Открийте коледната магия с NovaKoja и подарете сияйна кожа!

• 6 743
  • 511
  •   1
Отговори
# 495
За мен най-важната стъпка през зимата е добрата хидратация. Студът много изсушава кожата ми , затова не пропускам дълбокохидратиращ крем сутрин и вечер. Също така разчитам на серумите – особено с хиалуронова киселина. Дават ми допълнителна грижа.

# 496
  • София
Зимата околоочният контур ми се влошава и има нужда от по-специален избор на продукт. Отделно кожата и устните ми са сухи. Бих пробвала продуктите на Paula's Choice.

# 497
За мен важна е хидратацията през цялята година

# 498
Хидратирането на кожата ми е най-важно, защото студът я изсушава много.

# 499
Хидратация и подхранване .

# 500
Здравейте,
Дълбока хидратация и подхранване с маски или серуми, бустери.
Успех на всички!

# 501
Почистването с продукт на мастна основа и нежен измивен гел, след това нанасяне на хидратиращ продукт. Най-важно и основно за мен е внимателното почистване на кожата преди нанасянето на какъвто и да е крем/серум.

# 502
Използването на по-богат хидратиращ крем, а специално за моята кожа - продукт с кетоконазол

# 503
Хидратация и подхранване .

# 504
Хидратация и слънцезащита.

# 505
Хидратация и UV защита.

# 506
През зимата още по- важна е за мен хидратацията на кожата, винаги е била много суха.

# 507
  • София
Хидратацията ми е много важна. Имам суха кожа и кремовете са задължителни в зимния период. Регулярно си правя и маски за лице

# 508
За мен най-важно през зимата е да защитя кожата на лицето и ръцете от студа и по-точно от изсушаване.

# 509
Всички стъпки в грижата за кожата са важни но най- важна може би е хидратацията, защото защитава и подхранва.

Общи условия

Активация на акаунт