Номинации за най-голяма муня (тема 14)

• 26 436
  • 302
  •   1
Отговори
# 270
За пепелник- чашка с вода. Не е нужно да споменавам какво се случи, нали?
Аз в един тъмен бар направо я смукнах тая чашка🫣😆
То не стига, че съм недоскиф, ами и там тъмница...

# 271
  • Бургас
Малкият ми син снощи си загуби телефона у дома!!!
Цели 3 часа сме го търсили с батко му, а той не си мръдна пръста, защото бил сигурен, че брат му го е скрил нарочно!
След щателно претърсване на абсолютно целия апартамент, включително и коша за пране, както и прането от пералнята! преди да отиде в сушилнята - никъде го няма!
На второто вдигане на матрака на спалнята, и след разместването му го намерихме!
Цели 3 часа !  И идея си нямаше къде го е оставил!
Две ножици бях отворила!
Много ми е разсеян дребния!

# 272
  • Euskal Herria
А аз си изгубих ножичката. Вкъщи. Сега какво да отварям, м? Grinning

# 273
  • Бургас
Янче, ще ти отворя моите!

# 274
Е не звъннахте ли да го откриете по звука по-бързо? 😁

# 275
  • Бургас
Звъняхме но телефона редовно е без звук и вибрация!
Над 10 пъти звъних!
Той писа на приятелка ( от стар телефон) да му види в някакво приложение, където се следят, кой къде е, да я пита телефона му дали е вкъщи! Simple Smile
След като го намерихме беше с 1% батерия Simple Smile
Заплаших ги, че ще им включа следене на телефоните! Физиономиите им бяха безценни! Simple Smile

# 276
Тийновете редовно са без звук и вибрации на телефона. Влудяващо е.
Янче, купи нова и я отвори.

# 277
Каква е идеята на отворените ножици?

# 278
  • FRANCE
Девойката си беше затрила протмонето с всички възможни карти. Твърдеше че е вкъщи. Обърнах всичко. Включително в нейната стая имах право да ровя Blush Намерих неща , които на теория не трябвало да виждам (та отнесе и няколко сериозни разговори). Та последно в колата ми на вратата след две седмици го намерих (тя била търсила , и за това не гледах там) Heart

# 279
  • Бургас
Каква е идеята на отворените ножици?
Оставят се отворени, за откриване на загубени вещи .

# 280
Аз това го схванах, но откъде идва това поверие?

# 281
  • Street of Dreams
Този телефон под матрака според мен баш си е бил скрит. Кой си оставя телефона там? Тъй че може да е бил прав малкият.

# 282
  • Бургас
Не е. Докато се боричкат двамата на спалнята матрака ни се измества по мъничко и се образува едно празно разстояние между него и таблата на леглото и там е паднал. А отдолу има място за багаж и при падането се е скрил още, та трудно се вижда. Затова и при първото вдигане на матрака не сме го видели. Едва на второто повдигане и добре, че го разместихме нацяло, та открихме телефона. Друг път само с пъхане на ръка в отвора се напипваше, ако има някоя дреха или друго паднало там.

# 283
Моят си беше изключил.звука и загубил тел. Спрях лампите, звъннах и по светлината го намерих.
ММ беше решил да си направи майтап с мен. Скрил ми киндъла и забравил къде. Ама аз си го намерих, точно под матрака. Такъв скандал отнесе, че сега сам докладва къде го е видял последно без да питам.

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 23:03 от Spensa

# 284
Моят телефон също често е без звук и без вибрация, особено докато работя и понякога го виждам да свети под купчина книжа - ако в момента не ги гледам, има да ме издирват, а понякога аз не знам, че е там и го издирвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт