WIZZAIR - 52

• 49 446
  • 873
  •   1
Отговори
# 855
Полетите на Wizzair на един и същи Терминал в София ли кацат? Ще летим в четвъртък от Щутгарт и ни питат от къде да ни вземат.

# 856
  • На планетата Земя
Щутгарт - 11.05 часа - Терминал 1.

# 857
Благодаря!

# 858
  • Пловдив
От кога няма полети до Хърватска?

# 859
Уизеър не са имали до Хърватия (от България поне), но Раянеър имаха до Загреб и Задар. Явно са закрили линиите поради мижав интерес.

# 860
  • София
От колега хърватин знам, че са били пълни. Той е много недоволен, че ги спряха.

# 861
  • София
Ако са пълни само когато са по 15 евро, то няма особена файда от това.

# 862
  • Пловдив
Ама за нас има Wink

# 863
Имам закупени билети, кога се въвеждаха данните от личните карти, при закупуване или при чекирането? Защото моята е нова

# 864
При чекирането. Или никога, ако пътувате в Шенген.
Общо взето каквото им трябва, ще си го поискат, няма нужда да се натискате да си дадете всичко...

# 865
Днес чекирах за първи път с Wizz. Има някаква забрана за батерии в багажа, която не успях да разбера. Какво имат предвид?

# 866
Батерии и зарядни само с Вас на борда (в ръчния багаж); забранени са в чекирания.
Забранено е също по време на полет да зареждате електронни устройства.

# 867
Благодаря!

# 868
  • Варна
Здравейте!Вярно ли ,че ако не се закупят предварително места с WizzAir може да има дублиране?Чух нещо такова,но ми се струва нелепо.Не съм пътувала с WizzAir досега.

# 869
Не точно дублиране, по-сложно е за обяснение
Може да продадат повече места, отколкото има в самолета, защото според статистиките известен брой хора не пътуват. Това не го правят само тези, а всички.
И последните които се чекират може да преживеят сърцетуп или да останат за друг полет (плаща се обезщетение). Това се случва много рядко.

Не е важно плащането на места, проблема е ако се чекираш последен, след като са се чекирали всички 180 човека.

Общи условия

Активация на акаунт