Номинации за най-голяма муня (тема 14)

• 19 427
  • 191
  •   1
Отговори
# 60
Глупавички са американците. Те работят половин година вече, вие за месец сте овършали.

Никак не са глупавички. Най-вероятно просто са им откраднали идеята и реализацията. Неслучайно са им искали толкова подробно разписано всичко. Льохманите са свършили цялата работа, тарикатите са си приписали заслугите.
И аз това си помислих...Присвоили са идеята...

# 61
  • Street of Dreams
Честито Рождество.
Няма такова нещо, ние не сме си конкуренция с американците, ние сме едно. "Наградата" е най-много благодарствен имейл със снимката ти и с какво си допринесъл, разпратен до всички - имейли ,които абсолютно никой не чете, както и на някое парти да получиш аплодисменти - един от многото. Никой не се интересува от тези неща (освен шефа ми, за престиж, но дори това няма да е нещо ново и невиждано). Пък и както ви казах, крайният резултат нито беше готов, нито беше предаден. A аз никога не съм искала да ставам известна по някакъв начин.
На първото ми коледно парти екипът ми беше ми направил изненада. В офиса навсякъде има огромни телевизори и върви реклама на продукта, заедно с разни новини и подобни. Та бяха накарали да сложат моя снимка с надпис Ondine for CEO! Бяха си направили и такива тениски и ходеха с тях три дена в офиса. (Обикновено сме навсякъде по света в хоум офис и се срещаме два пъти в годината в офиса за по 3 дни.) Така се запознах със CEO-то, на човека му станало интересно коя съм (никоя). Голям срам брах.

# 62
  • Враца
Ондин,
Скрит текст:
много искам да разбера къде работиш!
Пиши ми на лично, а аз ще подам молба за работа при вас!
С радост бих се отказала от свободата на свободната професия за това да поработя в подобна дружелюбна и свежа атмосфера!
Имам няколко години, прекарани в корпоративна среда, и за съжаление спомените ми не са особено приятни.

# 63
щом си правят такива номера, ясно е какви са

# 64
Скоро не съм се излагала тука...не, че не е имало поводи, ама някак си по- семпли бяха. Слагам в скрит текст, че е дълго:
Скрит текст:
На 24-ти просто бях в стихията си. Ставам сутринта и си правя план- първо ще опаковам подаръците, после ще почвам с готвене, чистене и пр. Коледни приготовления...Да, ама в един момент зацепвам, че само съм си мислела да поръчам един подарък за мм( бях готова да се закълна, че съм го поръчала...ама уви- не е, останала съм си с мисленето). Нямам време за ходене по магазини. И решавам, че ще компенсирам с билети за фестивал, на който така или иначе сме решили да ходим, щото ходим всяка година. Всичко точно, купувам билетите, пращат ми ги на мейл, свалям ги в папката "билети за концерти" и ги разпечатвам. Сгъвам единия билет( щото и на мен си купих), слагам в плик, опаковам с останалата част от подаръка, слагам под елхата и отивам да пълня чушки и да вия сърми...Да, но по едно време виждам, че не съм прибрала моя билет и хуквам- да не вземе мм да се прибере и да разваля изненадата...Обаче, с периферното зрение забелязвам, че цената на билета е друга- с около 50лв по- ниска от тази която съм платила. И понеже съм изнервена и нямам време и всичко е на пожар- сядам и пиша бързо гневен мейл на Евентим, как може такова нещо, ама го пиша като отговор на техния мейл с билетите...На следващата пауза с чисти ръце, вече по-спокойна проверявам какво са ми отговорили, но отговор няма, `щото установявам, че в бързината съм си писала на мен си( не, не ползвам за пръв път мейл-а за отговор, ама явно изобщо не съм гледала какво правя). Пращам пак, на който трябва. Амаха, ще ме цакат те мен... На следващата почивка- пак няма отговор, но аз съм упорита...`се пак това са 100лв разлика( за двата билета). И добре, че на почивката за кафе си събрах акъла и отидох да погледна пак билета, за да установя, че аз просто съм разпечатала миналогодишните билети за същия фест и хората нямат никаква вина за муньовщината ми. Да, с големи букви си пише всичко- групите, годината.... Даже и на файловете  в папката съм сложила години, ама пък като сме още 2025, що да разпечатвам 2026?!?  Бегом да се обяснявам и извинявам на хората( дано не са се смяли много предпразнично), да разпечатвам наново билетите, да преопаковам подаръка....абе откачена работа...

