Термин Август 2026

• 13 485
  • 452
  •   1
Отговори
# 450
Аз по-клоня към газове.. 12-13 седмица са още около 5-6-7см, в плоден сак, който е в матката, която още не се е разпънала кой знае колко. С първата бременност плацентата ми беше предна и си мислих, че усещам нещо по-рано, а накрая след като усетих наистина бебето, разбрах, че съм си въобразявала. Около 19-20 седмица вече можех да кажа, че го усещам.
Сега съм със задна плацента, уж по-рано се усеща, но вчера на БХС-то, като видях колко много се движеше, въртеше и скачаше бебето, аз нищоо не долавях, за съпоставка 12+2 съм.

# 451
Аз по-клоня към газове.. 12-13 седмица са още около 5-6-7см, в плоден сак, който е в матката, която още не се е разпънала кой знае колко. С първата бременност плацентата ми беше предна и си мислих, че усещам нещо по-рано, а накрая след като усетих наистина бебето, разбрах, че съм си въобразявала. Около 19-20 седмица вече можех да кажа, че го усещам.
Сега съм със задна плацента, уж по-рано се усеща, но вчера на БХС-то, като видях колко много се движеше, въртеше и скачаше бебето, аз нищоо не долавях, за съпоставка 12+2 съм.
Ами уж за момента газове не са се появили като симптом, но и аз на всеки преглед миждам че мъничето е активно и все се движи, а не го усещах. Не съм сигурна като за втора бременност колко по-рано е възможно да се усеща. Чакам с нетърпение този момент, най-сладкото е 🥹😍

# 452
Да, и аз чакам с нетърпение, но пък тогава други мисли ме налягат.. 😅 Аз съм си шаш и паника и все ми се струваше, че от много време не е мърдало и т.н. ама, както казах, там проблема си е в мен 😂

Общи условия

Активация на акаунт