WIZZAIR - 52

• 48 574
  • 864
  •   1
Отговори
# 780
Здравейте, юли месец, ще изпращаме дъщеря ни от Париж до България с придружител, на който, ще направим пълномощно в посолството. Трябват ли ни други документи, освен паспорта на детето и  пълномощното? Благодаря ви!
Нищо друго не трябва

# 781
Благодаря ви!

# 782
# 783
  • София
Можете ли да препоръчате някакви куфари, които отговарят на размерите за багаж на борда, но не тежат по 2 кила и пололовина, а са по-лекички?

# 784
Здравейте! Знам, че е дъвкано и предъвкано назад в темите, но от различните правила при различните нискотарифни се обърках. Пътуваме 2 възрастни и детето ми (7 г.). Другата жена не ни е роднина, просто й взех билет през моя профил. Ако взема за мен платено място до прозореца, задължително ли ще сложат детето до мен (аз съм титуляр на резервацията) или има шанс да го настанят до нея? При Райън имаше опции за безплатен избор на места с дете още при резервацията , тук не видях , а може и да съм пропуснала. Ще си платя, на ако мога да мина наполовина таксата за  местата (като взема само за мен или детето, например), защо не?

# 785
Няма нужда да плащате, ще сложат детето до възрастен. Ако го сложат до нея, просто си сменете местата.

# 786
По принцип искам място до прозореца за детето и затова ще платя поне едно. Може би да взема за детето платено място и при всички положения ще сложат някоя от нас до него,  а после няма да има проблем да се сменим?

# 787
Проблем да се смените няма. Не знам дали са поправили нещо, но преди като платиш място, правилото да сложат детето до възрастен отпада. Най-вероятно ще трябва да платите поне 2 места.

# 788
Съпругът ми имаше тази година операция на коляно и му сложиха изкуствена става. За първи път ще летим след нея. Документи за летището (за ставата) имаме. Трябва ли да си предвидим допълнително време за секюрити проверката? А копия на документите за ставата задържат ли, за да приготвя?

# 789
Аз съм с изкуствена става, не съм имала проблем на нито едно летище, а летя сравнително често. Ставата ми е керамична. Документи с мен не нося, не са ми и трябвали.
Ако мъжът ви е болничен и няма да летите във връзка със заболяване може да има проблеми, но от друго естество и не на летището.

# 790
Неговата вероятно не е керамична, защото специално са му дали документи за летищата. Не е в болничен от два месеца вече, така че други проблеми освен на секюрити проверките не очакваме.

# 791
керамичната не се показва на металдетектора, за разлика от металната
предполагам 10тина минути повече ще ви трябват

# 792
  • София
Варна - Базел от 27.10, 2х седмично.

# 793
На цени от 400 евро в посока, но ако сте членове на WDC имате 10 евро отстъпка Wink Далаверка си е Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 юли 2026, 15:21 от diziler

# 794
В Базел няма нищо интересно. Поне да беше някой красив живописен град... За да стигнеш до такъв от Базел, трябва да се изръсиш едно стотина евро поне.

Общи условия

Активация на акаунт