Любители на кучета - 156

• 21 060
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Приятелят ми, ми подари дакел момче. Идея за име?

# 376
  • Враца
Кайзер,
Барон,
Джак

Дай да го видим Simple Smile

# 377
  • под тепетата
Galenaaa, целувки на твоите слънчеви момичета! Такива "стопани" като на това нещастно италианче направо ме изкарват извън контрол Confounded
Реа е направила всички удобства в двора за Берга, така е! Чакаме новини как е днес момичето!
 Нара ви е превзела вече и се чувства спокойна и щастлива!
 Юхууу, утре ще си видя момчетата!

# 378
Берга е кучешкия Хари Худини Simple Smile
Вържете я с въже за проволка през двора (така ли се наричаше.. опъната дълга стоманена жица) да тича. Офф, много е опасно за нея да скита. По-добре вързана или затворена отколкото прегазена. И тракер, да я виждате къде е.
Имах колега с подобна бегълка. Значи, всякак намираше начин да избяга тази ваймаранерка. Беше вдигнал ръце от нея.

Нара е вече на мама лиглата, гледам.
Че и послушна се очертава, мама не се е оплаквала. Simple Smile

# 379
  • София
Vanne, не се оплаквам, наистина няма от какво. Е, Нарчето се домогва до някакви дреболии да си дъвче, но няма фрапантни бели. Щом не яде стени и мебели, всичко е наред. Joy
Озадачена съм, че не реагира на топки. Извадих 3 броя от колекцията на Харли, тя разкъса 2.
Вече не се крие от мъжа ми, седи спокойно и без напрежение, когато той я гали, но не иска да влиза в спалнята, когато той е там.
Но лека-полека се отпуска и има голям напредък. Виждам я, че не се стряска вече от доста неща, но се паникьосва от много хора и трафик, затова избягвам засега подобни места.

# 380
Vanne за хъскитата четох,че им казват Худини. Били много добри в изчезването, затова гледахме максимално да затворим всякакви възможности.
Вързана за дълга тел някак не ми се струва удачно. А и след като на брат ми кучето се обеси без да иска вече вързано куче не си и помислям. Щом й е широка клетката значи ще й е добре, а и така ще е защитена ако някое куче или друго влезне в двора. При нас има много чакали и бездомни големи кучета та ми е по-спокойно като си е в клетката.

# 381
То всичко е Божа работа! Нищо сигурно няма.

Тинтина, вчера с приятелка бяхме на двата коледни базара в центъра. На този до храма хапнахме и пийнахме (ушичките са върха... белите маси... но нямаха чесън). Два голдъна видях, единият беше зад гърба ми. Десетгодишен мъжки, кротък, спокоен и не откъсваше очи от чиниите им. Гък не каза. Погалих го. Мъж мечта! Simple Smile
На Тройката пък пееше Графа, и там постояхме. Хубаво беше.
Мечтая си и аз да ходя със Зара по такива места, но не става. Може би като остарее ще е по-глуха и непукистка и ще си джиткаме двете бабички по мероприятия. Писнало ми е да ходя само по черни пътища и пусти плажове.

# 382
  • София
Бергичка, милата. Четох и акъла ми изкара и на мен. Съвет не мога да дам, защото мойто куче не е "куче", а мързелив компаньон.
Да ви се похваля, скромно - 1ва Награда си отнесохме в категорията в конкурса. Много си харесвам сградата, която проектирахме (One11, в кв. Дружба, София). Много хубави сгради са почнали да правят и в останалите градове! Браво на колегите, казвам!
И банкетите приключиха. Време е за заслужена коледна ваканция, но още два дни училище и така.
Чарли този път не направи белички, докато беше самичък. Затова ще има и за него нещо под елхата 🥰. ❤ме ви!

# 383
Днес вече положението е добре. Пи си пробиотика и хапна най накрая. Определно се чувства по добре диването. Надявам се да сме се разминали само с това.
За сега остава в клетката и под зорко наблюдение! Чакам да свърши днешния работен ден и да се прибера да сме си заедно. Планувам и къпане тези дни ако я видя, че е добре, че цялата е оказана, знаете от какво Grinning а плануваме да ходим между празниците на Трявна с нея.

Ето я от вчера пътувайки към вет. Зле и беше, но ухилена, че съм с нея. Показва цялата си прелест на брада, мустаци и криви зъбки! Heart

Скрит текст:

# 384
  • sf
Ох, Бергааа, да те цуна по носа 😍 Стягай се и кротувай, т. е. поне не бягай, иначе дупки си копай на воля.

# 385
  • Варна
Кривозъба маймуна Kissing Heart И ти ще пуснеш скоро брада и мустаци с нейните дивашки истории Satisfied

# 386
Радвам се, че  е по-добре Бергичка. То на таз сладка муцуна можеш ли да устоиш?
Аз имам толкова задачки за днес, а още се мотам, защото единственото, което искам е да не ми се налага да правя нищо, ама няма. Поне тая година са дашни шефовете, дадоха цяла допълнителна заплата за празниците.

# 387
  • Варна
Ще се оправи мустакатка и Нара ще свикне с хубавото 🩷

Ей това получих днес сутринта 😍

# 388
Радвам се,че Бергичка е добре и дано не бяга повече.Ох значи ние гледаме все удобства да им създаваме и им треперим, а те не искат и бягат Confused
Да ви покажа една мръсна, кална Съни, но щастлива и изморена от дивеене.

И Кристал с подложката за бавно хранене, която й беше подарък за РД. Взела си я е в леглото и спи с нея.

# 389
Едно бебе почти на фокус

Общи условия

Активация на акаунт