Любители на кучета - 156

• 21 082
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
just_mia, вземете си един джак ръсел. Ще ви изморява всички, и големи кучета и хора. Joy

# 346
Моят цверг всяка сутрин бяга поне 2 часа по брега на морето,прибираме се и продължава да лудее!И ето една снимка от днес-Ергенът Grinning

# 347
  • Враца
Добро утро:

# 348
  • sf
А ние сме така

# 349
  • Враца
То и ние сме постоянно така, ама "немож" разбра какво има на снимката:

# 350
  • Варна
Donsita, обръщам се към теб, защото Нейчо е фотографиран последен: Ти ли го увиваш така, или той си се мушка под завивката? А питам, защото са ми много смешни и любопитни тия снимки, как са като мумии завити и не мърдат докато ги снимате. Нямам опит - нашите са си на двора и си лягат в къщата си.
Вачко и той е като "английския пациент" увит много често, особено ако вали и трябва да излиза Smiley

# 351
  • Враца
Сам самичък се увива.

# 352
Сам самичък се увива.
На последната снимка като гледам как се е увил, ако трябва да го търси някой, няма да го намери никога 😂😂😂

# 353
  • sf
И моят сам самичък се завива. Даже аз го отвих малко, за да видите кой е. Иначе беше така. 😆
Скрит текст:
Сутринта имахме малък инцидент вкъщи.Наложи се бърза спасителна акция и животоспасяваща операция.Един плюшен снежен човек беше откраднат от украсата и пробит на две места. Действието се случи пред очите ми и всичко се размина с няколко шева и събиране на малки бели топченца от вътрешността му. 😃

# 354
  • Враца
Сам самичък се увива.
На последната снимка като гледам как се е увил, ако трябва да го търси някой, няма да го намери никога 😂😂😂

Е, да. Вачи има три креватчета в три стаи. Когато ще се излиза ( той усеща) и изчезва, а ние преравяме и трите , за да го открием, понеже , не се вижда с просто око.
Не става и с лакомства, дори да дрънкаме кутията, той знае , че е измама и не идва..

# 355
Дали ще е проблем да се отглеждат заедно кастрирана женска и некастриран мъжки?
Дрийм не е кастриран и обмисляме да му вземем сестричка, като нея ще я кастрираме.

# 356
  • Бургас
Няма да е проблем.

# 357
Добър ден!
Екшън и при мен!
Скрит текст:
Днес сутринта, докато бях на работа, по спешност ми се обади синът ми. Той излиза около 9:00 сутринта и се прибира към 21:30 ч. Вечерта като се е прибрал намерил Берга извън двора. Оказва се, че други съседи (не тези, от които допреди се оплаквах за оградата) също са започнали строеж и са разместили оградата между нас, без да я затворят както трябва. Така тя е излязла – кой знае кога, къде е била, с кого и какво е яла.
Синът ми я прибрал, но на сутринта я намерил в доста окаяно състояние – о**кана и влачеща задницата си. Обади ми се и аз веднага отидох да видя какво става. Първата ми мисъл беше, че може да е отровена с антифриз. (напоследък за доста такива случаи чувам и разбирам).
Заведохме я на ветеринар. Направиха ѝ кръвни изследвания – всичко е в норма, не е натровена. Поставиха ѝ инжекция за разстройството и ни дадоха пробиотик за следващите дни.
Върнахме се вкъщи и останах няколко часа с нея. Видимо е стресирана. Мисля си, че е възможно дори да е бита или да е преживяла нещо лошо… не знам. Опипах цялото ѝ тяло – не показва болка. Ще я наблюдаваме днес и утре. Надявам се да става по-добре.
Не зная вече как да подхождам с Берга, не искам да я държа на синджир или да е затворена в клетка. Преди когато имах проблем с оградата - направих всичко необходимо и бягствата бяха преустановени, но когато не зависи от мен, какво да правя???? Около нас всички са луднали да строят, всички собственици съм предупредила ако работят по оградата - да ме информират и да бъдат внимателни с кучето...............Обяснила съм, че бяга и т.н. все едно на никой нищо не съм казала. Скоро като звънях на комшия №1 и му казах, че кучето бяга и да ме предупреждават когато пипат оградата ми каза, да съм я вържела на синджир или оставила в друг двор !!!!!! Все едно имам 100 имота с дворове!!!!! Държах я в клетка, измъчихме се и двете. Уж те приключиха след месеци и ново 20!!!!!! Отчайвам се напоследък, че не съм добър стопанин, но с нея редовно така се чувствам, а съм гледала кучета.........Благодаря, че ме прочетохте! Само да е здравичка се моля.

# 358
Реа, не знам какъв съвет да дам направо.. Нямаш ли вариант да я прибереш вътре в къщата, докато ви няма? Или поне докато си приключат ремонтните дейности съседите. Или пак в клетка вън.. Знам, че не иска вътре, ама по-добре ли е да се изгуби или по-лошо? Аз бих я прибрала, каквото и да ми коства, честно..

# 359
Реа милата Берга. Направо сърцето ме заболя като прочетох. Ти пак поне имаш съседи,които оправят оградата, а ние с единия съсед, който има 2 кучета и постоянно си намират дупки и бягат не можем да я направим. Не знам колко пъти минаваше при нас едното куче, даже наскоро една вечер излизам с Кристал навън и какво да видя кучето на съседа вкъщи. Лошо ми стана ако не бях под затворения навес не знам какво можеше да стане. Казахме му няколко пъти дай да я оправим ама не, ако ние не я оправим сами няма кой. Може да ми се смеете и да ме обвинявате,че Съни е в клетка ама така съм много по-спокойна.
Бързо да се оправя Бергичка и да няма проблеми повече Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт