Любители на кучета - 156

• 20 991
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • София
За много години! Бъдете здрави и щастливи! Да са много здрави и нашите четирикраки деца! Simple Smile

# 556
  • София
За много години, приятели! Живи и здрави да сте! Късмет, щастие, любов и успехи! По много да има!
Голяма веселба беше снощи - бяхме с брат ми и снахата и племенника! Децата до 3ч издържаха, а Чарли по време на фойерверките се беше скрил в мокрото на тишина. После изпълзя за поредната си порция галене и просене на внимание. Сутринта, към 9ч, не пропусна да си свърши редовното 😂, независимо, че на баща му мнооого му се спеше. Но така е, животинките те чакат 😂.
Бъдете здрави!

# 557
За много години, момичета и момче! Нека сме здрави и ние и четирикраките ни другарчета! Щастливи и успешни бъдете, и много радостни моменти да ни донесе 2026! 🤗

# 558
За много години и от нас с Гинче! Живи, здрави и обичани бъдете!
Ние живеем в Кичук Париж, който е известен с това, че има повече оръжие, амуниции и пиротехника от НАТО. И снощи, естествено, беше страшно....Милата ни принцеска, се беше скатала в спалнята и оттам така ги редеше( ако имаше преводач от кучешки, съм сигурна че трябваше да цензурираме)..., но то и на мен ми дойде в повече, цялото пуцане..
И да се оплачем- не стигаше лудата мама, ами сега и другите луди жени у фемилито( добре, че няма много, като цяло), са се наговорили да подаряват дрехи и само го преобличат горкото Гинче:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 15:16 от Гинче мама

# 559
Ха ха, какъв примирЕн и измъчен поглед. Heart
Снощи при нас имаше заря, която "падаше" в двора и го осветяваше. На мен ми беше неприятно и също като Гинче се изразих нецензурно. Зара чу гласа ми и на прибежки притича  през двора до входната врата. Матейчо го извиках. Мислех, че е в колибата, а той излезе от "окопите", които са си правили с лудата му кака. Гушнах го и ги прибрах вътре. Надявам се да забранят продажбата на пиротехника. Горките бездомни животни и птици.

# 560
  • под тепетата
Гинчето в тон с модния цвят! Фръц!
Ози, даже и в студа си го раздава нудист Stuck Out Tongue Winking Eye Тъкмо сега , чистейки му се карам, че всичката перушина е от него по пода, а от Лео няма косъмче!

# 561
Ма тя голяма мадама тази Гинче бе и как само позира.Всички тоалети много й отиват. Heart

Честита Нова година на всички двукраки и четирикраки! Много да сте здрави и много щастливи мигове заедно през новата година!

# 562
Абе при нас сякаш не гърмяха чак толкова тая година. Проблемът е, че комшията от долния етаж гърми и се чува силно, но те и кучета не обичат, та няма смисъл да се говори с тях. Изрично като се нанасяха питали домоуправителката дали има много кучета във входа. За техен ужас, тогава беше само моето, но после комшиите срещу и до тях си взеха, а също и под тях и на първият етаж.

# 563
  • Mediterraneo
Боже, това Гинче, разкош!
Честита Нова година на всички!
И поздрави от една рожденичка, която остана без торта, щото майка й забрави да вземе пастет, но пък затова е добре почерпена с отбрани сирена и бг луканка

Снощи с баща й излязохме да празнуваме навън, двете й каки останаха вкъщи заради нея. Много се страхува от гърмежите, милата.

# 564
Честита Нова година! Живи и здрави, всички двукраки и четирикраки!
Ние посрещнахме нова година на площада в Созопол. Докато вечеряхме гръмна някоя и друга пиратка, но Макс въобще не ги отрази. На посрещането на новата година кмета каза , че тази година няма да има заря и парите ще бъдат похарчени за града . За което силно беше аплодиран.

# 565
  • Dublin
Попи праща поздрави за Новата година на всички четирикраки и техните човеци, с пожелания за здраве, лакомства и игри.

Снощи имаше и тук малко заря и фойерверки, гушкаше се повече при нас, но нямаше много драма по принцип.
По-рано вечерта мъжа ми я изкара на разходка към 7 и половина, уж преди да почне данданията. Естествено 2 минути след като излязоха чух гърмеж. Двамката се прибраха след малко съответно и мъжа ми вика, това беше най-бързото изхождане на Попи досега, свършила си е голямата работа веднага след пиратката и веднага е хукнала да се прибира Simple Smile.

# 566
  • София
Жива и здрава да е Рейна! Още много мезета да изяде! Simple Smile
Гинчето е много гиздава. Smiley

# 567
Честито на Рейна! Да е все така обичана и глезена, пък догодина две торти да й направите, че да си навакса!

# 568
Честита Нова 2026 година! Бъдете здрави и щастливи!

Честит рожден ден на прекрасната Рейна! Heart

# 569
  • под тепетата
Здрава и все така глезена и обичана да е Рейна!

Общи условия

Активация на акаунт