Термин Август 2026

• 8 036
  • 237
  •   2
Отговори
# 105
Слънце , този Veracity е най-изгоден като цена . Пробите се изпращат в Кипър . Моят ембрион има ПИД , но мен ме интересуват микроделециите , които са извън обсега на ПИД.

# 106
Аз ще правя вижън+ в 10та седмица. Иначе моето гадене намаля (вече съм 8-ма седмица), но пък от няколко дни пак ме започна безсънието, събуждам се в 4 сутринта и не мога да заспя повече. Така бях в 4-5та седмица и явно сега се завръща..

# 107
  • София
Тъкмо това влезнах да пиша. Искам да се наспя!😭

# 108
Браво на всички чули сърчицето! Няма по-хубав звук!
Мен онзи ден в 10+ си мв гледаха с вахинален, доста по-надежден е в тези ранни седмици. Исках преди да вземем кръв за НИПТ да го видим на ехохраф, за мое си спокойствие.
АГто ме насочо към Вижън и този пуснахме. Чакаме резултатите.
Симптомиъе ми са много променливи, гърдите спрвха да ме болят (много рядко усещам лек дискомфорт в областта на зърната), гаденето обаче е почти непрекъснато, а имах периоди от по половин ден без. Енергията вместо да се връща никаква я няюа, по цял ден ми е лошо-вие ми се свят, повдиха ми се...

# 109
Моето АГ ми каза за повръщането и гаденето,че може да пия по малко кола или бира,защото помагало. И фолиевата киселина да я пия,когато си лягам,защото и от нея също ни се гади. Аз съм по цял ден на дъвки и мандарини 😅

# 110
Здравейте, бъдещи мами през Август! Аз чакам септемврийската тема, терминът ми е около 17-19.09, но пък тъй като ми е втора бременност, нищо чудно още към 37г.с да се появи бебче, което е в края на Август!

Първото ми детенце е на годинка и 2 месеца, като бях бременна с нея и пишех в групата тогава имаше жени, за които не беше първа бременност и споделяха как всичко са забравили. Аз си водих записки за всичко и се чудех как е възможно, толкова се вълнувах за всичко и ето ме на, и аз някои неща съм позабравила хаха! Но се чувствам толкова по-спокойна и уверена, след като съм изживяла вече една бременност и раждане. Надявам се и втората ми да е безпроблемна, на всички останали също!

С първото дете направих тестът Veragene, където се взима кръв и от бащата. Честно казано очаквах малко по-богата документация на резултатите, те бяха само една страница с “negative” срещу всяка възможна мутация, която е включена в теста. Не знам какво точно очаквах, де, и сега не знам дали пак бих направила същия тест, тогава беше много изгодно, защото имаше кампания на Синево за 20% намаление на всички изследвания свързани с бременност, включително и на пренаталните тестове.

И от сега съветвам всички ви - ако сте се насочили към държавна болница, то задължително с избор на екип, защото при първото ми раждане преживях голяма психологическа травма, попадайки на дежурния Д-р Божилов в Майчин дом.

# 111
Момичета, понеже не съм от София, но съм се ориентирала натам за фетална морфология другия месец в МЦ Марковс,имате ли мнения за там? Харесала съм си д-р Димитрова за първа ФМ и от мненията на майките на София също разбрах,че са много доволни. Ще се радвам и тук да споделим мнения за добър специалист,дори да е в друг град 😁

# 112
Здравейте,мина моя първи преглед но нещо се отчаях … по календара съм в 7 ма седмица,а доктора измери в 6 та. Потвърди се вътрематочна бременност но все още не се вижда нищо в сакчето,вика ме отново на 15 ти и тогава вече ще видим дали има развитие 😞

# 113
Виденова, ти май беше писала, че си имала късна овулация. Такъв случай е съвсем нормално да върви назад бебето. В 6та седмица не винаги се вижда ембрион и пулс, много зависи и от качеството на апаратурата.
Ако знаеш кога евентуално ти е била овулацията, върни 14 дни назад и вземи тази дата за ПРМ и така може да се ориентираш реално на коя седмица трябва да отговаря.
Стискам палци за положително развитие🍀

# 114
Виденова, ти май беше писала, че си имала късна овулация. Такъв случай е съвсем нормално да върви назад бебето. В 6та седмица не винаги се вижда ембрион и пулс, много зависи и от качеството на апаратурата.
Ако знаеш кога евентуално ти е била овулацията, върни 14 дни назад и вземи тази дата за ПРМ и така може да се ориентираш реално на коя седмица трябва да отговаря.
Стискам палци за положително развитие🍀
Да да аз съм,имам полов контакт на 6 .12 и на 9 ти тогава и в календара съм си отбелязала и това е по цикъл на 28 дни

# 115
Videnova, аз ако си броя по ПРМ трябва да съм в 8ма седмица, а едва очаквам днес дали изобщо ще има пулс в 6та. Просто по тестове и ЧХГ съм с много късна овулация. Не се отчайвай предварително. Стискам палци!
За ФМ и аз сякаш съм се ориентирала за Марковс, но чакам днес да мина преглед, за да започна да го мисля по-задълбочено.

# 116
Виденова, изобщо не се отчайвай. Малко са бените с перфектвм 28 дмевен цикъл и точно на 14 ден овулация. Аз моята хем я смятах и пак на първия префлвс св оказа с 3-4 дни още назад.
На първия преглед е важно да е в матката гестационния сак. Най-много жълтъчно мехурче. Стискам палци на 15 да се види биещо сърчице.

# 117
Момичета, понеже не съм от София, но съм се ориентирала натам за фетална морфология другия месец в МЦ Марковс,имате ли мнения за там? Харесала съм си д-р Димитрова за първа ФМ и от мненията на майките на София също разбрах,че са много доволни. Ще се радвам и тук да споделим мнения за добър специалист,дори да е в друг град 😁

Правилно си се насочила. МЦ Марковс са най-добрите, най-добра апаратура. Аз се следях в Надежда и фетална при Патрикова, от която също съм много доволна, но чакането там е ужасно. Сега ще трябва да ходя и с малко бебче, няма как да вися 1+ час да чакам Sad Иначе пак бих при нея. В Марковс бях по спешност за второ мнение и останах много доволна и от шефа на клиниката и от д-р Димов. Сега направо там ще ходя за фетална, тъй като няма да се следя този път в Надежда.

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 11:33 от shishar4e

# 118
Аз съм ходила там при д-р Атанасова, също е много добра. За д-р Димитрова само положителни отзиви съм чувала. Иначе и д-р Чавеева е добра в Щерев.

Някой следи ли се при д-р Вецев?

# 119
  • София
Има ли някоя друг като мен, която откакто е бременна, ходи редовно всеки ден до тоалетна? В смисъл, това е по-редовно от преди...Знаех,че за бременните заекът е проблем, пък то...

Общи условия

Активация на акаунт