Номинации за най-голяма муня (тема 14)

• 19 678
  • 195
  •   4
Отговори
# 75
  • София
ЧНГ!
Мили муни, ако са ви упоявали, не правете нищо важно няколко дни.. Между празниците се озовах в болница, къдете ме убедиха да ме упоят за една процедура...
Подобна история имам и аз, само, че с инжекция урбазон. Че бях и сама с детето тогава, тя да е била на 5-6. Като излязохме от болницата, ми отне 15 минути да се усетя,  че се движим в грешна посока. Никой от докторите не се сети да ме пита, да ме предупреди...

# 76
Аз това го правя и без урбазон. Редовно потънала в мисли се телепортирам на друго място. После почва едно чудене, включване на Google maps, или.звъня на ММ и му показвам къде съм. И той почва "върви по тази улица, завий тук" Grinning Имам чувството че съм с вроден Алцхаймер.

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 16:40 от zavs

# 77
  • София
ЧНГ мили дами.
На 01.01 ми звъни алармата (надявам се никой в тази тема не си задава въпроса защо) и първото, което си мисля, поглеждайки телефона е дали часът се е конвертирал в евро.

Ох, аз как се надявах годините и килограмите ми да се конвертират в евро. 🤣

# 78
Честита нова година!

Покрай болници и операции загубих темата, така че сега ще се върна да чета. Все пак да докладвам, че бях купила едно кьопоолу на 30-ти с идеята ако не за 31-ви, да ни е разядка за първи за обяд. И какво? Забравих го. Сетих се на първи вечерта и взех да го търся. Тук кьопоолу, там кьопоолу, ми няма го. Преди малко го открих на балкона към кухнята.

# 79
  • Street of Dreams
Честита Нова година, колежки!
Надявам се всички да сте добре, особено Spensa и Acid Burn 💕
И аз имах големи изцепки по време на короната, може да е било от урбазона - разказвала съм ви. Важното е накрая да сте окей!
До нови мунщини!

# 80
  • София
Аз няколко пъти съм била под пълна упойка. След като се събудя е страшно. Още ме е срам, първия път, какви ги говорех на доктора и анестезиолога, след като се събудих.

# 81
  • Карлово
Тази година май почивните дни ни възпират от обичайното поведение.
Дай боже цялата година да е такава!

# 82
Аз няколко пъти съм била под пълна упойка. След като се събудя е страшно. Още ме е срам, първия път, какви ги говорех на доктора и анестезиолога, след като се събудих.
Аз нямам никакъв спомен от събуждането. Помня как зверски ме болеше след като ме върнаха в стаята (не ме оставиха в реанимация) и как трябваше да чакам за обезболяващи.

# 83
За много години! Съвсем скоро открих темичката, къде съм бляла толкова време няма кой да ми каже 😅
Влизам ударно - случайно разбирам, че ивентим са си обновили сайта и съответно цялата история назад във времето я няма. Почвам да си ровя в мейла, да разгледам имам ли нещо за теглене или нещо, заради което да им пиша... В дискорд си имам канал, в който си запазвам билети за всичко - пътувания, концерти, спектакли, посещения на различни места. Разглеждам назад и какво виждам - имала съм билети за Live in Broadway за 28.11.2025... че и три, явно и свекървата съм щяла да водя. Нито един от трима ни не се е сетил 😂
Освен това имам и два ваучера за Игрите на града, изтекли, разбира се, от 8ми декември 24та...
Положението е - купих си гинко билоба да пия за паметта, ама забравям да я пия 😅

# 84
"Кълчища" знаете ли какво е? От два-три месеца ни се разпадна едно нещо в тоалетната. Държача за тоалетна хартия. То, основното нещо си е "завинтено" към стената, но другото, което държи хартията, пада. Ей, как ли не го лепих, навъртях там сезал някакъв - това намерих у нас. Пак пада. Няма нужда да се сменя цялото, може да се поправи. И обяснявам на моя мъж, че "кълчища" трябва да ми вземе. Ходил той в един-два магазина, никой не знаел що е то Simple Smile. Сигурно някакви хлапета е уцелил. Днес минаваме покрай един такъв магазин. "Сприии! - казвам. Вземи ми кълчища!" Наби спирачки, милия, спря. Върна се с едно пакетче. Имало значи. Разгеле! Навъртях няколко влакна от кълчищата, пъхнах едното в другото, оправиха се нещата. Обаче, много се изненадах, как никой не знае вече какво е това. Включително моят мъж не знаеше, а никак не е младеж.

# 85
Вече почти никой не ползва кълчища. Ползва се тефлон на лента
Браво, че си се справила!

# 86
  • София
Знам какво е кълчища благодарение на татко ми. Преди около 20тина години правеше нещо с тях в банята и мама се въртеше около него, като приключи, имаше останало снопче. Реши да види как ще изглежда жена му с дълга, русолява коса и ги метна върху главата ѝ, а тя отиде да се оглежда в огледалото. Като я видях се смях, докато ме заболя корема и ми изскочиха сълзи и до ден днешен ми е един от най-любимите весели моменти с тях.
По темата - от скоро съм активен шофьор. За една седмица проявленията са : забравила съм да заключа колата за цяла нощ ( нищо не се беше случило); снощи вратата на багажника не я бях отворила докрай и се спусна върху главата ми, зъбите ми изтракаха чак, бръмбарите в главата ми се разджуркаха добре.

# 87
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

А мен ме питаха какво съм казала. Било на чужд език. Не можеха да го повторят.
Размина ми се срама.
Щастлива да е.
 Весела със сигурност ще бъде.

# 88
  • София
снощи вратата на багажника не я бях отворила докрай и се спусна върху главата ми, зъбите ми изтракаха чак, бръмбарите в главата ми се разджуркаха добре.

Току що ми се случи същото. Добре, че ми е дебела главата 🤣. Обаче си боли.

# 89
  • Карлово
Вече почти никой не ползва кълчища. Ползва се тефлон на лента
Браво, че си се справила!
Това не е съвсем истина. Има места, където трябва да се закисне и кълчищата си върша по-добра работа.
Иначе преди 20 години, дъщеря ми тогава на три помагаше за някакви тръби на вуйчо си и му викаше да не се излага с кълчища.

Общи условия

Активация на акаунт