Термин Август 2026

• 10 321
  • 318
  •   2
Отговори
# 300
Цвете, щом си с предишни загуби, НИПТ е силно препоръчителен при теб, затова и няма смисъл да чакаш ФМ, а можеш да го направиш още в 10та седмица. При мен моята АГ ме насочи, но и аз така или иначе се бях спряла на същата фирма. Успех!🍀

# 301
Има ли такива, които все още имат зацапване? Оскъдно е, кафяво е, но го имам.. какво е това чудо, не знам. В 12 седмица влезнах днес. Все се притеснявам и чудя кога ще свърши това зацапване.

# 302
Има ли такива, които все още имат зацапване? Оскъдно е, кафяво е, но го имам.. какво е това чудо, не знам. В 12 седмица влезнах днес. Все се притеснявам и чудя кога ще свърши това зацапване.
На мен АГ ми каза, че ако имам кървене - до към,седмица след това може да имам кафяво зацапване, нормално е защото се изчиства старата кръв. Ако продължава много време - сигурно е симптом на още нещо.
Успокояващо е че е кафяво, но все пак ако е много продължително - идете на преглед и изследвания

# 303
За колко време излезе резултатът? Ние пуснахме в Понеделник и чакам. Пуснахме vision+.
Базовия пакет направихме, казаха че е напълно достатъчен.

И ние пуснахме миналия понеделник Вижън+ и още чакаме...Това чакане ме побърква, нямам търпение вече :X

# 304
Вече имаме резултат. Съветвам те да пишеш или звъннеш на представителя или в лабораторията.
От кой град сте?
За колко време излезе резултатът? Ние пуснахме в Понеделник и чакам. Пуснахме vision+.

И ние пуснахме миналия понеделник Вижън+ и още чакаме...Това чакане ме побърква, нямам търпение вече :X

# 305
  • София/Дружба
Момичета, някоя от вас да е с вирус? Не е грип, не е ковид. Температура 37,5-38, хрема и кашлица.

# 306
Вече имаме резултат. Съветвам те да пишеш или звъннеш на представителя или в лабораторията.
От кой град сте?

О, супер! Надявам се, че резултатът е добър и всичко е наред!
Ние сме в София. До сряда включително очакваме резултатите - от 3 до 7 работни дни ни казаха. Предният път излезнаха за максимума от време, което ни бяха казали. Но този път като разбрах, че още в събота (или неделя) може да звъннат, и са го правили, и имах очаквания да стане по-бързо...

# 307
Аз пуснах в сряда и се надявах днес вече да звъннат, ама явно има забавяне, щом от понеделник още не са излезли и ще си го очаквам към края на седмицата чак. Дано на вас да ви звъннат днес вече🙏

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 09:39 от V_sS

# 308
Момичета, изписаха ме, вкъщи съм вече!

Прегледаха ме преди изписване, бебчето е добре, хълцаше и шаваше с крачета, хубав и стабилен пулс ❤️

Чакаме хематома да се резорбира и да си залепне отново сакчето, така че никакви интимни контакти, нищо тежко, кратки разходки тип слизане да си взема пратката от куриер и обратно легнала, забрани да пътувам, за да съм близо ако се случи нещо, продължавам с терапия с прогестерон и Но Шпа 3х2. В понеделник съм на ФМ и смятам същия ден да ида да дам проба и за НИПТ. Седмица по късно съм на преглед при моето АГ, за да следим нещата. Засега каза, че ще процедираме като при високо рискова бременност и ще се гледаме често, а като отминат проблемите - надявам се да минем по нормалния начин.

Стискайте палци повече да не се връщам при тях, освен за раждането 🥹

П.С. честито на всички, които вече си имат НИПТ резултатите и показват здрави бебочета! ❤️

# 309
Браво, мамаГар! Да си остане бебочето на топло до август! Hug
Честито и на всички с добри резултати от пренаталните!
Аз ще пускам НИПТ другия вторник, нямам търпение. Преди това съм на преглед, да се види, че всичко е ок. Дано!

# 310
Аз пуснах в сряда и се надявах днес вече да звъннат, ама явно има забавяне, щом от понеделник още не са излезли и ще си го очаквам към края на седмицата чак. Дано на вас да ви звъннат днес вече🙏

Звъннаха днес, да, отрицателни са! Чакаме второ момиченце Simple Smile

# 311
Момичета, чета ви от ден едно, но не смеех да пиша. Много съм щастлива, че виждам в темата дами, които знам, че са се борили много и сме се засичали по темите за неуспехите и сега успяват Heart
Аз имах 3 аборта в 6 седмица за последните две години и вече бяхме почти загубили надежда. Кухо яйце, извънматочна и хематом от нищото на здрав и после изследван ембрион - без каквото и да е обяснение. Бяхме при най-големите светила, изследвания с 5-цифрена сума и нищо, никаква причина. Не сме инвитро или осеменяване, а естествено. 
Сега имам щастието да се включа в тази тема, благодарение на страхотния екип на д-р Калчев, не само той, но и на д-р Чучумишев и д-р Опрова, който заедно откриха малки детайли, които обръщат каруцата и за няколко месеца откриха рецептата да я вкарат в пътя... невероятни, методични, последователни, човечни лекари. И не по-малко съм благодарна на на проф. Михайлова, която откри невероятно труден за откриване имунологичен фактор, който се активира само при бременност и ми изписа терапия псореднощите.
Днес бяхме на първата фетална - всичко е като по учебник, аз съм 11+4, а малкото човече отговаря на 12+4, няма нито един притеснителен детайл, а малко по-късно излезе и разширения пренатален (правихме в Синево), като всичко е отрицателно. Чакаме момче Blue Heart
Най-щастливият ден в живота ни.
Наистина много се вълнувам, че вече мога се включа с вас, а не само да ви чета отстрани.
Успех на всички и нямам търпение скоро да си пращаме сладки бебешки крачета!  Heart

# 312
  • София
Супер! Помня те от темата за аборта (май). Лека до финал!

# 313
Ани, помня те и аз, много се радвам да те видя тук! Hug Лека бременност пожелавам!

# 314
Здравейте, четох, четох и се записвам. На 41, трета бременност, втората беше неуспешна. Имаме едно прекрасно момченце, сега живот и здраве чакаме момиченце 🩷
Правих пренатален Нифти про, всичко е с нисък риск, феталната също е супер. Предстои да кажа на работа. Не мисля да ги бавя.
Лека бременност и щастлив пухкав финал на всички!
Ко ше ги прайм тия лъвчета бре? Аз в живота си толкова пържоли и кюфтета не съм изяла колкото последните месеци. 😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт