В крайна сметка не искам да рискувам да имаме проблем и млякото ще бъде изпратено с фирма за превозване на багаж ( благодаря за идеята на gargamela) , като в багажа ще оставя само две кутии за първите 10-тина дни.
necromancer , както бях написала ,съдържанието на млякото във Великобритания и това в България е различно, нищо че е една и съща марка. Когато проучвах точно този въпрос, прочетох доста мнения на майки, които са били на почивка в Европа и са дали от европейската формула на млякото и бебетата са имали жестоко повръщане, някои изобщо не са искали и да го пият. С малко бебче това е последното нещо, което искам да ми се случва- да се чудя от къде да намирам мляко. Та затова съм се запасила така стабилно.
Таня67 и вие сте права. Препоръчва се да се използва до 3-4 седмици след отварянето, ама пусти майчин мозък, хич не го бях помислила това.
Добре, че писах тук, че голяма беля щеше да сътворя.
Още веднъж благодаря на всички, че ме накарате да си разчовъркам затлачения мозък 😄
Дори снимката му не е показала. Иначе линкът към розовото от wings24 го има и във въпроса.