Любители на кучета - 156

• 21 050
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Кастиел има топче на гърба, което сякаш снощи  го нямаше. Надявам се да се  е ударил някъде и да намалее до понеделник, иначе ще го водя на лекар.

# 406
Да не е от ваксина? При Берга беше от ваксина, дори падна козината там. Водих я да й вземат биопсия. Всичко беше добре.

# 407
  • sf
Ей там някъде са скрити подаръците
Скрит текст:
/spoiler]

# 408
Къде? Къде? Grinning

# 409
  • Варна
Запознах се с Руби...Няма как да не заобичаш това прекрасно момиченце!Толкова мило,добро,емоционално и енергично детенце е!Да е жива и здрава...
Ееее, събрахте се, откога чакам обща снимка!!!!

Браво на Бергичка!
Браво и на Галски - гледах я, много хубави думи, страхотно признание за работата им. Впечатлих се!
Донси, не мъчи Нейчо - открехни малко поне едно чекмедже!!!!:smiley:

# 410
Не  е от ваксина, но на пипане е точно като от ваксина. Освен това преди малко повърна, главно изядени боклуци, защото е бил навън с баба си.

# 411
  • София
Дано е нещо безобидно.
Страхотна е Рилската тайфа! Heart

# 412
  • Враца
Да не е чипа??

# 413
Здравейте, Моля за спешен отговор, имаме куче лабрадор 11 годишна, има някаква жестоко разстройство, снощи един път вкъщи  не устиска и сега за 2 часа два пъти на вода и трепери цялата, какво мога да и дам в момента?Сама съм в момента след операция/домашните ги няма/,, нито мога да я заведа някъде на спешен кабинет..Може ли с някакви човешки лекарства да овладея това разстройство?/преди много години имаше пак, но тогава два-пъти и мина от само себе си, сега е като вода и мирише ужасно/.Притеснявам се и да не е нещо заразно и за хората?/най-вече,,че съм след манипулация и тежко не мога да вдигам//имаме още едно чихуа, че и него ако го пипне такова р-во е свършено с него, изолирала съм ги едно от друго, но все пак са в един апартамент и двете/

# 414
  • София
Кайра, ние минахме скоро през същото. На първо време можеш да дадеш активен въглен, а утре да водиш на ветеринар. Остави кучета да гладува, само вода да има.
При моето куче се оказа дисбактериоза. Пуснахме изследвания за паразити, оказа се, че няма.
При дисбактериоза изписаха таблетки за спиране на диарията, фамотидин, пробиотици и гастро храна.
Остави кучето малко на глад, най-много да свариш ориз.
Обясниха ми също, че при по-възрастните кучета се появява тази чувствителност на червата и може би трябва да се мине изцяло на диетична храна.

# 415
  • София
Освен на диета (т.е. само вода) ние сме давали фамотидин и пробиотик за кучета (на проплан или подобен). Това от вет.изписано!
Допълвам се - дозата не помня! Но дай едно и утре на вет.!

# 416
  • Бургас
Ентерол също можеш да дадеш.

# 417
Поспаланка Зарка

Познайте кой крак къде е Simple Smile

# 418
  • Бургас
Тя като стоножка Simple Smile

# 419
Зара е от "Златните момичета"!
Разконспирирана е вече 😂