Любители на кучета - 156

• 21 052
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
Галски , ако не беше Чарлюшата да ви вдъхновява, щяхте да видите вий първото място Simple Smile Другите що нямат, а, защото нямат куче в офиса!

# 391
  • София
Малко в страни от кучешката тема, но почти е така 🤭. Пък и с двамата - Чарли и Ари купона наистина е на 6 🤣. А наградени имаше. Утре по БНТ 1, в 15.30ч, за който му е любопитно.
Галски , ако не беше Чарлюшата да ви вдъхновява, щяхте да видите вий първото място Simple Smile Другите що нямат, а, защото нямат куче в офиса!

# 392
Трябва ви и една котка за цвят в офиса. Smiley

# 393
  • Бургас
Отиде проектирането... Joy

# 394
Дзак!Добро утро!Аз отивам да щурея на морето!Спокоен ден от мен!

# 395
  • София
Въх, само котка не мога да си представя в офиса - ще ни шамаросва, че не рАботим 🤭.
Да ви се оплача значи - тоз мискинин две вечери подред се изпишква дето не трябва! Отмъщава ли, какво ли, не зная. Снощи като се прибраха децата толкова се превъзбуди, че си клеца играчката сума ти време; лочи вода като невидял; лежа на дивана, дишащ тежко; накрая се трупяса на плочките в коридора и хъркаше силно; и за финал се навря в пухеното си легло:

# 396
Тъй днес баня имаше, че вонята беше ужасна, а ми се искаше да си възвърне формата Simple Smile след неясно преживяно....

Изкъпана, подсушена. Сега спи до мен, още от нейде вони, ама....ще търпя.

И беше през повечето време преди да заспи тъй:

# 397
  • Бургас
"Манастирът тесен за мойта душа е..."

# 398
И една черна селска коза, опаса ни двора Simple Smile

# 399
  • тук-там
Ама как достолепно позира.
Ние днес бяхме на разходка с Лори в Рила. Поздрави от глутницата:

И една снимка от Лорината мама в близък план:

# 400
Запознах се с Руби...Няма как да не заобичаш това прекрасно момиченце!Толкова мило,добро,емоционално и енергично детенце е!Да е жива и здрава...

# 401
Личи си, че е имало веселба. Да са живи и здрави всички кучовци на земята Heart Eyes

# 402
  • Бургас
Ох, много ми е смешно, разказаха ми следната случка: Шеф от полицията в смесен район си взел немска овчарка. Шофьорът му - турчин, го кара у тях, вижда кучето и решава да изрази възхищението си: "Шефе, това куче ти си? Голям си куче, голям си звяр, да е*а майка ти да е*а!"

# 403
Черната коза много ми харесааа!! 🥰
Тройката също ❤️

Тинтина😂😂😂😂😂

# 404
Аз пък имам теория, що Чарлюшата прави бели- щото не са го взели на награждаването, а ако не беше той( и авера дето краси офиса), щяха да видят награди на кукуво лято.
А, Рилската банда, са просто уникални...И всички други показани тук!
Ние, с Гинче пожелаваме отсега светли  и топли Коледни празници и дано дядо Коледа донесе хубави подаръци на всички!

Общи условия

Активация на акаунт