Термин Август 2026

• 8 054
  • 237
  •   1
Отговори
# 135
Виденова,  с каква цел?
на своя глава го пуснах,понеже вчера беше първия ми преглед и доктора каза че не вижда нищо в сакчето на този етап,и ме вика пак другата седмица. Апаратурата му е доста стара по принцип,обаче снимката от ехографа която ми даде аз виждам нещо че има вътре

# 136
Videnova, апаратурата е много важна , особено на толкова ранен етап . Понеже виждам ,че много се притесняваш и е нормално , разбирам те , потърси АГ с по-хубав ехограф . ЧХГто ми изглежда добре . Това , което виждаш в сакчето най-вероятно е оформяща се ембрионална структура . На първия ми преглед се видя само сакче и едни малки точици в него . Вече на втория преглед се видя жълтъчното мехурче .

# 137
Виденова, с такава стойност трябява да се види и ембрион и да се чуе пулс (над 10000ЧХГ е стандартното). Отиди при друг АГ с по-добра апаратура, залагам, че в нея е проблема.

Sunshine_LM при мен също гаденето спря отведнъж, от началото на седмицата, но гледам да не се тревожа, защото в понеделник всичко беше наред, ембриона беше почти 2см и пулс 163. Единственото странно като симптом е, че постоянно се оригвам 😀

# 138
Здравейте и честито на всички 🥰! Аз също се включвам с термин 06.08.2026г.. На 31 години съм и живея в София. Трета бременност ми е, имам две момчета. С първото разликата ще е пет години и половина, с второто - две. Това бебе е изключителна изненада, по принцип третото беше планувано, когато най-големият ще е в първи клас, но плановете се променят 😁Вече съм записала час за пренатален тест в Cellgenetics  и ФМ при д-р Димитрова в Марковс и чакаме да минат, за да съобщим на всички и нямам търпение да им видя реакциите. Около Коледа ми беше много зле - гадене, повръщане+ констипация, която продължава. Единственото ми оплакване до момента е, че много ми се спи и много бързо се изморявам.

# 139
Радвам се, че тук виждам мами бременни с трето, понеже и аз съм с трето и на моменти ми е доста притеснено, въпреки че е планувано и желано, но няма как да няма притеснения. Ще се радвам да обменяме опит.

Виденова, и аз съм на мнение, че трябва по - добра апаратура. Всичко ще бъде наред Simple Smile

# 140
На толкова високо чхг и сърчи е трябва да се чуе, ама щом апарата е стар...
Съндей, ние също номер 3 го бяхме пшанирали за догодина, ама явно реши да ни изненада, та само всичко да е наред, добре дошло ще е.
Вчера ми беше супер, нямах гадене, имах енвргия. Днес пак съм в няква летаргия и ми е лошо.

# 141
Добре дошли на новите момчета!
И аз от два дни не съм имала сериозно гадене, обаче пак по цял ден ми се спи и нямам никаква енергия. Но все пак това е по - добрия вариант от гаденето, така че и на това се радвам.

# 142
Привет и от мен, идвам и аз да се запиша плахо с термин 10.08.
На 41 съм, като това ми е втора бременност, първата завърши през лятото с мисед аборт.
Ноември месец ходих на гинеколог да проследим овулацията и понеже  антимюлеровия хормон много ми беше спаднал, лекарката ме изпрати с думите да си помисля за донорска яйцеклетка.. И представете си очудването ми, когато забременях спонтанно.
При мисед аборта ми бяха изчезнали  симптомите, но тогава не обърнах никакво внимание. Сега пак ми изчезнаха преди няколко дни и направо във филм се вкарах как нещата не са наред пак и нещо не е както трябва. Ударих му едно реване, убеждавах чак мъжа ми, че нещо не е наред.
Днес бях на преглед и слава богу всичко е нормално, бебчето е добре. Така че за останалите мамита, които минавате през същото - бъдете максимално спокойни, защото може по скоро да си навредите.
Стискам палци на всички да се доводим до Август ♥️

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 21:10 от Brezeida-m

# 143
Здравейте,
 Пиша отново след доста време. Термина ми е за 18.08.2026г. 😊, със синът ми беше 08.08.22г. Имах малко проблеми, последните седмици ми зацапва, като вчера отново бях на преглед в 8с.+3д. и не се откри проблем, бебчо си има пулс и си върви точно по седмицата, уви на Утрогестан съм.

# 144
Здравейте и от мен за пръв път мие да пила в подобни групи така че ако нещо не е наред ми кажете.😊
Така бременна съм за първи път термина ми е за 10.08.2026. Живот и здравей всичко да е наред та мисълта ми беше искам да попитам нормално ли е при всяко хранене дори и от една вафла да е да повръщам а аз повръщам супер много бях 64.00 вчера се тегля и съм 63.300 аз вместо да качвам аз свалям. 🤷🏻♀ ще съм много благодарна ако някой ми даде някакъв съвет.
Благодаря още веднъж..🫶🙏

# 145
Добре дошли и лека бременност на всички скоро писали момичета! Hug
Рая, нормално е, доста жени първия триместър отслабват точно заради постоянното гадене и/или повръщане.
Secret, дано това да му е било и всичко за напред да е по мед и масло.
Бризеида, и моят АМХ беше супер нисък и след поредица от неуспешни пункции забременях естествено и сега му треперя като за световно.
Кашмир, това май се поставяше в подпис, но сега от мобилно даже не виждам дали може да се добави такъв. Може да са го махнали като функционалност.

# 146
Добре дошли на новите момичета!
Нормално е първия триместтр да не се качат у даже да се свалят килиграми. Аз също бях свалила кило и нещо между двата прегледа.
Днес ми се обадиха, имаме резултати от НИПТ, всичко е наред. Пола не искахме дс знавм, че за децата ще направим разкриване и другата седмица ще разберем заедно.

# 147
Добре дошли на новите момичета!
Нормално е първия триместтр да не се качат у даже да се свалят килиграми. Аз също бях свалила кило и нещо между двата прегледа.
Днес ми се обадиха, имаме резултати от НИПТ, всичко е наред. Пола не искахме дс знавм, че за децата ще направим разкриване и другата седмица ще разберем заедно.

Еха, Алис, кой тест направихте? Защото те масово са предназначени след 10г.с. И резултат от една още седмица. Да не би да има промяна последните години?

# 148
Направихме Вижън в МЦ Афродита. В 10+1 ден го пуснахме (в понеделник) и в събота се обадиха с резултата.

# 149
Има ли някоя друг като мен, която откакто е бременна, ходи редовно всеки ден до тоалетна? В смисъл, това е по-редовно от преди...Знаех,че за бременните заекът е проблем, пък то...

Аз преди първата бременност ходех на 3-4 дни, откакто забременях тогава, ходя всеки ден. Не знам какво ми стана и сега с втората бременност продължавам така. Ще кажеш, че ми се отпушиха червата. 😅😅😅

Общи условия

Активация на акаунт