Открийте коледната магия с NovaKoja и подарете сияйна кожа!

• 6 743
  • 511
  •   1
Отговори
# 480
За зимата основно залагам на хидратация. Старая се да нанасям крем поне 30 минути преди да изляза, за да попие хубаво в кожата ми. Не забравям обаче и за слънцезащитата дори през зимата.

# 481
Най важна е хидратацията и подхранването.

# 482
  • София
Здравейте! През зимата кожата ми се изправя пред сериозни предизвикателства – студ, вятър..., водят до дехидратация, чувствителност и загуба на блясък. За да запазия кожата си здрава и свежа през студените месеци, използвам серия козметични продукти за зимна грижа. Избирам маски и серуми за лице. Студеният въздух и отоплението в помещенията изсушават кожата, нарушавайки нейната естествена защитна бариера. Това води до сухота, лющене и раздразнения. Затова разчитам на хидратиращи и подхранващи продукти, които ще възстановят влагата и ще предпазят кожата от външните фактори, Маски за лице – интензивна хидратация и възстановяване!

# 483
  • Пловдив
През зимата наблягам на интензивна подхранваща грижа, защото студът много ми изсушава кожата.

# 484
  • Велико Търново
за мен, от първостепенно значение е защитата от студения и сухия зимен въздух, особено на кожата на лицето и шията.

# 485
  • някъде
Хидратацията, защото студеното време и  вятърът изсушават кожата.

# 486
Най-важна за мен през зимата е интензивната хидратация, защото студът и отоплението изсушават кожата, а тя предотвратява опъването и лющенето.

# 487
Най-важно за мен е да предпазя столичната кожа на ръцете си, защото е много чувствителна. А също така и хидратацията на кожата на лицето.

# 488
Най-важно за мен през зимата е да защитя кожата на лицето и ръцете ми от изсушаване,  от студът и от UV лъчите.

# 489
Най-важна за мен е хидратацията и УВ защитата.

# 490
За мен най - важната стъпка е хидратацията използвам серум и крем и задължително слънцезащита

# 491
Хидратация през зимата и защита от слънцето.

# 492
През зимата по-богат крем. Слънцезащита целогодишно.

# 493
Хидратация и подхранване с подходящ за зимата крем.

# 494
Хидратация, слънцезащита! 🥰🥰🥰

Общи условия

Активация на акаунт