Любители на кучета - 156

• 21 009
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Такава кал и гнус става в София, че поне коремчето да не трябва да мият всеки път.

Якето не го ли мият?
Все си го представям омърляно.
То където са четири крака, там е и един корем Simple Smile

# 526
Горда съм с момичето ми. Повърна само 1 път. Спинка през другото време. Като се прибрахме голям кеф, изобщо не напира да влиза вътре. Излязох по едно време, за първи път се прибрала сама в клетката и си легнала на легълцето!
Последен поглед от верандата преди да тръгнем към Варна.

# 527
  • под тепетата
Заслужила си е и следващо гостуване в Трявна! Браво, Берга!

# 528
  • тук-там
Поздрави от татко Нъки, синчето Локи и малката Руби:

А тук познайте кой е Нъки и кой Локи:

# 529
Аз нИ мога!

# 530
  • София
Нъки е от дясната страна, както гледам снимката.

# 531
  • тук-там
Артемист, имаш право на 2-ри опит Wink
И Лори беше с нас, но не смогнах да ги заснема четиримата. Детската градина все на кълбо беше в планината Wink

# 532
  • София
Вярно, сега видях, че черното петно е над дясното оче на Локи. При Нъки е над лявото.

# 533
  • София
Прекрасна ще стане, но няма смисъл да я обличаш. Тя е "истинско куче" Simple Smile
Тинтина, обличам я поради чисто практични причини. Това е дъждобранче, наследство от Харли. Не топли, само предпазва от дъжд и сняг. А Нара като се намокри бавно й съхне козинката. И за да не се налага да я подсушавам и да губя време, й го мятам отгоре.

Тук в темата някой писа, че купува пилешки шийки от Лидл. Правилно ли съм разбрала, че точно от Лидл са купувани, тъй като вече 3 пъти търся и няма. Това куче хич не се церемони с яденето, пу-пу! Сега яростно се бори с някакво копито, което й взех вчера.

И още един въпрос - има ли значение каква паста за зъби да й купя? И колко пъти да й ги мия - може би след хранене, тоест сутрин и вечер? Подозирам, че ще ми позволи, тя е душичка.

# 534
POV:
Когато си отмъкнал за пореден път чехъла на детето и заспиш доволен

Grinning

Според ММ на кучетата не им било студено и съответно не вижда смисъл да обличам Джак. Така ли е?

# 535
  • тук-там
Вярно, сега видях, че черното петно е над дясното оче на Локи. При Нъки е над лявото.
Много наблюдателна! Впечатлена съм Simple Smile

# 536
Мейпъл си трепери като и е студено и бърза да се прибира. Според мен на късокосместите може да им е хладно. Предполагам, че пак е както ги свикнеш. Често виждам джакове без якета.

# 537
Аз минах по лесната Grinning

# 538
Кастиел също трепери като му е студено.
Локи и Нъки и аз не можах да ги различа, но и двамата са големи красавци.

# 539
  • Бургас
Тонка, аз купувам шийки, замразени са, във фризерите. Има и фенери. В Бургас винаги има, във всеки магазин.

Общи условия

Активация на акаунт