АС и други романтични К-драми - тема 15

• 5 757
  • 207
  •   3
Отговори
# 75
  • Русе
Белл, изобщо не подлагам на съмнение твоето мнение! Само погледнах в МДЛ и там при главните лица беше неговото име. Ако вярно помня, "семейството" беше от мъж, жена, дядо и две деца - момче и момиче. Нямаха никаква родствена връзка, просто хора със свръхестествени способности.

# 76
Бел, на обложката, която е на клипа пише заглавието на филма Wink.

# 77
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Да, няколко издания тези дни обсъждат отговора на Пако, даден на въпроса „В един и същи ден, по едно и също време, сватбата на V срещу сватбата на Park Hyungsik. На чия сватба отиваш?“, отправен му при участието му в
риалити шоуто на Coupang Play, Dabang Sisters, с водещи Lee Soo Ji и Jung Yi Rang. Пак Со Джун отговоря откровено „Няма да ходя [на нито едното, нито на другото]. Мисля, че ще отида на екскурзия този ден. По-скоро бих разочаровал и двамата.“  Отговорът му подчертава еднаквата привързаност, която изпитва към двамата си приятели, и трудността да избере между тях.
Горното според публикациите в онлайн медии.
Иначе, ето самата част от предаването, като според автопревода той контрира с въпрос-предложение "Защо да не направим съвместна сватба?!" Joy, преди да заяви опцията с екскурзията.

Впрочем и ВИ, и Пако са пуснали в инстаграмите си множество снимки от последната екскурзия до Хавай, направена от групичката им Wooga Squad. До инстаграма на Пако обаче нямам достъп. Само прочетох, че и той е качил снимки.
https://www.instagram.com/p/DSBiLMmElhj/?utm_source=ig_embed

Белл, не ми е попадал разказ на ВИ за Паковия РД. Ако имаш линк, дай го насам. Тези дни ми е не само много натоварено, но и с много проблеми в работата, и не съм шетала из нета.

Спойлерите за 11 и 12 епизод на Целувката обещават много романтика. Crazy

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 20:54 от profi_1

# 78
  • пак на Рив Гош
Eто ги снимките от Паковия Инстаграм Grinning: https://www.instagram.com/p/DRq7A2fkii6/?igsh=MTM5dXQxcnU4YTcyNA==

Белл, не знам кой е писал, че Ким Хе Юн е била за първи път Главна в Бегача, ама не е съвсем така Grinning. Преди него и в Extraordinary You с Роуон и И Дже Ук, и в Secret Royal Inspector & Joy с Тек си е Баш Главната и историята се върти около нейните героини.

# 79
Благодаря Роци Hug
ВИ ги е пуснал всичките мърдащи във видео влога си.

Изгледах и 11 епизод на Целувката. Полу-сестрата на Главния и брата на фейк-годеницата му са големи гадняри. Потривам ръчички да ги пипнат и да си получат заслуженото.

# 80
  • Варненска клюкарка
Проф, то  разказа  е на Пако за ВИ пък аз в бързината съм ги разменила.
Четох тук, но като знам по колко статии бълват на ден, сега няма как да ги преглеждам, видях я вчера но не погледнах от коя дата е.
https://www.allkpop.com/?view=a&feed=a&sort=n

Тази сутрин срещнах статия и тук, посмях се с един от отговорите от някакъв фен който съветва Пако че е трябвало да каже че и той ще се ожени в същия ден и така нямало да има някой сърдит от другите двама Joy
https://www.yesasia.ru/article/1787600

Имам чувството че го е вдигнала с лекота, сякаш  е много слаб в момента

Белл, не знам кой е писал, че Ким Хе Юн е била за първи път Главна в Бегача, ама не е съвсем така Grinning. Преди него и в Extraordinary You с Роуон и И Дже Ук, и в Secret Royal Inspector & Joy с Тек си е Баш Главната и историята се върти около нейните героини.
Роце, досещам се, както казах по нагоре изгледах няколко кадъра от Extraordinary You, нали се канех да го загледам и от първия си личеше че историята много се върти около нейната героиня т.е какво друго да е ако не главна? Първа главна роляго я представи някой оставащ зад камерата в интервю по време на излъчването на Бегача, така я представиха, надявам се да не е омазано нещо в превода. Но въпросното интервю е с много редакции, личеше че беше рязано на много места (не от фенове, а така беше пуснато) а след представянето и за "първа главна роля" пуснаха просто поздрава и "здравейте, аз съм Ким Хе Юн" точно там пролича че има малка пауза, като изрязан момент или колебание от нейна страна. По това време, точно седмица след началото на сериала тя е сменила агенцията си, но то не става за ден, обикновено се водят преговори няколко месеца, та вероятно това представяне е волята на новата и агенця с която тя е от миналия април. В Корея както знаем става кавото кажат агенциите на звездите, самите звезди не могат да действат както си искат, особено по-младите.. С РоУн  нямат проблем- миналото лято той много зарадва феновете и като харесаа една нейна снимка на която тя си прави селфи, а в края на годината, точно по това време когато тя беше една от водещите на наградите на SBS дано не бъркам телевизията, той и махна от публиката, а тя му помаха от сцената.  

