Естетични процедури за лице и тяло – 66 тема

• 31 356
  • 539
  •   6
Отговори
# 225
Чилингирова не се притеснява от канюла- слагала ми е под очите скинбустър, на лицето Радиес няколко пъти, на брадичката филър неведнъж , явно е на друго мнение относно процедурите и не иска да се ангажира с чуждо виждане.
Кой скинбустер поставя под очите и какъефект имаше.

# 226
А дали с СО2 лазер може успешно да се премахне такова кожно образувание на челото, че много ме дразни Grin Телефонът ми не прави добри снимки, но ИИ предположи, че може да е милиум, хиперплазия или невус, като според описанията най-много ми се доближава до хиперплазия. Бихте ли споделили дали някой се е преборил с такъв проблем или резултатът е несигурен като при белезите от акне?

Скрит текст:

# 227
Според мен това си е за изрязване.
Чилингирова не се притеснява от канюла- слагала ми е под очите скинбустър, на лицето Радиес няколко пъти, на брадичката филър неведнъж , явно е на друго мнение относно процедурите и не иска да се ангажира с чуждо виждане.
Кой скинбустер поставя под очите и какъефект имаше.
Рестилейн някой си, Витал май беше.За запълване на слъзната долина, много добре стана, да, още си стои и нямам нужда да повтарям за момента.Минали са 3-4г.

# 228
Машината се настройва колко да е дълбоко изгарянето, а това вероятно се решава от лекаря.
Моята приятелка правеше на друго място, повърхностен пак, но ѝ се появи бенка на брадичката.Така че не бих се подлагала на много дълбоко третиране.
Въпросът с белезите е многокомпонентен и за съжаление, трудно лечим.Ако ставаше с
една процедура и един апарат, щеше да е лесна работа.
Да, бях помолила лекарката да ми направи по-дълбок, но започна да ми обяснява, че това си е програмирано и нямало как. А това не е така, решетката се настройва и каналчетата, които прави лазера могат да са по-нагъсто.
За дълбочината не знам, все пак дължината на вълната не се променя.
Но е факт, че явно така си го правят в Дермаакт, по-повърхностен (хем да минимизират рисковете и възстановителния период).

Точно че според мен в дерма акт искат да минимизират рисковете и затова не третират по-дълбоко, а не че техниката не го позволява.  Hands V

# 229
Честно казано си е сериозна интервенция дълбокият СО2 и не знам всички хора дали могат да са стриктни с периода след това.

# 230
Клаклова за мен е прецизна и хич не е плаха. Даже я разпитах за скулптра - в колко и кои зони слага, защото коментарът на Хелена много ме изненада. Както и очаквах, каза, че зависи от нуждите и особеностите на лицето, върху което работи.

Имай предвид, че съм силно пристрастна, защото само на двама лекари давам да ми пипат лицето последните четири години, и Клаклова е един от тях. С мен поне досега няма грешка тя.

Мега странно! Можеше да ми го каже директно, още повече че точно в тези зони, в които тя ми отказа е видно от километри, че имам нужда. Благодаря за коментара, още повече ми стана ясно, че Клаклова не е моят лекар. Предложи ми също доста процедури - да поставя филъри, да сложа ботокс в долната част на лицето, а според Георгиевски и Трендафилова нямам нужда точно там.
Ние сме различни по характер, възприятия и точно това е хубавото, че си избираме различни лекари. Иначе всички щяха да искат само при един конкретен, което щеше да е доста сложно хах. Д-р Трендафилова за мен си е най, най и нямам търпение да се върне Simple Smile

Iveta_S , аз също имам на челото няколко такива. Дерматолог ми каза, че е милиум или запушена пора. Гори ми ги с нещо, мисля с лазер беше, но пак останаха.

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 16:39 от *Hellena*

# 231
На мен пък абсолютно категорично филъри никакви не иска да слага (с изключение на устни веднъж за хидратация и един rss за много тънки запълвания около устата), за ботокс в долна част пък да не говорим. Което наистина потвърждава, че гледа индивидуално на всеки.

