WIZZAIR - 52

• 8 582
  • 163
  •   2
Отговори
# 120
  • * Under the stars *
Благодаря на всички, които се включиха. Изобщо не се бях сетила да изпратя по куриер, просто бях решила, че не би трябвало да е проблем 1-во когато е в чекирания багаж и 2-ро когато бебето пътува с мен и мога да докажа продължителност на престоя и т.н.
В крайна сметка не искам да рискувам да имаме проблем и млякото ще бъде изпратено с фирма за превозване на багаж ( благодаря за идеята на gargamela) , като в багажа ще оставя само две кутии за първите 10-тина дни.
necromancer , както бях написала ,съдържанието на млякото във Великобритания и това в България е различно, нищо че е една и съща марка. Когато проучвах точно този въпрос, прочетох доста мнения на майки, които са били на почивка в Европа и са дали от европейската формула на млякото и бебетата са имали жестоко повръщане, някои изобщо не са искали и да го пият. С малко бебче това е последното нещо, което искам да ми се случва- да се чудя от къде да намирам мляко. Та затова съм се запасила така стабилно. Simple Smile
Таня67 и вие сте права. Препоръчва се да се използва до 3-4 седмици след отварянето, ама пусти майчин мозък, хич не го бях помислила това.
Добре, че писах тук, че голяма беля щеше да сътворя.
Още веднъж благодаря на всички, че ме накарате да си разчовъркам затлачения мозък 😄

# 121
Не се шашкайте с тоя овърбукинг. Просто гледай да не си от последните десетина души, които се чекират. Толкова.
Ако сменят самолета това не помага, но и плащането на място също не помага, та все едно.

Наистина ли плащането на място не помага? Мислех си че ако си платил място и имаш бордна карта с място не си застрашен

# 122
Помага не плащането на място, а възможността да си избираш място преди да свършат. Винаги ако не си от последните двайсетина човека ще получиш място, така че ако се чекираш от първите е най-сигурно.
Но ако сменят самолета с по-малък, тогава избраните места отпадат и ги разпределя автоматично. И тогава може и да отпаднеш.

# 123
Здравейте, този куфар става ли за  priority, има обаче разлика  1 см от техните изисквания, не знам какъв да купувам ..

https://wings24.bg/bg_BG/p/%D0%9A%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%B5% … 7%D0%9E%D0%92/230
Става. Впрочем да се похваля с моето мини куфарче с махащи се колелца размер 40*30*20. Изключително удобно и практично, вместо раница! И Уиз и Раян нямаха никакви проблеми с такова куфарче. Единствено, се оказа, че Раян нямат едно и също пространство под седалките. Колони C и D имат по-малко пространство под седалките от другите колони. С Уиз такава разлика не забелязах.
И за пореден път с Уиз, на летище София никой никаква декларация за дете от другия родител не ми поиска! Граничен полоцай стои до гейта и си свирка.

Здравейте! Може ли линк към куфара. Стана ми любопитно, много го похвалихте🙂

https://wings24.bg/bg_BG/p/%D0%9A%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%B5% … 7%D0%9E%D0%92/230

# 124
  • Пловдив
Здравейте, този куфар става ли за  priority, има обаче разлика  1 см от техните изисквания, не знам какъв да купувам ..

Става. Впрочем да се похваля с моето мини куфарче с махащи се колелца размер 40*30*20. Изключително удобно и практично, вместо раница! И Уиз и Раян нямаха никакви проблеми с такова куфарче. Единствено, се оказа, че Раян нямат едно и също пространство под седалките. Колони C и D имат по-малко пространство под седалките от другите колони. С Уиз такава разлика не забелязах.
И за пореден път с Уиз, на летище София никой никаква декларация за дете от другия родител не ми поиска! Граничен полоцай стои до гейта и си свирка.

Благодаря!:hibiscus:

# 125
Може ли инфо за да “си сверя часовника”..на каква цена сте взимали приорити и запазени места? Сега ми излизат цени, които ми се виждат високи…32 лв. на място и 80 лв. приорити. И странно защо в левове ми показва  още цените…

# 126
Цената е най-различна, според зависи. Както местата са най-евтини когато се купува билетът, така и въпросното прайорити (на английски: prioritу=прайорити, на български: приоритет).  Места и по 88 лв има, ако са на аварийния изxод или на втория ред, ако се добавят в деня на чекирането (да речем ден преди полета). Десетина различни цени има на местата според разположението им в самолета и според времето им на покупка.  Например при Раянеър има и по 8 евро места (по време на покупка на билета), добавените после... са по-скъпи. Ако оше като купувате билета знаете, че няма да минете само с малък ръчен, веднага си купувате прайорити, защото по-евтино няма да бъде после, а обратното.

# 127
Това, че когато се купува пакетно е по-евтино е ясно, причини за да не се направи - много. Относно правописа - бележки и коментари в темата по българска или английска фиология (не е необходимо заяждане, форум и тема за взаимопомощ е, поне според мен).
За другата информация сърдечно благодаря! Хубав ден!

# 128
Скрит текст:

[/quote]

[/quote]
В описанието не пише, че се махат колелцата? Пише че се въртят на 360градуса, може ли да потвърдите че има такава опция?

# 129
  • София

В описанието не пише, че се махат колелцата? Пише че се въртят на 360градуса, може ли да потвърдите че има такава опция?
Защото съфорумката, която спомена за безпроблемното куфарче с махащи се колелца не е отговорила. Wink Дори снимката му не е показала. Иначе линкът към розовото от  wings24 го има и във въпроса. Simple Smile

# 130

И аз се включвам с такава молба в темата. Благодаря предварително!

Ето. https://www.bagaji.bg/product/tvyrd-kufar-za-kabinen-bagaj-40-30 … v-nqkolko-tsvqta/

Сега забелязах, че и цената му не е мръднала от 02/2025. Освен и аз да си купя още един... Smirk

# 131
amy_nka, благодаря за линка!

# 132
Скрит текст:

И аз се включвам с такава молба в темата. Благодаря предварително!
Супер, благодаря!

Ето. https://www.bagaji.bg/product/tvyrd-kufar-za-kabinen-bagaj-40-30 … v-nqkolko-tsvqta/

Сега забелязах, че и цената му не е мръднала от 02/2025. Освен и аз да си купя още един... Smirk
[/quote]

# 133
Цената е най-различна, според зависи. Както местата са най-евтини когато се купува билетът, така и въпросното прайорити (на английски: prioritу=прайорити, на български: приоритет).  Места и по 88 лв има, ако са на аварийния изxод или на втория ред, ако се добавят в деня на чекирането (да речем ден преди полета). Десетина различни цени има на местата според разположението им в самолета и според времето им на покупка.  Например при Раянеър има и по 8 евро места (по време на покупка на билета), добавените после... са по-скъпи. Ако оше като купувате билета знаете, че няма да минете само с малък ръчен, веднага си купувате прайорити, защото по-евтино няма да бъде после, а обратното.
И аз мислех така,но специално приорити  добавях  два пъти на връщане в последния момент на ниска цена -20 евро. Наложи се заради непредвидени покупки.

# 134
20€ доста добра цена за приоритет за Уиз, особено в последния момент. Зависи и за коя дестинация става въпрос наистина.

Общи условия

Активация на акаунт