Излязъл е тийзър на втората част на коледната песен на УСокчето, Карина и Чанг Уон Йонг

Днес са пуснали и нов тийзър на "От днес аз съм човек". Предишния излезе преди повече от година и сега освежават паметта на очакващите тази история.

Оформя се някакъв скандал в момента с потенциал да помете поредната кариера, този път на Ли И Кьонг. Накратко, забъркал се е с някаква германка, не разбрах скандала лети през континентите, или тя е в Корея и що за германка е като корпонденцята на скрийновете е на корйски. Четох малко по дигонала, че статиите са доста обстоятелствени, не знам още и дали да вярвам...Но накратко,тя го обвинява че я заплашва, а историята тръгва от съобщения между двамата със силно подчертан сексуален характер.Тя самата признава че обича да води такива разгонвори, но по някое време освен предложенията за интимни отношения, нещата излизат от контрол и стигат до заплахи, според плъзналите в интернет скрийнове и е казал че ще и прати трима мъже които ще я изнасилят групово. Всичко това казано на най-грозен жаргонен език и не става за цитати.Тя се лута, веднъж казва че това е правено с ИИ, веднъж казва че е истиско, на скрийновете се вижда неговият акаунт, пишат че поведението и прилича на човек заплашван и в момента. Той не е дал публично обяснение защо е напуснал риалитито в което е участвал до момента. Германката казва че той имал приятелка, но не искал тя да научава, по така сложилите се съобщения между тях преценила че тайните му допълнителни отношения не са нещо ново за него.т.е. е издала и още тайни от интимния му живот. Ако е вярно, моралната част е едно, не го познавм, може да е всякакъв, но може ли някой да е толкова глупав че да използва акаунта с който работи професията си? Вероятно ще има проължение, вероятно и агенцията му все пак трябва да каже нещо...

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 13:36 от Беллора

# 81
Ли И Кьонг го дъвчат повече от месец. Бяха го накарали да каже някаква пълна тъпотия в шоуто, в което е постоянен участник от години. Народа в мрежата масово не одобри въпросното казване, но вместо върху сценаристите и продуцента, азиатската лудост се изля върху него. Освободиха го от шоуто, въпреки че виновни бяха сценаристите и продуцента на самото шоу. После излизаха с изявления в нета, че уж просто имали друга визия за продължаване по-нататък, пък той като актьор имал и други ангажименти, та им се разминавали вижданията и застъпвали графиците, и така. Затова не, че го били освободили, а просто не го били повикали.
Германката си е "фен", като тя му се е натресла да си чати с него. И не, не е в Корея и никога не е стъпвала там. Но щедро го е заливала с предизвикателни намеци, че и откровения, след което решила, че е време да почне да проси пари. Когато просенето ѝ, след първоначално наистина получени пари, почнало да удря на камък, преминала към окалването и изнудването. Та така.
Има хиляди още подробности, но съвсем съзнателно не съм се ровила. Общо взето от тази муха мнозина се опитаха да направят слон, къде донякъде успешно, къде не.

Изгледах и 12 епизод на Целувката. Хич не ми харесаха откъсите в спойлера към следващия епизод. Ще имаме някакво раздалечаване на главните заради машинациите на полу-сестрата на главния и брата на готината богаташка, който е долен некадърен боклук. Уф! Е, няма как да трае много дълго, че все пак имаме само още 2 епизода до края.

Това е целият оригинален пресен трейлър към сериала на Хе Юн.

