Естетични процедури за лице и тяло – 66 тема

• 28 942
  • 501
  •   4
Отговори
# 360
  • Варна
KPP, този lemon на какъв принцип е, някаква киселина ли?

# 361
  • София
KPP, май тук никой наистина не е правил lemon-a. аз миналото лято питах за отслабване в корема, но след доста четене препочетох LPG. Ама корем и врат е различно, така че...

# 362
Скрит текст:
За Хайфу аз съм с негативно мнение, стопява мазнините на лицето и увисването се увеличава, това което аз съм виждала. Може би ако лицето е много месесто, плътно и тежко няма да се види токова загубата на мазнини, но за слабо лице вредите ще са повече.
Над 45 нищо което “топи” лицето не е ок.
Както по-горе писах, аз съм на три процедури Хай Фу.
Ами наистина и аз усещам някакво отпускане, но не се и бях замисляла, че може и да е от това, затов и се включих  в тази тема, че е време за нещо по драстично

А като цяло преди процедурите със по-слабо лице ли цте била преди това? Защото четох, че може би това ХайФу е причина за отпускане за по-слаби лица.
И така като гледам може да подаря процедурата на майка ми *Така и не отидоха, защото се разболях предния ден. "може да е знак от събата.."

# 363
  • Там където
Много добре стана, естествено е и няма ефект плочка😃 За съжаление не съм сигурна кой точно е филъра- май беше Рестилайн, защото започнах с него и ботокс.

# 364
  • София
Удачно ли е да се сложи ботокс само на две зони? Пачи крак и гневна бръчка. И при третиране на коя от трите зони има риск от “падане” на веждите?
Допълвам и още един въпрос:
Ако купиш пакет от две или три процедури, можеш ми да го споделиш с приятел?

# 365
Може да си сложите Ботокс на две зони , но винаги съветват да се постави в трите . Аз съм слагала в две и запознах да правя компенсаторни мимики на гневна и следващия път поставих и там .

# 366
Много добре стана, естествено е и няма ефект плочка😃 За съжаление не съм сигурна кой точно е филъра- май беше Рестилайн, защото започнах с него и ботокс.
Имах предвид лекаря, който го постави Simple Smile

# 367
Отдавна се чудех за CO2 около очи.
3 ти ден съм, горен и долен клепач, едното око е като цепка, отвсякъде прихлупено, другото едва оток на горен клепач.
Под по проблемното око имам и пърхул, иначе вече кафеви корички, които се лющят.
Защо ли обаче имам чувството, че ще е поредната процедура, която тепърва ще се развива ефекта и.. май няма да се развие.

# 368
  • в 1001-та нощ
Дано няма последдтвия и се възстановиш бързо. Аз съм правила няколко пъти с по-лека травма и ефект нула.

# 369
  • София
Направих първата процедура с MOXI срещу пигентации вчера. Прилагам снимка еднага след. Доста по-сериозна от Пико шуър, 18 часа след това гори и боли. Възстановителният период е около седмица. Кожата е грапава и има сериозен дискомфорт, на моменти чак ме втриса,. Днес съм отекла, особено около очи и уста, където поработи доста д-р Петкоаа, като най-проблемни зони. Около очите от години имам пигменти тъмни кръгове като панда, май са от некачествени очила и тя издърпваше кожата, така че обработи до ръба на окото и долен, и горен клепач. Силно се надявам да си струва и съм в ужас как ще изтърпя втората процедура.

За д-р Петкова, Дерма акт Инфинити, писах след консултацията, мога да добавя само суперлативи като я видях и в действие. Изключително прецизна, обработи внимателно всеки милиметър от лице, шия и цяло деколте,  води се само за лице процедурата. През цялото време разпитваше какво чувствам, даде много съвети и препоръки, иска да й изпращам снимки, за да следи възстановяването и след седмица съм да ме види контролно. Чудесна е, отдадена на работата и пациентите!

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 07:08 от O. Basilicum

# 370
Чакаме да се похвалиш с резултата, и аз имам петна:(

# 371
+1 за д-р Петкова от Дерма акт. Правила съм полинуклеотиди и скинбустери при нея. Внимателна е и никога не съм имала синини.

# 372
  • Там където
[
Имах предвид лекаря, който го постави Simple Smile
[/quote]

Д-р Йорданова от Скин консулт. Аз само там ходя за ботокс и филъри.

# 373
  • в 1001-та нощ
O. Basilicum, от моя опит с такъв тип процедури втората обичайно се усеща по- леко, така че не го мисли от сега 🌞

Пожелавам бързо възстановяване ✨️

# 374
  • София
+1 и от мен за д-р Петкова от Дерма акт, страхотна е . Правила съм BBL Heroic при нея 2 процедури и минаха много успешно.

Общи условия

Активация на акаунт