Любители на кучета - 156

• 21 059
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • Враца
Прилича на вързоп! Heart

# 421
Мама ми купи ново якенце 😍

# 422
  • Бургас
Зара се самогушка! Като малка, варена скаридка е. Убавела!

# 423
Моите снощи заспаха така. По принцип е рядкост да ги видиш, чак така залепени. Обикновено са на малко разстояние или аз съм посредата.

# 424
За малчовците има много сладки дрешки, да си ги кипри човек с кеф. Те каквито са сладури, още по-големи сладури стават!
За магарета почти не се намират дрехи, да не казвам на какви цени са ако има. Последно се залепих за стойката с якета на един зоомагазин и викам... ей на туй виненото XL искам за доберман. Човекът вика... забрави, малко ще е. А защо няма големи? Ами щото кой облича големи кучета, никой. Simple Smile
Обаче, да живее Ali-то. Поръчахме на Зара яке с цип, черно с жълта ивица. 6XL. Да видим какво ще пристигне и ще ходим ли като фенове на Ботев Пв. Simple Smile

Кас и Мег винаги ме удивляват, такава привързаност между куче и котка. Направо ме карат да вярвам, че душите се прераждат. Все едно са астрални близнаци някакви или се познават отпреди.

# 425
  • Враца
Да , да, особено такива "малки магарета", които не искат да ги обличаш, а ходят чисто голи по каишки..

Няма човек да не ни е попитал, защо не го обличаме и няма ли дрешки..

Кас и Мегчето се влюбиха от първо виждане на улицата. Simple Smile

# 426
Еееми той Вачко щото обича да си показва мускулите Joy
Както казваме в Бургаско... гъзарията топли.

Един Червен Шапчо си щракнах от мрежата, като Робокоп милия ходеше Simple Smile

# 427
  • Mediterraneo
При нас на пазара има едни сергии с дрехи ВУ, има и за кучета. Много яки тоалети съм вземала от там на моята. Ама верно, само за малки магаренца.
Вчера и днес е много студено тук, по обяд стига 15 градуса, но нощем пада до 8-9. Така борим студа

# 428
  • Бургас
Аз на Ева и поръчах яке, защото мислех, че ще и е студено, но се оказа, че грам не и пречеше по без козина Simple Smile
Първо се бях засилила за едно със закопчаване на корема и ме отказаха на момента. Зададоха ми въпроса как смятам да набутам втория дълъг крак, когато първия вече е в якето и ми светна, че яке с цип на корема не е оферта за кобили.

Сега има яке по мярка, ама не и трябва Joy

Пипин си е по козина от как се е пръкнал. Веднъж го пробвах с яке…еми успя да го намери, да го наръфа и да го напикае. Разбрах намека. Сега си дреме навън по гъз, докато не се схване.

Скрит текст:
Рошава, зла и по гащи, но с яке. Цикъла не прощава на двете ни Joy

Последна редакция: вт, 23 дек 2025, 20:37 от MeMyselfI

# 429
Не ми изглежда доволна Ева, не е май нейният цвят това яке.
Кастиел го обличам, защото настива, иначе не ми е зор да го кипря. Той нали си ми е смотаничък и си препикава дрешките като пишка, та трябва и да ги пера, пък да има и с какво да сменя -  цял гардероб имаме вече.

# 430
  • Бургас
Обличайте се, обличайте... Ние вчера ходихме да се къпем в морето Simple Smile

# 431
  • тук-там
На Ева нещо цветничко. Това и се слива и за това недоволства Wink

# 432
Кафяво или бордо нали сега това е супер дупер  модерно.

# 433
Кафяво или бордо нали сега това е супер дупер  модерно.
Представих си я с кафяво яке и веднага ми изникна асоциация с Киндер шоколадче. Отвън кафяво,отвътре бяло./не ме съдете строго онзи период от месеца е 😊/. На бяло всичко отива ама аз бих й сложила нещо наситено тюркоазено/въпреки,че е момиче/ ,цикламено/май имаше такива гети/ или лилаво Heart Eyes
А Иванчо е голям мъж как ще го обличате да  не се вижда от дрехите ама..ха.

# 434
  • София
От мен едно предколедно Нарче, което ви пожелава весели и усмихнати празници! Heart

Вчера преживях нервен срив. Прибирам се по-рано от работа и решавам да изведа Нара навън набързо. Замотаваме се зад блока, където имаме нещо като мини горичка. Тя заобикаля едно дърво и рязко тръгва към мен. Изведнъж нашийникът се разтвори и полетя към мен заедно с повода. Аз в паниката изкрещях Нарааа, тя отскочи като елен на 20 м от мен и се заоглежда. Окопитих се за секунда и клекнах като тихичко я извиках. Тя си дойде до мен и седна. Сърцето ми беше паднало в петите, така се бях разтреперила. Вкъщи веднага й приготвих новия нашийник, който е със заключване. Добре, че това се случи на спокойно място, а не сред много хора и транспорт.

Иначе тя вече е много спокойна вкъщи. Започна да ходи из целия апартамент, не седи на едно място както преди. Обаче все още се чудя това куче може ли да лае... След 5 дни ще стане месец откакто е с нас, а глас не й се е чул, освен скимтене, когато изляза или докато си обувам обувките преди да излезем на разходка.

Общи условия

Активация на акаунт