# 82
  • пак на Рив Гош
Профи, че то си е нормално в 13ти епизод да настане драмата, за да може в 14ти да еднорозите да размахват опашки и да лети розов памук Joy.
За утешение - Ки Йонг от 11ти епизод Joy - https://www.instagram.com/reel/DSXnTkrzoVv/?igsh=MWhqbjFyN3lvdmY5Yg==

# 83
Красиви и щастливи младоженци Gift Heart.

Шин Мин А и Ким У Бин

# 84
Тъкмо щях да ги донасям, 2в1 ме изпревари. Hug
Роци Stuck Out Tongue Winking Eye На мен ми хареса и заснетото в 12 епизод Laughing. Направо ѝ каза, че няма да я пусне да си ходи. А сцената после я бяха заснели с толкова емоционален заряд, а без свалени дрехи. Чиста еротика без капка пошлост или липса на вкус. Ама много готина двойка, с много, много химия са главните! Heart Eyes

Примъквам ви и ВИ със Сузи и Бо Гум, които скоро се събраха на събитие на Селин. Ако не бъркам, откриване на нов магазин. Освен тях тримата, другите сладури са момчетата от група TWS.
Снимките в инстаграма на Сузи - https://www.instagram.com/p/DSb53Ubj8Vn/?utm_source=ig_embed&img_index=1
И от фото-кабина ВИ с Бо Гум

Джунгкук най-накрая го хвана страх от ... нещо. Joy
https://x.com/sgmin_seven/status/2001225349938471075

За онзи, които не слушат активно к-поп, предлагам изборът на екипа на Билборд с 25-те най-добри к-поп песни на 2025 година.
https://www.billboard.com/lists/best-kpop-songs-2025/hearts2hearts-style/

# 85
# 86
# 87
Много са хубави! Дано имат дълъг и щастлив семеен живот.Flowers Four Leaf Clover

Снощи изгледах 11 епизод на Nice to Not Meet You. Актьорът в главната роля, Ий Чон Дже, е страхотен актьор. Така успя, без думи, да изрази тъгата и разочарованието, когато режисьорчето му каза в прав текст, че Главната харесва и е влюбена в героя му, а не в него, че сърцето да ти се скъса. И в последните кадри от епизода, като един Монк, ми се прииска да се пресегна и да прибера кашона с оризоварката да не се лее дъждът отгоре му. Joy Така де, ми няма как да ми показват главната като толкова безотговорен продавач. Joy

Уплашена от обявените предстоящи студове и снегове, взех та си прибрах част от китките.
Скрит текст:
Посрещащи на открита тераса коледни сакъзчета и мушката няма да има. Но давам шанс на прясно тръгналите да цъфтят винка и петуния, да направят каквото успеят според силите си. Grinning Кученцата и лавандулата си зимуват на открито, като може би ще е по-добре да обера лавандуловия цвят преди да го попари някоя слана. Розмаринът също цъфти, но него не броя за китка Joy. Аубриетата, както всяка година, тръгва и цъфти за Коледа и Нова година, но засега е още само намек за лилавия облак, в който се превръща.
Последна за тази година цветарска фотосесия.

# 88
  • Варненска клюкарка
АйЮ и Сокчо вчера са потвърдили че  ще водят наградите на MBC в живото предаване на телевизията, което ще се излъчи на 30.12.  

Къси прически, първата дама е Сонг Хьо Кьо

Ким Хе Юн, чудя се нейното някакъв трик на стилисти ли е, или е реално, защото на втората снимка си е нейната коса, така изглеждаше на скорошна реклама и на РД. Възможно ли е на една и съща фотосесия да я снимат с дълга, а после да и отрежат косата.

От Динамитната целувка, много чесън
бре Joy

Проф, знам че много харесваш тази визия, и аз се впечатлих
https://www.youtube.com/shorts/7dIQCWGBcEA

И още от Чанг Ки Йонг
https://www.youtube.com/shorts/XPU-3BoiV54

# 89
Перуки. Hands V
Така поне мисля. Никакъв проблем няма в една фотосесия да са руси дългокоси или на черно каре.

Мерси за петъчните шортс в понеделник. Stuck Out Tongue Winking Eye
Моето момче обаче свали доста от тази маса, натрупана в армията. В момента е поне с 10 кила надолу. И в лице леко го развалиха с ринопластика, направена тази есен. Поне с моя окомер страшно ме вбесява лекото разминаване във височината и големината на едната ноздра спрямо другата, както и лекото отклонение от вертикалната ос на симетрия на лицето по дължината на носа, т.е. кривнат е на една страна. Но такова вглеждане в супер дребни детайли са си мои професионални деформации. Момчето си е все такъв сладур, какъвто е бил винаги. Purple Heart

Общи условия

Активация на акаунт