Спойлери от риалити предавания - тема 27

• 11 140
  • 89
  •   48
Отговори
# 75
ИВ
На мястото на продукцията щях да преснимам финала. Българите си имаме достатъчно други обиди.

Подкрепям! И без това нямаше да им е за първи път... Трябваше да направим петиция. Grinning

# 76
ИВ
От пети сезон, един и същ финален сценарий - подценяваният и физически (на тегло) най-слабият участник, аутсайдер за тежко трасе, побеждава. От понеделник ни показват как Алекс говори с пренебрежение за Мирослав - че е женчо и трябва да се изправи срещу мъжете в битка, Калин пък му каза, че е шубе, коалицията му го остави. Накрая, омаловажаваният вдига чека и натрива носовете на всички. Не се ли изтърка вече? Grinning
Аз все още не мога да си представя как Мирослав ще бута по-успешно вагонетката от Калин и Алекс, но то и миналата година, ако не знаех кой печели, щях да отпиша Мартин във финалната битка.

# 77
  • Варна
ИВ
Дано поне Траян изпревари Радостина.  Ще е гавра да е място пред него

Абсолютно!

# 78
Миро срещу Дино май ще е битката.

# 79
  • Някъде там...
ИВ
Билянка, чест и почитания. Супер си! Позна за оранжевото.

# 80
  • София
Техните пъшкания се чуха на промото.

# 81
ИВ:
Благодаря на всички, които ни разясниха какво ще се случи този сезон! Утре ще е последния епизод, който ще гледам! И другата година се надявам вече наистина да има достоен победител. В крайна сметка Калин тази седмица не отиде нито веднъж на елиминации, битките бяха статични и той имаше достатъчно време да се възстанови след престоя в Изолатора. Някой беше писал, че ще отиде на финала преуморен или контузен (направиха се сравнения с Момчил),но явно не това е причината да загуби.

# 82
Прекалено много натъртиха на това как Мими е останала сама срещу всички и накрая въпреки това побеждава. Ако бях на тяхно място, щях да преснимам финала. Мартин го преглътнах, но той е на светлинни години от Мими. Тази победа ще остави мн лош привкус. Мен лично ме отказват за следващ сезон. В това несправедливо общество искаш поне по тв да видиш как добрият побеждава. Как само не искам този спойлер да е верен…

# 83
ИВ:
Благодаря на всички, които ни разясниха какво ще се случи този сезон! Утре ще е последния епизод, който ще гледам!

И аз така, и аз благодаря! И Билянка, ако смяташ пак да следиш Инстаграм и братът на Калин изчезне към Юни месец, кажи ни моля те. Само за това бих си пуснала да видя потенциално подобно представяне.

# 84
ИВ
Техните пъшкания се чуха на промото.
Дино си носи така банданата:

Скрит текст:
ИВ:
Благодаря на всички, които ни разясниха какво ще се случи този сезон! Утре ще е последния епизод, който ще гледам!
[/spoiler]

И аз така, и аз благодаря! И Билянка, ако смяташ пак да следиш Инстаграм и братът на Калин изчезне към Юни месец, кажи ни моля те. Само за това бих си пуснала да видя потенциално подобно представяне.
И нека дебненето започне сега. 😁🐈‍⬛

# 85
  • Sofia
ИВ:
Скрит текст:
И другата година се надявам вече наистина да има достоен победител. В крайна сметка Калин тази седмица не отиде нито веднъж на елиминации, битките бяха статични и той имаше достатъчно време да се възстанови след престоя в Изолатора. Някой беше писал, че ще отиде на финала преуморен или контузен (направиха се сравнения с Момчил),но явно не това е причината да загуби.
При така стеклите се обстоятелства ми е адски трудно да повярвам, че фикуса може да бие Калинката! Не мога да се примиря и отказвам да приема, че съществува вселена в която онзи, на когото все му е лошо може да е по-добър от Калин! Това не е човешко.. Ужасно, ужасно нелицеприятен и недостоен "победител".. Съжалявам! Честит да им е!
Яд ме е за Траян!

# 86
ИВ:
Някой беше писал, че ще отиде на финала преуморен или контузен (направиха се сравнения с Момчил),но явно не това е причината да загуби.
Да, аз предположих така. Наистина не виждах някаква друга причина, поради която Калин да не вземе финала. Всъщност имах предвид, че така ще се случат нещата, както бяха между Рълев и Момчил. Всеки очакваше да спечели Момчил на финала (въпреки спойлерите), ама някакси "магически" Рълев спечели с невероятните си умения.
Тааа, така ще е и в петък явно.

# 87
ИВ
Съдба или не, в петък няма да имам възможност да гледам финала. Така че утре ще бъде моят финал. А моят победител е ясен. Голямо удоволствие беше да ви чета. Ще има абстиненция. 🐞

П.С. В промото за утре се чуха Дино и Миро. И знаейки какъв нервак е Дино, играта с топчето ще му изяде главата.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 23:06 от Harkness

# 88
Някъде четох, че ще има топчета и на финала. И ако е вярно....Представяте ли си утрешната битка да е финалната с добавени елементи?

# 89
Призивите за преснимане на финала са ми абсолютно непонятни. Сякаш Калин би бил човек, който ще се съгласи на нечестна победа, подценявате го, а сте му фенки уж. Колкото до това как фикусът го е бил - както и Радостина би Ръждавичка. Достатъчно е веднъж да няма ден или да не е неговата битка и готово.

Благодаря и аз за всички спойлери, приела съм вече финала. Като видя Траян в офиса, ще го поздравя от бг мамите, които го харесват Hug

Общи условия

Активация на акаунт