.

# 422
През зимата наблягам най вече на хидратацията, понеже през този сезон кожата ми става суха и опъната.

# 423
Хидратацията през цялата година. Зимата заради студа кожата ми се напуква без нужната хидратация.

# 424
Коя стъпка от рутината за грижа за кожата е най-важна за вас през зимата и защо?
Хидратацият е най -важна през цялата година ,но през зимата и особенно важна ,
защото тогава температурите навън се понижат и се появят сняг и вятър, кожата започва да става по-суха и опъната от обичайно.  нарушават бариерната функция итова  води  до сухота, сърбеж и дискомфорт. Правилната хидратация през зимата е много важна, за да може кожата да се справи в тези екстремни условия.

# 425
Хидратацията е най-важната стъпка в рутината ми, за да се предпазва кожата ми от външни влияния.
Също така и целогодишно ползвам козметика със SPF фактор, независимо от сезона - за мен това е също много важна стъпка

# 426
Най- важно през зимата е да продължа да хидратирам кожата си и да я предпазвам от UV лъчите.

# 427
Според мен най-важната стъпка в зимната грижа за кожата е хидратацията, защото студът и вятърът разрушават защитната бариера на кожата. Допълнително, отоплението изсушава въздуха и „изпива“ влагата от кожата и така тя губи вода по-бързо, става опъната, лющеща се и чувствителна.

# 428
Най-важната стъпка от моята рутина през зимата е хидратиращият крем, както през деня, така и вечерта.

# 429
Най-важно за мен е да защитя кожата на лицето си и ръцете си от сухота и зачервяване от студа

# 430
  • София
През есента и зимата кожата ми изсъхва по-бързо и се появяват лишеи, затова най-важно е хидратацията и омазняването на кожата, като не херасвам тежки и мазни кремове.

# 431
През зимата подценяваме слънцето и често се забравя стъпката за нанасяне на слънцезащита.
За мен е важно да не я пропускам през зимата. Кожата ми трябва да е защитена целогодишно.

# 432
  • Варна
 Хидратацията, защото много ми изсъхва кожата от студа.

# 433
Целогодишно ползвам крем за лице за хидратация и слънцезащита.

# 434
  • София
За мен най-важната стъпка през зимата е слънцезащитата, защото UV лъчите действат целогодишно, а студът заблуждава, че кожата не се нуждае от защита Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт