и идвам с моя чаршаф.
Отвътре го намаза с малиново сладко за диабетици, не разбрал че купил такова, ама останалото е калорийна бомба. Шест кутийки Филаделфия подсладени с 6 разтопени бели шоколада, плънката разделена на 2 части едната част от кремата объркана с трохи от бисквити Орео и натрошена Милка с карамел и фъстъци, другата част от кремата с разбъркани в нея нарязани желирани ягоди. Много вкусно, но с отчайващо грозен вид. По средата изглежда като двугъба камила, в единия край по-тънко отколкото в другия

(не се оплаквам, това е един от любимите ми ромком-ове).
, Марги
, 2в1
, Белл 
.
Наздраве! 

. Страшно ми хареса и откачалката - сценарист на детективския сериал, изстрелял ГГ на върха, и режисьор на последния му сезон. По забавен начин беше едновременно егоцентричен, егоистичен, ревнив и вдетиняващ се манипулатор - най-точният душеизвадчик за Главния
. Ролята страшно залепва на актьора и мисля, че с ГГ бяха всъщност най-готината двойка. Между тях имаше повече химия и страст, отколкото между Главната и Главния. Сценаристите можеха да им забъркат повече от конфликтно-комичните моменти, в които някак съвсем естествено попадаха двамата. Искрено им се наслаждавах на екранното взаимодействие. Много приятен и ненатоварващ сериал, но си признавам, че действието ми "се точеше" една идея по-бавно и затова често обръщах на скорост 1,25. На нея ми беше идеално.

.
Но напълно споделям, че образът ѝ бе най-смотаната част от сериала.
Препоръчани теми