Спойлери от риалити предавания - тема 27

• 10 980
  • 88
  •   56
Отговори
# 45
  • BG-DE
При борба за 100К няма стари и млади 😂 Ако Алекс е имал възможност да бие Траян естествено, че ще го направи 🙂

# 46
ИВ
Хм, а на снимките от полуфинала защо има зеленкото на Траян? Или тези вече не съответстват и не трябва да ги гледаме.
За справка: https://bg-mam.ma/p/1828375/50442308

# 47
Защо да се отказва Алекс, ако може да бие Траян? Каква е гаранцията, че следващият път той няма да бъде губещ? Ако са една идея по-близо до полуфинал, да се жертва, но има още поне една елиминационна битка. Трудно е да се състезаваш срещу Продукцията, винаги нещата може да се "извъртят". Ако Алекс печели и той вземе грошовете, тяхната коалиция става по-силна на следващия етап.

# 48
Това вероятно са символизиращи цветовете на племената

# 49
ИВ
Явно вече са в цветовете на племената на полуфинала.

От Дидо имаме и тази снимка:

Възможно ли е Мирослав да спечели битката за имунитет и да са наредили арената за плажа по този начин за битката с бутането на варели с топките. Като битката да е на двете арени и да дойдат и тези компоненти от горната арена:

# 50
ИВ
Явно вече са в цветовете на племената на полуфинала.

От Дидо имаме и тази снимка:

Възможно ли е Мирослав да спечели битката за имунитет и да са наредили арената за плажа по този начин за битката с бутането на варели с топките. Като битката да е на двете арени и да дойдат и тези компоненти от горната арена:

И аз така смятам и понеже цветовете са жълто и синьо,отговаря на спойлера,че Дино отпада от Калин.
На имунитетите Дино играе със син,Калин с жълт цвят.
Между другото си спомням,че някой беше писал,че Дино завършва 5ти.
Това ме навява на мисълта,че Калин може и да е завършил последен на битката,защото иначе мисля,че Алекс с бъдещите 400 гроша щеше да го спаси.

# 51
Най вероятно утре Калин пада първи и е номиниран , на съвета Миро избира да му прати Дино защото така отстранява силен съперник .Алекс няма да харчи за да спаси Дино плюс че Чикагото има и сабии . Така че Дино срещу Калин го виждам като вариянт

# 52
  • София
ИВ
Сигурно съм много тъпа и ненаблюдателна, но какви са тези лични цветове? На банданата на всеки ли има нещо?

# 53
Не, на уредите, на които играят - в случая масите с плочките, които нареждаха и днес кокилите. Например Дино играе на сините, а Траян - на зелените и т.н.

# 54
Междудругото Алекс е може би най изтормозения играч на финалите на две елиминации със жилетки и то силови .

# 55
ИВ
Може ли старата снимка за справка?

# 56
Това за отпадането на Дино от Калин аз го бях споменал, защото ми беше подадено като информация от близък приятел, който има познат в екипа. Той каза, че не знае точния ред на отпаданията или кой печели, но е споделил само едно:

че борец от Стара Загора на име Николай отпада от младо момче, което се занимава с алпинизъм и е сочено за най-силния играч на сезона.

Разбира се, аз не мога да съм на 100% сигурен, докато не го видя с очите си, така че приемам всичко с резерви.

Между другото, не съм привърженик на тази нова формация от миналата и сегашната година – топ 4 полуфинал. Много повече ме кефеше, когато полуфиналът беше от топ 5. Игрите бяха по-динамични, по-интересни и имаше по-голям шанс някой непредсказуем да се промъкне напред.

# 57
  • София
ИВ
Благодаря! Наистина съм много зле, не съм обръщала внимание, но често предаването ми върви като фон, друг път се разсейвам с четене в темата.
Не, на уредите, на които играят - в случая масите с плочките, които нареждаха и днес кокилите. Например Дино играе на сините, а Траян - на зелените и т.н.

# 58
ИВ

Тоя "спойлер" че Дино отпада от Калин май се оказва не съвсем спойлер. Един борец, едно момче...не звучи сериозно.
А какво стана със снимката с оранжев и син елемент? Дали не е от последната елиминационна и Дино да отпада от Мирко?

# 59
ИВ
На мястото на продукцията щях да преснимам финала. Българите си имаме достатъчно други обиди.

Общи условия

Активация на акаунт