Номинации за най-голяма муня (тема 14)

• 24 762
  • 269
  •   3
Отговори
# 255
Лежа в леглото и пия кафе. Много ми се спи и решавам да ударя една по-юнашка глътка. Надигам чашата, но НЕ СИ ОТВАРЯМ УСТАТА Grinning.

# 256
Лежа в леглото и пия кафе. Много ми се спи и решавам да ударя една по-юнашка глътка. Надигам чашата, но НЕ СИ ОТВАРЯМ УСТАТА Grinning.
Ама се събуди, нали? Joy

# 257
  • Майничка
Как беше, "разлятото кафе събужда по-бързо от изпитото". 😉

# 258
Събудих се, да. Joy
Все пак има и бонус: антиоксидантна терапия  на деколтето,  естествено средство за подмладяване.

# 259
  • Street of Dreams
Чаршафите как са, чаршафите?
Едно от любимите ми неща на света е да стана в някоя бавна сутрин, да си направя кафе и да се върна с него в леглото. Гледам си нещо на телефона, даже си пускам тв понякога и се събуждам  бавно. Мноого беше кофти веднъж, когато идилията ми се развали от спешна нужда от смяна на чаршафи - направо ми се приплака.
Иначе си имам специална табла - тежка, стабилна и с борд. Ама кой знае какво се е объркало....

# 260
  • София
Как беше, "разлятото кафе събужда по-бързо от изпитото". 😉
Опитайте и с посолено.  За мен е абсолютен първенец!

# 261
Потвърждавам за разлятото кафе, много разсънва. Другото, което също не препоръчвам за събуждане, че е прекалено ефективно и то - изпускане на пълен буркан смляно кафе. Върху мокет 🫣

# 262
Аз пия късо еспресо, само деколтето "пострада". Но, ако освежи кожата, съм готова на жертви.

# 263
Като малка в детската градина съвсем буквално приемах израза "Плюй си в пазвата", когато нещо ме стресне. Вярвах, че се прави, защото студената плюнка върху кожата на гърдите действа успокояващо, като ми се разтупка сърцето, и много се стараех да изплюя по-голямо количество ...

# 264
Направих чай със студена вода. Не знам как. Уж пуснах каната да топли. Чаках го 20 мин., осъзнах какъв е проблемът чак като отпих.

# 265
  • София
С MM имаме традиция да си правим кафе в леглото (в смисъл да го пием в леглото), като не си броим кой коя сутрин го е правил Blush, е след 20 г. заедно и ние си имаме специална метална табла с борд и въпреки това поне няколко пъти годишно заливаме леглото с кафе.
...
А за плюенето в пазвата големият ми син има недостижимо "постижение": беше на 9 г някъде, прибираме се с кола от плажа и пред нас на пътя гларус. Срещу нас безкрайна колона коли, зад нас също колона, няма как да избегнем гларуса, който упорито не излита. Треснахме го. И синковецът, както си беше по плувки, дърпа напред ластика на плувките и си плюе...не точно в пазвата.

# 266
  • Майничка
Точно веднъж пробвахме с ММ закуска в леглото. Бяхме младоженци и ни бяха подарили някаква табломаса. Бях изпекла специално от вечерта кекс, да не рискуваме уж. Еми, задавих се с кекса, той си разля кафето, от бързане да ме хлопне по гърба, аз обърнах масичката ... Решихме, че е вредно за здравето.😁

# 267
  • Mediterraneo
Две табли имам за консумация в леглото, стоят подпряни до него и се ползват само за купи с пуканки, ядки, снаксове и плодове, никакви течности, че си познавам стоката. ММ е способен да покапе пода с кафе само докато стигне до терасата, какво остава да го пие в леглото!

# 268
Аз и ММ имаме брутално изпъление в леглото. Гаджета, студенти сме. Той ми гостува в квартирата. В леглото сме и решаваме да запалим по цигара. За пепелник- чашка с вода. Не е нужно да споменавам какво се случи, нали?

# 269
  • София
Две табли имам за консумация в леглото, стоят подпряни до него и се ползват само за купи с пуканки, ядки, снаксове и плодове, никакви течности, че си познавам стоката. ММ е способен да покапе пода с кафе само докато стигне до терасата, какво остава да го пие в леглото!

У нас "сръчката" съм винаги аз  - някои сме родени с две леви ръце, а както се разбра от по-предния ми пост как си счупих костичка на малкия пръст на левия крак, очевидно и два леви крака...ММ има страхотна координация на движенията, освен че е много подреден (за разлика от мен).

Общи условия

Активация на акаунт