Спойлери от риалити предавания - тема 27

• 39 664
  • 191
  •   2
Отговори
# 120
Тук май се писа, че Алекс побеждава Калин на полуфинал. Значи първи ще е Миро или Алекс(по-малко вероятно) според мен
Аз лично продължавам да съм убедена, че Калин е най-добрият там в многокомпонентна битка. Айде, приехме вече, че на финала нещо се е объркало.
Но на полуфинала според мен победител ще е Калин.
Имаше някакъв спойлер за полуфинала, че много тъпо се е издънил Калин или нещо такова. А снощи и в промото подсказаха за такъв момент. Черни котки навсякъде Simple Smile
Не съм прочела или видяла подобно нещо.

Хахахаха! Казах ли ви! Калин победи!!!

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 21:36 от Гарганела

# 121
Тук май се писа, че Алекс побеждава Калин на полуфинал. Значи първи ще е Миро или Алекс(по-малко вероятно) според мен
Аз лично продължавам да съм убедена, че Калин е най-добрият там в многокомпонентна битка. Айде, приехме вече, че на финала нещо се е объркало.
Но на полуфинала според мен победител ще е Калин.
Имаше някакъв спойлер за полуфинала, че много тъпо се е издънил Калин или нещо такова. А снощи и в промото подсказаха за такъв момент. Черни котки навсякъде Simple Smile
Не съм прочела или видяла подобно нещо.

Хахахаха! Казах ли ви! Калин победи!!!
Но полуфинал Sad
Тъкмо си припомнихме , че и Фифо и Момчи бяха първи на полуфиналната битка .. и … после …

# 122
Не мога да повярвам, че Калин губи на подобно трасе. Явно пъзела го е спънал.
Дано все пак се случи някой “драматичен обрат на събитията”, както казваше Дино.

# 123
  • BG-DE
Ами, колкото и да ми е неприятно Миро съвсем заслужено победи Калин, то само с мускули не става трябва и малко акъл 🙂

# 124
  • София / Пловдив
Горчив привкус ми остави финалът, въпреки че ни беше ясен този изход. Благодаря на Биляна, на Мери отново 😘 да почва новият Ерген, че да пуснем кучетата пак и фризьорките да се вихрят в спойлерите... 😁
Какво друго чакаме като риалити в следващия тв сезон?
Хелс китчън ще има ли със сигурност?

# 125
Здравейте! Не успях да следя темите, а и повечето спойлери са за игрите, аз не ги гледах този сезон. За Ергенът знаете ли кои двойки са заедно след предаването освен Габи и Джани? Има ли изобщо други, Блага и Денис?

# 126
Ергенът

Бърз спойлер от сторито на Галена Назърова. Погледнете кой е на заден фон отдясно. Натали и Орлин явно все още са заедно🤫🤭

# 127
Здравейте! Не успях да следя темите, а и повечето спойлери са за игрите, аз не ги гледах този сезон. За Ергенът знаете ли кои двойки са заедно след предаването освен Габи и Джани? Има ли изобщо други, Блага и Денис?

Дениз и Виктор са се пробвали за 1-2 месеца, но тефтераджията е с Кристина в момента.

# 128
Ергенът

Бърз спойлер от сторито на Галена Назърова. Погледнете кой е на заден фон отдясно. Натали и Орлин явно все още са заедно🤫🤭

Явно Нати успя да пресметне, че с музикалния продуцент ще й е по- добре.

Браво, че си ги изловила!

# 129
ИВ
Банда, благодаря, че бяхме заедно и в този сезон на ИВ! Благодаря, че гадахме заедно, че мислихме заедно, че се вълнувахме заедно и най-важното - че се забавлявахме заедно.

Благодаря на Дидо за снимките от арената и за аналитичната мисъл❣️

Живот и здраве, догодина пак. 😊

Желая ви весели празници и само положителни емоции! 🤗😚😁

# 130
Ергенът

Криси и Виктор последно преструват ли се, че са заедно?

# 131
Ергенът

Криси и Виктор последно преструват ли се, че са заедно?
Май не? Странно е. Още снимки от снощи:

# 132
Някой беше казал в подкастите, че всички двойки са разделени, не знам. Но пък явно Натали и Орлин не са или са се събрали сега.

Криси и Виктор са заедно, имам подозрения, че и други участнички са с друг мъж от предаването, което показва, че това директно мачване беше пълна глупост и догодина продуцентът ще трябва да инвестира малко в игри и срещи, за да размества пластовете.

# 133
Ергенът

Това не е ли Калоян?

# 134
Не мисля, той не е бил с толкова гъста брада.
Все пак вероятно е с Маги, щом и Габи е коментирала.

Ергенът

Това не е ли Калоян?

Общи условия

Активация на акаунт