# 232
Честита Нова Година!
Аз съм нова тук. Записвам се да следя темата. На 42 г съм и реших тази година да си обърна по сериозно внимание.
Нямам бръчки като цяло сама финне линии окоро очите, но имам отпускане на кожата, след двете бременностти и раждания имам загуба на мазнини и оттам увисвания и хлътвания.
От близо 3 години имам рутина със серуми и кремове, като непрекъснато сменям марки и все още търся своите любимци.
Правя фейс йога и масажи от време на време и от ноември месец започнах да ходя на остеоестетика.Засега направих 3 процедури и още не знам дали имам ефект, тъй като ги правих през дълъг интервал, поради липса на удобни часове.Обмислям в най скоро време да започна отново. Искам да включа и малко по сериозни процедури.
За сега мисля да пробвам без ботокс и филъри.
Препоръчайте процедури, които са подходящи за начало и от които сте имали резултат.
Целя стягане, свеж вид, малко по оформен контур.
Досега не съм правила никакви процедури освен почистване на лице и масажи. Направих си микроблейдиг на веждите преди Нова Година и може да се каже, че тава е първата и единствена процедура, която направих за 42 г, а може би събирах кураж за нея поне 6 години Grinning
Много съм страхлива, но тази година съм решена да бъда по смела и да се погрижа за външния си вид.
Спокойна вечер. Надявам се за съвети и помощ от вас.Blush

# 233
Здравейте,
Жената по-горе ме надъха и аз да попитам, понеже и аз Ви следя от от известно време. Позвам добри кремчета за лице, които доста ме освежават, но го няма това опъване на назолабиални бръчки, което желая да постигна. Не са най-дълбокото нещо на света, но ги има със сигурност.

Надъхвам се да си сложа филъри, но така и не разбрах за тези бройки процедури. Една докторка преди време ми беше споменала поне 3 - 4 бр.. Някой с опит може ли да каже това "поне" така ли е? Смисъл толкова много бройки? Или си е реално, проста мен ми звучи много.

*На 35г съм.

krisi.lisa

Единственото, което ме е освежавало, но не за толкова сълго, е масажите на лицето, които съм прилагала сама. Или с олио, или с масажор за лице, с естесвен камък (тези с кристал и ролка). Наистина действат опъващо, но все пак не е постоянно. Но и не го правя редовно ако трябва да си призная...

# 234
За какъв филър питате и какви бройки? Или милилитри? Интересувайте се повече, не сте наясно и можете да допуснете грешка.
Ако питате за колагенстимилиращи да 3 броя е протокола през 30-45 дни. Колко мл вече според нужните и по съвет на лекаря.

# 235
Доколкото разбрах, пита за филър в назо. Но там не се "помпа" многократно. Слага се веднъж определено количество и е деликатно доста. Ако се прекали с обема, натежават и става обратен ефект. Ако са много дълбоки, често кожата е като залепена за костта. От друга страна, на 35г. едва ли цялостно лицето е твърде проблемно, така че еднократен филър ще подобри положението. Аз сложих за първи път в назо на 39 и много освежи. Досега, за  седем години оттогава, съм повторила само веднъж.

Криси, ако целиш освежаване, мезо всеки месец ще го даде. Въпросът е колко е рентабилно и дали ще ти стига като резултат. Относно контур - когато нещо е увиснало, то не се оправя с филъри, а с рязане. Освен, ако не е много лека форма. Някои лекари препоръчват бодене в скулите, за да се "издърпа" оптически долната част, но има риск да станеш бобър и да не се харесаш. Според мен отиди на консултация с лекар, който има добра представа от лицева анатомия, за да направи цялостен план. Ти може да мислиш, че само контурът е проблем, но да се окаже, че има още пет, които не виждаш.

# 236
Може и някакъв скинбустер за освежаване.

# 237
Ох да, не се доуточних. Ами конкретната Докторка ми каза цитирам от чата: Скулптура стимули колагена и Хармоника (хибриден филър)
но се правят поне 3-4 процедури (през 6 седмици)

Поне 4 ще са Ви необходими
*Бяхме се срещнали наживо преди това.

Аз си имам и торбички под очите от както съм се родили, тя ми беше казала, че без излишни филъри специално за торбичките ще се опънат леко и те. Тъй че за момента не са ми зор.

Но като се погледна без да съм се усмихнала и лошо ми става ... Това продълговато лице, ако имах бузки да ги опъва, ама нямам. С усмивка изглежда една идея по-добре, но ...

*за самото боцкане, пълнене беше споменала някаъде нагоре към бузките, не във самите бръчки. За да се издърпа един вид кожата назад. Вси едно съм надебеляла леко в бузките. Така и торбичките леко ще се опънат. И наистина като го си издърпам с ръцете кожата назад се вижда, но дали ще стане като инжектира нещо там не знам. Но този препоръчан брой ме плаши.

# 238
AniNe, обаче устните ти са страхотни!
Естествени ли ти са?

# 239
AniNe, обаче устните ти са страхотни!
Естествени ли ти са?

Благодаря. Да, но са доста сухи. Гледам да се мажа редовно с вазелин.

Общи условия

Активация на акаунт