Любители на кучета - 156

• 21 008
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
При нас,в планината е -12'. Лори пробва в дворчето да излезе...И се настани на дивана ,категорично отказвайки да си покаже нослето повече навън...
    [/list]

# 541
    Тонка, аз купувам шийки, замразени са, във фризерите. Има и фенери. В Бургас винаги има, във всеки магазин.
    И при нас има само фенери. Вчера специално оглеждах по фризерите.

# 542
    Весело посрещане на новата година, момичета!
    Ние пътуваме - кой комфортно, кой не толкова Grinning ММ например го играе възглавница

# 543
    • тук-там
    При нас,в планината е -12'. Лори пробва в дворчето да излезе...И се настани на дивана ,категорично отказвайки да си покаже нослето повече навън...
      [/list]

Снощи Нъки и Руби не пожелаха на -14 да излязат на двора и да пишкат. Днес се върнахме от планината премръзнали.

# 544
      Хах, при нас на 3 градуса Кастиел се ослушваше сутринта като го виках за разходка. На -14 сигурно нито аз, нито той ще искаме да си подадем носовете навън. А него хем го и обличам.
      Тинтина, те, дрешките се цапат, ама предпочитам да пусна за пране пред това да къпя и суша куче. Той за това и има няколко за смяна. А има някои, които са от такава материя, че ако са само отвън изцапани, може с мокра кърпичка да забършеш само.

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 15:29 от DreamingOfSummer

# 545
      В очакване на печени ребърца, пържолки и кюфтета.
      Весело посрещане на Новата година!

# 546
      Баба й я гали по гушката, а тя не откъсва очи от масата Joy

# 547
      • под тепетата
      Честита 2026г! Да сме здрави и ние, и любимците ни, за да се радваме на всеки споделен миг!

Наздраве!

# 548
      • Пловдив

Молко ми не е много в час преинсталирания Линукс след умирането на Nvme.SSd-то извинявам се за което.  май оцелих къде е бъгнята и е ето останалите фотки на Дядка "Мунчо"

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 04:14 от whitefang

# 549
      • под тепетата
      Навестявайте ни по- често през тази година с Мунчо, whitefang!
       Народът у нас се събуди и е гладен. Стара- нова, гладът не прощава Joy

# 550
      • София
      Честита Нова Година и от нас с Джинката! Да сме здрави всички и нека има много хубави емоции с опашатите членове на семействата ни! santa2 

# 551
      Честита Нова Година! Да е мирна и спокойна, пълна със здраве, щастие и кучешки забавления! Simple Smile
      Днес реанимираме, никой да не ни закача за нищо, особено мен. Simple Smile

# 552
      Честита нова година!🎆🎊
      Нека 2026-та ви донесе много здраве, щастие, късмет и много успехи във всяко едно начинание! 🍀💫🥇
      Обичайте се и бъдете обичани! ❤️
      Скрит текст:

# 553
      • Варна
      За много години!
      Здрави и щастливи ❤️

# 554
      За много години! Само хубави неща да се случват през новата година!
      Ние снощи излизахме за последно пиш към 11. Въобще не го смутиха гърмежите, макар че минаваме покрай блокове и се чуваше силно и близо. Аз го дърпах, че ме беше страх да не вземе да дойде някоя пиратка при нас, а той най-невъзмотимо си душеше. Голямо непукист.
      Очудващо за мен Мег не се кри от гърмежите, но за сметка на това Грейси, която до сега никога не е показвала страх, се беше завряла в коридора, до външната врата, готова да избяга навън при първият удобен случай, та посрещнах новата година с нея на ръце.

Общи условия

Активация на акаунт