Любители на кучета - 156

• 21 084
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
На Тайра като съм давала шийки преди, винаги повръщаше след няколко часа... И то само кокалчетата.Та отдавна спрях 😁
Фенерите също ги обезкостявам, защото и тя не си прави труда да дъвче. Гълта като фитка, после се дави по половин ден, кашля и се кози, докато излезе това, което я дразни😅

# 331
Как знае на Гинчето мама Simple Smile

Патешките шийки не са ли с много остри кости?
А ми не му създават трудности!Отделно той яде и дехидратирани  крака и шийки и се справя чудесно-хрупа ги като солети.

# 332
Ех, като казахте Шепс, имаше един рошаФ кокер Швепс в темата, дали се разписват още?
Аз също обезкостявам всичко, че Тара повръща кокали, дори и да не са пилешки, не и понася. Даже по едно време сурово като и давах, пак връщаше ресто.
Тъкмо закрепи положението и на обяд отнесе кисела краставичка и филия хляб, та пак я чакам. Обмислям да я затварям в друга стая докато ядем, ама и тя и децата ще мучат заради тази неправда..

# 333
  • под тепетата
Швепса си е жив и здрав, но майка му не пише в темата. Ози не може да яде, т.
е. не му понасят такива шийки, фенери. На Лео не му пречат.

# 334
  • Бургас
Отдавна не се е разписвал Швепсът. И аз го мисля.

# 335
  • sf
Милива, при такива ситуации, този , който е дал забранената храна да си понесе последствията т.е. да почисти след кучето, да го изведе по никое време навън и т.н., ако се наложи ветеринар, част от парите за сметката. Иначе с приказки само , няма да стане.

# 336
Поздрави от Рила планина и Лори.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 17:27 от Roo Roo

# 337
Как знае на Гинчето мама Simple Smile
Фенери също купувам замразени, те са едни до други фенерите и шийките в нашия магазин. 

В Кауфланд има в момента промоция на фенери 1.59.

Патешките шийки не са ли с много остри кости?

Купувам предимно охладени,`щото в нашия Лидл са редовно на зелени етикети( на половин цена) и като напълня голямата тенджера( с натрошения им ориз и зеленчуци) и поне Гинчето не я мисля няколко дни, че аз и едни големи и много ящни мъже изхранвам и живота ми минава предимно около печката..... А, тя кокалите така професионално ги яде, че нищо не остава. Не ѝ пречи изобщо от какво са- и от птеродактил да са, пак ще им се зарадва (ако батковците не я изпреварят) Stuck Out Tongue Closed Eyes
А, за Швепса( и майка му) и аз потвърждавам, че са добре и най- вероятно от ма`ане на ушаци не му остава време за снимки и разписване...

# 338
Нищо, те да са добре, пък ако ще и да не пишат.
Донси, двамата пакостници са на 1 и половина и 3 и половина.. за съжаление нито с приказки, нито с другото става Joy

# 339
  • sf
Ааа кофти.
Тогава и тримата ги храни само с храна, подходяща за кучета 🤣

# 340
Здравейте, мили хора! Ние си имаме едно 25кг мъжко куче и си мислим да вземем още една душичка, но от малка порода. Обаче никога не сме имали малко куче и нямаме опит в това. Трудно ли се гледа? Голямото си е ангажимент, все пак, макар и на нас да не ни тежи. Просто искам да сме подготвени.

# 341
Първо - къде го гледате голямото и къде смятате да гледате малкото?
Второ - големината не играе роля - всяко куче има нужда от разходки, социализация и възпиталние, независико от размера си. Колко ще ви е трудно зависи и от конкретната порода - някои са по-податливи на обучение, а друго - не съвсем.
Трето - голямото как се държи с други кучета?

Малките кучета се изморяват по-бързо, имайте предвид, че може да се налага да го носите, докато разхождате голямото.

# 342
Не съм гледала голямо куче, но малкото се гледа супер лесно. Проблем може да ви е това, че в много лошо време /предимно силен дъжд, не толкова ниска температура или сняг/ малките не обичат да се разхождат. Свършват работата и искат да си ходят на сухо. Иначе не съм я носила никога на разходки. Виждала съм да носят мъници, то това според мен си е до както го свикнеш.
С големи кучета не сме имали проблем. По скоро я лаят разни дребосъци като нея.
Ако вашето е мъжко вземете женско и ги кастрирайте.

# 343
На Мира й личи каква е душичка!
Не всички малки обаче са такива. Онзи ден чихито на брат ми щеше да ми отхапе носа когато го целунах по главата. Моля ви се, той мразел да му пипат главата. Simple Smile
Ама изглеждат като играчка дребосъците, как да не ги намачкаш и нацелуваш, кажи.
Иначе през цялото време седеше в скута на снаха ми и ме следеше с поглед. Брат ми вика виж го как се е опулил от страх, ще му изскочат очите. Simple Smile

# 344
Като казах "носене", имах предвид, че едно чихи се узмоеява доста по-бързо от една немска овчарка (това като пример само). Ако се разхождат заедно, в един момент голямото няма да се е изморило още, но малкото - да.
Преди малко накапах Кастиел с течен шоколад, Мег веднага се притече на помощ да го почисти. Добре, че беше на място, което не може да оближе сам.

Общи условия

Активация на акаунт