Любители на кучета - 156

• 21 017
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Мда, щеше ми се да идем да видим моренцето за последно тази година, но с тоя вятър ще ми замръзне ръката. Вчера почти замръзна, а само около 5 мин ми беше извън джоба, че си светех с телефона докато вървях. Не ми е удобно с ръкавици да го разхождам. Абе мъка... Ама след малко ще посетим вета за последно тая година, да вземем още от гелчето за очите, че ми свършва.
Кас не се впечатлява от гърмежи, но Мег се стряска. Тъкмо си мислех, че тази година може да ни се замине и те взеха да гърмят пак.

# 496
  • под тепетата
Аз поръчах успокоително за пътуването, не толкова за гърмежите, но май няма да дойде навреме.
 Ето малко моренце от днес, да не си валат, Dreaming

Не съм имала време за педикюр Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 15:00 от bilqna_69

# 497
Момичета, дано не се счете за реклама, но с каква храна храните вашите любимци?
Пробвала съм няколко вида, понасят му всички до момента, както суха, така и мокра храна. В нашата вет.клиника работят с Роял Канин. Ще ми се да пробвам някоя друга марка от високия клас. Понякога и му готвя, но не мога да го правя ежедневно.
Също и препоръки за по-добър дъх. На мен все ми мирише.

# 498
  • Враца
Аз храня само с Farmina N&D от Pumpkin серията. Вечер, задължително давам кожена солета за почистване на зъбите.

# 499
  • тук-там
С Барф храня. За зъбите и дъха давам кокосово масло, за кожата рибено масло.
Една сърничка-катерица от мен:

# 500
Как давате кокосовото масло?

# 501
Клиника, която работи с и препоръчва Royal Canin бих поставила под въпрос.
Иначе за храната трябва да се водите по кучето. Ако не е с проблемен стомах имате повече поле за проби и експерименти. На моето за сега най-добре му понася N&D с агнешко.
Билянка, благодаря за моренцето. Ще ми се все пак и на живо да си го видя и помириша, но ще видим кога ще е.

# 502
  • Враца
N&D с агнешко давам и аз , но редувам и купувам с риба , последният път обаче, нещо се огледахме, че с рибата храната не го засища, беше като пощурял от глад и само търси остатъци по улиците. Макар, че Вачи никога не се засища, де. Сега яде кисело зеле и пиле на грил. Преди вечеря..

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 19:02 от vmarinska

# 503
Аз храня само с Farmina N&D от Pumpkin серията. Вечер, задължително давам кожена солета за почистване на зъбите.
Ааааа как само с гранули. Вачито е все по заведенията с тази муцунка със сигурност си похапва много други вкусотийки.
Аз минах Кристал на Муш Барф и мноооого я харесва. Гранулите може да й седят цял ден в купата няма да ги погледне ама само да отворя фризера/имаме си фризер само за тяхната храна/ и направо трепери и няма удържане.

# 504
Ох,  и тук най- накрая спря да вали, та днес наваксахме с разходките...И да се похваля, че след двудневно проучване Гинче най- накрая се заигра с подаръка:
И Лори фен на  този Лиско

# 505
  • Враца
Ааааа, в никакъв случай само гранули! От всичко по много!

Малко съм попреял:

# 506
Какви кожени солети ползвате и сте доволни? Спомням си, че бяхте писали, че Вачи не дава да му се мият зъбките.

# 507
Зара сега хапва Оптима Нова, много я харесва. Забелязах, че леко поотслабна. Козината е хубава. Днес наобяд й готвих варено свинско сърце, сладък картоф и зелен боб, с малко кокосово масло. Викам й... Зарке, като принцеса си живееш ти. ММ редовно й завижда, защото за него готвя по-рядко. Simple Smile
Зъбите ги мием с четка и ензимна паста на Virbac.

# 508
Днес направихме 2 часа хубава разходка.
Берга гледа връх Ботев Simple Smile

Намери кучето Simple Smile

Бях купила четка и подобни за мия зъбите на Берга, но се оказа мисия невъзможна, а при нея се събира доста зъбен камък.

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 08:02 от Реа

# 509
  • Враца
Какви кожени солети ползвате и сте доволни? Спомням си, че бяхте писали, че Вачи не дава да му се мият зъбките.

Ето такива, то само те му се побират в устичката:

https://daylapa.bg/kozheni-soleti-trixie-12-sm-h-8-mm-100-br-500gr

Лелееее Реа, направо го почувствах.. Heart

Общи условия

Активация на акаунт