Естетични процедури за лице и тяло – 66 тема

• 30 739
  • 528
  •   1
Отговори
# 240
За мен си за филър в назо отвсякъде. Но ти трябва опитен оператор.

Скулптрата ще помогне за друго и също е добре да я направиш. Аз не бих сложила в бузите директно, а в падината под скулите и където другаде дерматологът прецени (по тези снимки аз лично не мога да се ориентирам добре, а и не съм лекар). Самите бузи ще наедреят още повече, ако сложиш директно там, а ти си имаш достатъчно и сега. Поне на снимките изглеждат плътни.

Ако си се консултирала в дерма акт, изчакай за промоциите. Но четири скулптри - абсурд. Направи две, изчакай да се разгърнат след шест месеца и тогава евентуално планирай пак.

# 241
Здравейте! Може ли да споделите за добавки, които наистина действат за стягане на тургора и изобщо на кожата на тялото? На 47 съм и така се спихнах, вече забелязвам кожата ми, мека отпусната, много бързо се състарява😩

# 242
Ма то такива има ли 😅😬
Купете си аминокиселини и колаген, плюс вит Ц, магнезий.Вит Д при нужда след изследване.Ще подобрят състоянието, но стягане- добър начин на живот и спорт под формата на силови упражнения.

# 243

Имам около 8мл филър поставян за 2 години(1мл на 2-3 месеца).Но месец след поставяне се разгражда или мигрира около устните или вътрешната част на устните.Пробвала съм различни марки филър и няма разлика пак така се получава.Каква може да е причината ?Казаха ми,че е от организма,но 8мл е голямо количество.

# 244
Ух, разградете го. Не изглежда добре, честно, а и се вижда, че е мигрирал. Устните ви са като на пате и го казвам с добро чувство. По принцип се слага 0,5 или 1 мл и поне година и половина не се пипат повече. При вас тези 8 мл са брутално количество.

# 245
Ух, разградете го. Не изглежда добре, честно, а и се вижда, че е мигрирал. Устните ви са като на пате и го казвам с добро чувство. По принцип се слага 0,5 или 1 мл и поне година и половина не се пипат повече. При вас тези 8 мл са брутално количество.

Преди съм разграждала и освен хиалурона разградиха част от естествените ми устни.Като имах 1мл и след 5 месеца още 1 отново беше все едно нищо няма.

# 246
Ще го обясня така- представете си бутилка, която може да събере 700мл. течност, всичко отгоре ще излезе от гърлото на бутилката и пе се разлее около нея.Вие може да продължите да я пълните, но тя има капацитет и течността ще продъпжава да излиза около нея.
Същото е с устните.Лигавицата има някаква разтегливост, при всеки е различна.Една част от филъра ще остане на място и ще запълни обемите, останалото ще се разлее наоколо и се случва точно тази неприятна миграция.
По-лошото е, че Вие си мислите, че хиалуроновият филър ще изчезне,няма проблем, но поне половината от съдържанието му си остава завинаги в тъканите Ви и в бъдеще това ще доведе до други проблеми- натежаване на тези тъкани и образуване на свличания, нежелани обеми, бръчки и лицеви дефомации във формата на нетипични подувания в зони, където анатомията не ги създава- както е около устните.Лигавицата на устните се деформира, става неравномерна- както вече се случва , видно от снимката.
Тези мигрирали филъри ще продължат да се разливат в кожата Ви и Вие няма да можете да противодействате.Да, има ензим за разграждане, но резултатите са непредвидими и често нежеланикато краен резултат- неравномерно разграждане на филъра и собствената ни хил. киселина, хлътвания, и тн.
На Ваше място ще спра да насилвам устните и лицето си , ще разградя , за да намаля локално щетите и ще нося едни нормално големи устни,естетически и максимално добре оформени за моето лице, без да се вижда от самолет, че са правени.
Не знам какво целите като визия и дано не Ви обиждам, но помислете дали това Ви желание за повече от огромни устни не е проблем и намерете къде се корени.
Успех!

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 12:26 от ДХ3

# 247
Здравейте!
Имам 1мл ХК в устните (поставен на два пъти по 0.5) при д-р Трендафилова. Изключително доволна съм от резултата, и въпреки, че по начало съм с много тънки устни, резултатът е изключително натурален, не съм имала и никакви проблеми с миграции, топчета и подобни.
Тъй като мина година и останалото количество е много малко, обмислям ново поставяне. Д-р Трендафилова обаче в момента не практикува и търся друг лекар при който мога да постигна същия натурален резултат.
Мисля си за д-р Чилингирова, но ще се радвам ако ми дадете мнения и препоръки. Simple Smile

# 248
Аз съм “за” д-р Чилингирова.

# 249
  • Sofia
И аз съм много доволна от д-р Чилингирова. Слагала съм само 2 пъти в устни по 0.5 за 2 г., Рестилейн кис при нея.
Аз категорично не исках никакъв обем, само да ми се върне малко сочност.
Ето резултатът преди и след:

# 250
Скарлет , страхотни устни😍
И от мен глас за нея .

# 251
И аз съм много доволна от д-р Чилингирова. Слагала съм само 2 пъти в устни по 0.5 за 2 г., Рестилейн кис при нея.
Аз категорично не исках никакъв обем, само да ми се върне малко сочност.
Ето резултатът преди и след:

Страхотни устни!
Имаше ли подуване, видим оток, веднага след поставянето на 0.5 мл.?

# 252
  • Sofia
Да, имаше оток и двата пъти... Около седмица - две си изглеждаше зле.

# 253
Тези устни и преди са си били топ .

# 254
И аз се наложи да заместя Трендафилова за устни с Чилингирова. Бих казала, че резултатът е същият, само Чилингирова казва изрично да не се правят масажи, а Трендафилова го изисква.

Общи условия

Активация на акаунт