Естетични процедури за лице и тяло – 66 тема

• 29 194
  • 506
  •   7
Отговори
# 285
  • София
На въпроса за бръчките- само ботокс и както много пъти тук е обсъждано- дерматолог -В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ. Подобни интервенции се извършват само от специалисти лекари, ако не искате да ви пишат по новините после.

# 286
  • гр.Пловдив
На въпроса за бръчките- само ботокс и както много пъти тук е обсъждано- дерматолог -В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ. Подобни интервенции се извършват само от специалисти лекари, ако не искате да ви пишат по новините после.

Дайте препоръка за Пловдив. И какъв е специалиста? Извинявам се за невежеството, но наистина не ми е ясно.

# 287
Някой да е ходил при Рени Христова в Skin Line? Какви са ви впечатленията

# 288
# 289
Момичета, закупих си 9D HIFU процедура на цялото лице.
Някой подлагал ли се е? Никъде не открих дискусии, мнения относно тази процедура, поне на БГ, която се води за опъване на лицето, стимулиране на колагена. Но понеже беше на доста голяма оферта в GRABO и реших да си я подаря. Само онлайн гледам уж доволни клиенти тук там "по света". До колкото разбирам ефектът, ако има такъв се появява след седмица - две. Нужна само една процедура.

https://www.google.com/search?q=9D+HIFU&rlz=1C1VDKB_bgBG1090BG10 … d=chrome&ie=UTF-8

Еми утре ще си направя снимки преди това и ще видим. Дано поне не си повредя кожата.

# 290
# 291
Някой да е ходил при Рени Христова в Skin Line? Какви са ви впечатленията

# 292
За Хайфу аз съм с негативно мнение, стопява мазнините на лицето и увисването се увеличава, това което аз съм виждала. Може би ако лицето е много месесто, плътно и тежко няма да се види токова загубата на мазнини, но за слабо лице вредите ще са повече.
А пък като чуя на оферта в Грабо.. ами няма как да си помисля че това е реномирана клиника с лекар с опит, с качествен апарат… по вероятно да е китайска машинка с кака Цеци козметичката, която обещава чудеса , а като стане белята не вдига телефона…
Бъдете разумни и внимателни. Една грешка може да нанесе поражения, за които да съжаляваме с години:
Над 45 нищо което “топи” лицето не е ок.

# 293
  • Варна
Излезе ми реклама на една клиника ,която следя за конци, та се замислих дали не е вариант за долната част на лицето ми някакъв минимален брой конци … Тук много не се коментират, но може ли да споделите опит ако имате?

# 294
Аз съм ходила на консултация при Денкова за конци и тя беше против. Според нея това е остаряла процедура. Понеже аз се усъмних, че нещо не иска да ми сложи, тя ми разказа, че е един от първите лекари в БГ, които поставят, и предлага процедурата по принцип, защото има търсене, но като цяло не я препоръчва като съвременен метод.

# 295
Мнение за Hill clinic? Интересуват ме естетическите инжекционни процедури.

# 296
  • в пералнята
Добре де, какво може да се направи за назолабиалните, в такъв случай. Филър не искам да слагам, ботокс?

# 297
По-добре да се третира цялата долна една трета на лицето, вместо да се пълнят линии и ефекта “пълна питка”. Малко количества филъри могат да дадат добър ефект, но ако не - лифтинг или мини инвазивен лифтинг тип Facetite.

От десетките лазерни процедури също може да има добър ефект, но ако има врязване и увисване на линиите, малко си е губене на време и пари (лично мнение).

# 298
  • гр.Пловдив
За Хайфу аз съм с негативно мнение, стопява мазнините на лицето и увисването се увеличава, това което аз съм виждала. Може би ако лицето е много месесто, плътно и тежко няма да се види токова загубата на мазнини, но за слабо лице вредите ще са повече.
Над 45 нищо което “топи” лицето не е ок.
Както по-горе писах, аз съм на три процедури Хай Фу.
Ами наистина и аз усещам някакво отпускане, но не се и бях замисляла, че може и да е от това, затов и се включих  в тази тема, че е време за нещо по драстично

# 299
  • София
Нови промоции в Дерма акт, но не мога да разбера докога са.
Ако някой е наясно, ще бъда благодарна!

Общи условия

Активация на акаунт