Любители на кучета - 156

• 21 089
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • тук-там
Елха не съм правила, защото не знам как ще я приветства Руби Wink
В очакване на вечерята:

# 316
ЧРД на Тото и много радост да носи на стопаните си!
Личи си, че е гледан мъж и че умее да позира като истински професионалист Simple Smile
Шнауцер ли е Тото? Аз щях да предложа фокстериер.
Цвергшнауцер е

# 317
И аз се впечатлих как мирно е застанала, същинска манекенка. То поглед, то поза...
Да са ви живи и здрави косматите дечица, и дълги години да ви радват.
Ако "говорите" за Кристал. Това й е втора фотосесия и всичко е от фотографката. Като отидем в студиото и е като фотомодел, много я слуша. Иначе аз като я снимам хич, даже пробвах със салам зад камерата ама тогава хич ме застава на едно място. Приятелка видя снимките и ме пита "нали имахте хъски,него защо го няма?" и аз й казах,че Съни е като слон в стъкларски магазин и ще потроши всичко в студиото.

# 318
ЧРД на Тото и много радост да носи на стопаните си!
Личи си, че е гледан мъж и че умее да позира като истински професионалист Simple Smile
Шнауцер ли е Тото? Аз щях да предложа фокстериер.
Цвергшнауцер е

Ахааа, значи аз съм в голяма грешка. Нас редовно ни лае една такава минишнауцерка. Откъде ми е влязло в главата фокстериер, ама съм и аз.
Големи са сладури тези шнауцери.

# 319
  • Бургас
Шнауцерите имат хубави брадюги, трябва редовно да посещават берберски салон Simple Smile
Приятелка имаше такъв, беше персона нон грата в повечето салони в Бургас. Ръмжеше грумърите, искаше да си пуска дълга брада Simple Smile

Моля да обърнете внимание на личния ми напредък в Лидъл плюс. Вкъщи паднаха да се смеят.

# 320
Тото е чудесен! 😍 Здрав да е!
Арес често играе с няколко шнауцерки в квартала, много си пасват като темперамент.

# 321

Моля да обърнете внимание на личния ми напредък в Лидъл плюс. Вкъщи паднаха да се смеят.

😂😂😂😂😂😂😂😂

# 322
  • под тепетата
За шийките - ясно, за млякото също, ама с толкоз тоник, що няма жин, ммм?

# 323
  • Враца
Купува го от друго място, да не излиза в приложението!

# 324
  • Бургас
Щото долу пише, че някои неща не се показват поради правни ограничения. Убедена съм, че бутилките вино са повече от шийките Simple Smile

# 325
Шийките къде се намират в ЛИДЛ?

# 326
Във фризерите, по половин кило са, 1.28 лв( ако не се лъжа). И ние със сигурност сме в челните места на купуващите ги( и на фенери, ама от охладените).

# 327
Аз на Тото му взимам от Кауфланд патешки шийки.Много са месни.

# 328
  • Бургас
Как знае на Гинчето мама Simple Smile
Фенери също купувам замразени, те са едни до други фенерите и шийките в нашия магазин. 

В Кауфланд има в момента промоция на фенери 1.59.

Патешките шийки не са ли с много остри кости?

# 329
Шийки с швепс, една учудващо добра комбинация Joy
Преди време купувах и аз замразени шийки от Лидл, ама в един момент станаха едни такива тънки, анорексични шийки без месо по тях и спрях. От Лидл купувам охладени фенери, хубави са, варя ги и обезкостявам, давам и на котките. Най-вкусната част от фенера е шийката, с месо и кожа, Зара гълта като фитка. Simple Smile
След фенерите най-често купувам охладени крилца. Но всичко обезкостявам, кокали аз не давам с изключение на шийки. За сметка на това покрай санирането манговците доволно ръсят храна около блока, градинките ги проверяваме щателно всеки ден, да не остане някой кокал зян.

Общи условия

Активация на акаунт