# 65
Колко познато. Всеки път като натисна отговор на някой имейл и винаги си пиша до себе си. После се ядосвам, че не ми отговарят и след ден два виждам , че аз съм получателя Joy. Май само в АБВ го има този номер .

# 66
  • София
Симпатична мунщина от мама - в колета с подаръци за децата беше сложила торбичка и за мен. Нищо, че преди това си получих официалния подарък. Беше ми взела неща, които са дребни, но ги ползвам и ме зарадваха. Добавила и луксозен шоколад от колекцията на Била, в черна кутийка и фръц фръц надписи. По едно време го загледах - млечен шоколад с осолена печена царевица…. отзад с малки буквички го пише на български, като зрънцата царевица така са снимани, че почти не можеш да разбереш какво е.
Вкусът е.. необичаен. След няколко дни я питах дали знае какъв шоколад ми е подарила всъщност, каза, че не е разбрала какъв вкус е.

# 67
  • София

Вчера пак се проявих достойно.
Нашите заминаха извън града и ходих до тях да събера прането им.
Събрах го.
Само дето, една щипка литна през балкона.

Аааа, и просторът падна.

# 68
  • Враца
Ох, имах такъв простор. Постоянно се късаха въжета. Протриват се горе, където минават през халките.
Все сменях въжета, буквално през няколко седмици ремонтирах тоя тъп простор. Няма да имам такъв повече, обещала съм си.

# 69
  • София
Имам два такива в две различни места. По-старият е на 20+ години. До сега едно затягане към тавана и пребоядисване на шините е преживял. Новият е на 4 години - въжетата малко се разтеглиха и на две от пръчките се спука по дължина пластмасовото покритие, но без последствия. И двата работят нормално и се ползват постоянно.
Може би макарите към шините са се прецакали нещо?

# 70
Честита Нова година!
Няма как да не се представя още на първия ден. Случката е отпреди малко. Реших, че ще правя джинджифилови сладки, рохлички и ще омеся хляб. Та първо хляба – не потоплих водата (сега ще го чакам 2 часа да втаса), второ рохличките – в рецептата пише, че се слага жълтък. Добре, вадя яйцето, обаче как го счупих... в следващия момент се усещам, че трябва да махна белтъка, та махнах го и вече си мисля как ще ям рохличките. Омесих тестото и изведнъж чета в рецептата, че трябва да престоят една нощ. Добре, както и да е. Започвам да правя джинджифиловите сладки и както сипвах брашното, видях, че съм сипала повече и тръгвам да го връщам в пакета, обаче не знам откъде ми дойде, ама го сипах в мивката.
И още една случка, ама от миналата година. Тръгвам да садя цветя. Изсипвам старата почва в един леген, за да я разбъркам хубаво, засаждам цветята, та всичко точно. Отивам аз в банята да изплакна легена и вместо в тоалетната, аз го изсипах в мивката, при което естествено тя се запуши. Та така, в очакване съм на бъдещите ми изцепки.

# 71
ЧНГ!
Мили муни, ако са ви упоявали, не правете нищо важно няколко дни.. Между празниците се озовах в болница, къдете ме убедиха да ме упоят за една процедура. Като се раздвижих, казаха, видиш ли празници, пускат ме. Само да не карам.
 Не карах.
Прибирам се, мятам се на компа, на спокойствие ще отмятам задачи...  и такива съм ги натворила..... Изобщо не съм разбрала, че съм зомби. Едва днес като се качих в колата и осъзнах, че карам мноооого бавно, за да не стане беля, реших да се върна и проверя делата в работата от последните дни и видях какви съм ги вършила. Реве ми се.

# 72
  • here and now
ЧНГ мили дами.
На 01.01 ми звъни алармата (надявам се никой в тази тема не си задава въпроса защо) и първото, което си мисля, поглеждайки телефона е дали часът се е конвертирал в евро.

# 73
ЧНГ мили дами.
На 01.01 ми звъни алармата (надявам се никой в тази тема не си задава въпроса защо) и първото, което си мисля, поглеждайки телефона е дали часът се е конвертирал в евро.
И? Беше ли? Joy

# 74
  • here and now
Хич не беше JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт