Любители на кучета - 156

• 21 013
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Във Варна за съжаление не е така. Иска на вън. Влизат за 10 минути и после драпа за на вън. Няма лято, няма зима, но в Трявна Берга става друго куче във всяко отношение.

# 481
Вземете леглото от Трявна 😂

# 482
Joy Joy Joy
Добра идея, но няма да ми отива на интериора хъхъхъ.

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 17:17 от Реа

# 483
  • София
Реа, къде отсядате в Трявна?

# 484
Reunion, ММ има къща.

# 485
  • Бургас
Това е интересно.
Явно в Трявна не се чувства сигурна и иска да е с вас.
А във Варна приема, че дворът е неин и трябва да го пази.

# 486
  • под тепетата
Аз пък мисля, че в Трявна се изморява и емоционално, и няма сила за навън.

# 487
  • София
И аз съм забелязала, че на "чуждо" място стават още по-прилепчиви.

# 488
Да ви кажа често чак съм притеснена, че не е това диво животинче дето го познавам. Ей го на сега седи и гледа тъжно Grinning ние вечеряме, тя дори не нахалства (вечеряла е, но обикновенно все иска) и все да спи......то верно, че опъваме тегели и сутрин и вечер по баирите, но.....ММ вика да не би да тъжи за Варна Grinning Иначе на вън е като фурия, тича не спира, но като влезем вътре и й омеква всичко Grinning, то верно, че голяма жега, ама .....Сега за това се притеснявам! Какво й е?!? Сега отиде и си легна Grinning

# 489
  • под тепетата
Наред е момичето! Уморява се повече не само физически. Ново място, миризми, разходки в снега, ще спи като къпана!

# 490
Joy Joy Joy
Добра идея, но няма да ми отива на интериора хъхъхъ.
Айде, айде, оправдания 😂

# 491
  • Бургас
Ти недей така, че да не те зачешем за фотьойла на Тайра Joy

# 492
Ти недей така, че да не те зачешем за фотьойла на Тайра Joy
Аз нямам място просто, иначе хич не ми дреме за интерЙора 😂😂
Даже скоро обмислям и да почиствам доста от играчките на Божито, че и те започнаха да ме задушават 🤣

# 493
Значи и възгланицата елха имаше кратък живот. Днес, докато ме нямаше, някой и е махнал белите топчета от крайщата на клоните. Намерих 4 сдъвкани и изплюти, останалите не знам какво са ги направили.

# 494
И аз съм впечатлена от леглото! Ма то покривка, ковьорче на стената, родопско одеало, варосана стена... все едно се пренесох в къщата на баба! Истинска къща, а не пластмаси навсякъде.
Нашата селска къща е на 120 години. Запазихме печките и леглото на бабата (само рамката и пружината). Тя със сигурност е умряла на него, обаче не мога да изхвърля такова истинско дървено легло. Лакирах го и смених само матрака. Със Зара спим на него, че е персон и половина. Всъщност Зара се шири на него, а аз спя в едно ъгълче. Joy

В Бургас е ужасно студено, слънцето подвежда че е топло, а вятърът те довършва навън. Но пак излизаме, къде ще идем.. кучкарството калява  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт