Термин Август 2026

• 7 767
  • 228
  •   2
Отговори
# 120
Аз също дъм ходила в Марковс, за второ мнение. Доволна бях. Ама не видях особена разлика от в Щерев.
С първата бременност др. Чавеева ми ги прави, с втората друг лекар в Щерев, сега успях при др. Чавеееа да запазя за другата седмица час и там ще правя ФМ.

# 121
Кашмир, аз проблем с ходенето имах само 2-3 дни и то още преди теста (може би от хормоните за инвитрото е било нещо). От тогава си ходя редовно, както и преди това си е било. Мисля, че на по-късен етап се появява проблем при повечето.

# 122
При мен също запек имаше около положителния тест, после вече всеки ден си ходя нормално, понякога и повече от веднъж.

# 123
И аз съм много редовна в тоалетната откакто разбрах, че съм бременна. Беше ми подут стомаха няколко дни, но като цяло ходя по-редовно от преди.

# 124
  • София
Преди 100 години, като бях бременна с каката, човек можеше да си постави линийка, която да показва коя г.с. си. Това дали още е възможно? Някой да знае?

# 125
Как така да си постави линийка? Аз не съм го чувала това.

Чухме сърчице днес. 6+4 измери докторката, вървя 1 седмица закъснение от ПРМ (г/д на толкова отговаряше и теста+чхг като време).
Скрит текст:
С трепет ще чакам след 2 седмици пак преглед. Ужасен е страхът в начална бременност, особено с аборт зад гърба, но някак ще трябва да го минем този месец-месец и половина.

# 126
  • София
Всичко ще е наред!❤️

Отдолу под мненията имаше едно поле, в което се слагаха "линийки", които следяха колко напред си в бременността, или на колко е детето, или пт колко време кърмиш...Явно откакто е мобилна версия, го няма. Хубаво е да следиш,когато някой споделя за своите трепети,  в коя седмица е. Simple Smile

# 127
Как така да си постави линийка? Аз не съм го чувала това.

Чухме сърчице днес. 6+4 измери докторката, вървя 1 седмица закъснение от ПРМ (г/д на толкова отговаряше и теста+чхг като време).
Скрит текст:
С трепет ще чакам след 2 седмици пак преглед. Ужасен е страхът в начална бременност, особено с аборт зад гърба, но някак ще трябва да го минем този месец-месец и половина.
. Прекрасни новини ❤ надявам се и при мен да има хубави новини другата седмица че много се отчаях днес 😞

# 128
Момичета, да се похваля.
Днес бях на преглед (последния ми беше на 18.12).
По календар трябва да съм в 10 + 0 седмици, но ембриончето е с размер като за 9 + 2 (2.55см), вероятно заради по-късната овулацията. Пулсът е 178.
През последните седмици само се лашках между гадене, умора, болки в кръста и гърдите, последвани от липса на абсолютно всякакви симптоми. Мислех си, че е спряло да се развива поне 10 пъти вече. Като че ли най-накрая започвам да се успокоявам.
Следващата седмица, на 15ти, се записах на пренатален тест.

# 129
Здравейте, момичета, честита бременност на всички ви!
Аз съм в 9с+2д в момента, бях на преглед преди 3 дни, тогава ембриончето беше с размери като за 9г.с. и пулс 176 Simple Smile
Имам момиченце на 2 години и 7 месеца и една загуба в края на септември 2025, в 8г.с. Съответно, съм на тръни този път. С тромбофилия и Хашимото съм, и слагам допълнително Утрогестан сутрин и вечер по 100, както и Фраксипарин 0.4 по една инжекция на ден. Надявам се след консултация с хематолог след края на 12 г.с. да заключат, че няма нужда от продължаване на инжекциите, защото ми е много трудно и неприятно това изживяване.
С първата бременност правих тест Vision най-разширен вариант (всички хромозоми и микроделеции) и сега пак него ще направим в 10г.с.+5д. Надявам се кръвта да е достатъчно окей за изследването и да не се наложи повтаряне заради Фраксипарина. С първата ми бременност знаехме само за Хашимотото, не съм имала проблеми, освен леко отделяне на сака в ранна бременност и крампи - тогава взимах само Утрогестан и Нош-па.
При мен гаденето е почти постоянно, и на моменти доста силно. Когато хапна, за малко ми е по-добре. Умората също е много силно изразена.
На 29.01 сме на феталната морфология при д-р Калев в Щерев, при него правихме и феталните морфологии преди и сме доволни.

# 130
Здравейте, момичета, честита бременност на всички ви!
Аз съм в 9с+2д в момента, бях на преглед преди 3 дни, тогава ембриончето беше с размери като за 9г.с. и пулс 176 Simple Smile
Имам момиченце на 2 години и 7 месеца и една загуба в края на септември 2025, в 8г.с. Съответно, съм на тръни този път. С тромбофилия и Хашимото съм, и слагам допълнително Утрогестан сутрин и вечер по 100, както и Фраксипарин 0.4 по една инжекция на ден. Надявам се след консултация с хематолог след края на 12 г.с. да заключат, че няма нужда от продължаване на инжекциите, защото ми е много трудно и неприятно това изживяване.
С първата бременност правих тест Vision най-разширен вариант (всички хромозоми и микроделеции) и сега пак него ще направим в 10г.с.+5д. Надявам се кръвта да е достатъчно окей за изследването и да не се наложи повтаряне заради Фраксипарина. С първата ми бременност знаехме само за Хашимотото, не съм имала проблеми, освен леко отделяне на сака в ранна бременност и крампи - тогава взимах само Утрогестан и Нош-па.
При мен гаденето е почти постоянно, и на моменти доста силно. Когато хапна, за малко ми е по-добре. Умората също е много силно изразена.
На 29.01 сме на феталната морфология при д-р Калев в Щерев, при него правихме и феталните морфологии преди и сме доволни.

Добре дошла, Clementine!
С теб май се движим точно заедно, и терапиите ни са много подобни.
Успешна и лека бременност ти пожелавам!
На мен на фраксипарина игличките ми идват много тъпи. Не знам в тях ли е проблема, или в мен Grinning
Докторът вчера ми разреши да ги сменя с клексан. Дано да е по-добре.

# 131
Добре дошла!
Аз съм със същите съпътстващи заболявания, ама 3 бременности съм пт началото до края на фракси. Наистина тия игли всяка следваща година са по-зле! Първата бременност с лекота влизаха и няюах приблем с нищо, втората към средата вече бях на топчета, синини и сърбежи, сега от началото едвам влизат, много сърбят после, та мъжа ми вече ми ги бие в ръцете и е малко по-добре там.

# 132
Здревейте отново,знам ме вече ставам банална и само спомя тук,нооо вие сте ми подкрепа. Пуснах сутринта чхг и и други изследвания за тромбофилия. Чхг излезе За 7 ма седмица и 1 ден мисля че добре ,в понеделник пак ще пусна

# 133
Привет, май е време и тук да се включа с термин 20.08. Simple Smile
Втора бременност ми е. Каката е на година и седем месеца.
Вчера бях на преглед, видяхме ембрион, имаше пулс.
При мен се поваря умората и гаденето от първата бременност, ноо този път нямам опции за почивка. Smile
Желая лека бременност на всички!

# 134
  • София
Виденова,  с каква цел?

Общи условия

Активация на акаунт