Номинации за най-голяма муня (тема 14)

• 26 436
  • 302
  •   1
Отговори
# 300
Аз съм от тия, които си държат телефона незареден, направо на 5%, без звук и вибрация. Честна дума не е нарочно. Всички  звънят на ММ, който е прилежен, с винаги зареден телефон, включен звук и батерия за зареждане в себе си. (за всеки случай). Joy. Не съм спала, като съм си търсила мъж. Grinning
Това ми напомня преди години, едното дете в 7клас, другото в 12клас - матури, кандидатствания, класирания, следене на срокове, напрежение, рев, всичко е на живот и смърт... Звъни сестрата на ММ няколко пъти цял ден, но аз не вдигам...при което звъни притеснена на голямото дете и го пита дали всичко е наред с мен при което получава отговор "Мама леко полудя, но всички се надяваме да се оправи след месец"😆

# 301
О, Вита, култово! Simple Smile

# 302
  • София
Бях на профилактични прегледи. Чашката за урина си я бях прибрала в чантата, защото почти накрая щях да дам. Обиколих кабинетите, дадох си урината, без да оглеждам чашката с етикета , който са лепнали. Прибирам се в офиса, бъркам за нещо в чантата, още една празна нова чашка. Погледнах надписа, взела съм и чашката на някакъв мъж и съм си я пъхнала в чантата. Кога и как не помня. Поне съм дала тази с моето име.

Общи условия

Активация на акаунт