WIZZAIR - 52

• 39 797
  • 745
  •   3
Отговори
# 735
Здравейте, само на мен ли ми се случва това.

Гугъл Флайтс ми показваше Уиз като най-евтин полет до Париж Уиз за 106 € отиване и връщане, но като отидох на сайта им сумата стана 216.90 €. Това е само с раничка и преди да избера места.

Това не е за първи път и не само с тях, а и с Раян Еър ми се случва, таксички за това и онова и накрая сумата двойна.
Гугъл дава базова цена, без багаж и места. Какви таксички имаш предвид? При мен няма такива драстични разлики, може някое и друго евро, ама чак двойно- не.
Освен това ако има 2 полета на ден, уиз ти предлага по-евтиния по презумция, ако не си задала някакви филтри. Ако ти избереш друг полет, цената ще е друга

# 736
Звучи сякаш в гугъл търсите за един пътник, а може би в сайта на авиокомпанията резервирате реално за двама?

# 737
Принципно не би трябвало, ама стават грешки
Дайте данните или скриншот да видим...

# 738
  • София
Няколко пъти съм ползвал Гугъл флайтс за проверка на цени София - Токио. Винаги отивайки на сайта на компанията, цената е била по-висока, включително и със стотици евро.

# 739
  • Свищов
Днес летя с Уиз за първи път на отиване. До сега само веднъж съм летяла с тях, но на връщане. Въпросите ми са за Т1. В предишни теми четох, че мерят багажа още в салона. Още ли е така? Има ли места за зареждане на устройства, както има на Т2?

# 740
Днес летя с Уиз за първи път на отиване. До сега само веднъж съм летяла с тях, но на връщане. Въпросите ми са за Т1. В предишни теми четох, че мерят багажа още в салона. Още ли е така? Има ли места за зареждане на устройства, както има на Т2?
И на двата въпроса, отговорът е Да - да мерят преди всички проверки, в салона и да, има места за зареждане, поне в новата част, след дюти фрии магазина.

# 741
Здравейте, някой дали знае старта на линията София-Шарм е отложен за 1 октомври. В приложение за юли, август и септември пише, че няма наличти полети.

# 742
По принцип каквото продават, това е. След някое време, може да е нещо друго. Те не винаги обявяват на всеослушание негативните новини.
Някои линии ги обявиха, после ги отлагаха няколко пъти и никога не тръгнаха. Това е положението.
Ако можеш да купиш - купуваш. Ако не можеш, няма как да купиш.

# 743
Проблемът при мен е, че вече имам закупени билети за м. септември.

# 744
Те ще ви кажат какви са ви опциите. Има някаква малка вероятност полетите да останат след като разбишкат разписанието, но не разчитайте.

Никога не уведомяват веднага, но когато отказват полети, за които имате билети, ще разберете.

ПП по форумите чета, че полетите до Египет не са отменени, а са изкупени от тур. агенции.
Следете си за инфо все пак на мейла или като си влезете в резервацията.

Последна редакция: пн, 01 юни 2026, 12:52 от neuromancer

# 745
  • София
Оферта от Billa за раница подходяща за кабинен багаж и куфари на American Tourister:

Общи условия

Активация на акаунт