Открийте коледната магия с NovaKoja и подарете сияйна кожа!

• 6 750
  • 511
  •   1
Отговори
# 90
  • Плевен
Най-важната стъпка за мен е да не си изнежвам кожата през всички сезони на годината чрез разни мазила и да се пазя като дявол от тамян да не се излагам на слънце, вятър, студ и всякакви други нормални и естествени  природни и климатични условия.

# 91
Хидратацията - почистване и хубав крем.

# 92
Солидна хидратация!
През зимата кожата ми има нужда от по-активна грижа затова залагам на повече шийт маски вечер, серуми с пептиди и ниацинамид и по -плътен нощен крем. 🥰

# 93
Най- важно за мен, през всеки сезона,  е хидратацията...

# 94
Подхранването и хидратирането, заради студеното време и ниските температури.

# 95
Грижата за зоната около очите ми е на първо място. В последните месеци я усещам някак отпусната и се опитвам да не я забравям както съм правила много често преди.

# 96
Най-важно за мен е да държа кожата си хидратирана,  защото имам суха кожа, а през зимата става нещо много страшно, ако не се грижа за кожата си.

# 97
Хидратация, защита от студ и вятър.

# 98
  • София
Най-важните стъпки в рутината за кожата ми през зимата са хидратация и подхранване. Кожата ми е много суха, и зимата от студа и рязката смяна на температурата, чести се появяват кожни раздразнения.

# 99
  • София
Почистване и хидратация.

# 100
Най-важно през зимата е хидратацията и както и през цялата година - борбата с малките несъвършенства.

# 101
Коя стъпка от рутината за грижа за кожата е най-важна за вас през зимата и защо?
Най-важна е последващата грижа хидратация - например хидратираща маска за лице през вечер, защото имам нужда от повече грижа , особено на лицето.

# 102
Кожата ми е суха и през зимата особено важно ми е да успея да намеря правилните продукти за хидратирането и, които да са точно като за мен.

# 103
Почистване, хидратация и защита от студа. Ползвам редовно маска, тоник и серум или крем.

# 104
През зимата адължително нанасям хидратиращ крем на лицето и ръцете сутрин. Ако сме в планината добавям и UV защита.

Общи условия

Активация на акаунт