Естетични процедури за лице и тяло – 66 тема

• 27 449
  • 467
  •   13
Отговори
# 390
Аз май пак се набутах с това CO2, пък и в него много се кълнат.
Мисля, че четох тук по темите за положителен ефект.

# 391
продецура Juvelook или полинукеоиди за околоочната зона ,ако си склонен за торбички ,как ще се отразят.

# 392
  • в пералнята
Аз от полинуклеотиди не не видях никакъв дълготраен резултат. Действително кожата една седмица след това светва, но е временен ефект.

# 393
Като PRP-то. Поредният маркетинг трик

# 394
А може ли малко повече информация за продецура Juvelook ,какво може да се очаква.

# 395
  • в 1001-та нощ
Juvelook е корейски хибриден колагенов стимулатор. Предназначен е да стимулира производството на колаген в зоната, в която се прилага. И тъй като съдържа и неомрежена ХК - също и да хидратира.

Кожата под очите е изключително тънка. Тя не може да стане кой знае колко дебела и ефектът да се вижда от космоса Simple Smile Но все пак заслужава грижа и внимание.

Ако има подпухналост - Juvelook няма да го отводни. Ако има хлътване - няма да го изпълни, целите не са тези.

В тази зона - най-видим е ефектът при поставяне на филър за хлътване, но там рисковете са други.

Хубаво е да се комбинира с прием на колаген и евентуално Lenisna за околните зони. От моя опит и с волтаична плазма.

Но, както знаем - всеки случай е индивидуален. И очакванията също Simple Smile

# 396
Здравейте, направих 3 процедури със Scluptra, последната беше преди месец и половина и обмисмял CO2 лазер, дали е подходящо и ще стопи ли мазнините по лицето, защото съм със слабо лице и не ми се ще да се изпивам повече? И Ботокса повлиява ли се негативно, защото го поставих преди седмица?

# 397
Аз от CO2 полза не видях, но не знам и какво целиш.

# 398
  • София
Може ли препоръка за процедура, която не е инжекционна, но действа дълбоко хидратиращо на кожата на лицето и сте доволни?

# 399
Георгиевски работи ли вече официално някъде.
До кога са промоциите в Дерма акт,до колкото видях ботокс в три зони е 500лв.,така ли е.

# 400
Да , работи .
До 9ти февруари се предплащат , може да се извършат до 9ти март.

# 401
Да , работи .
До 9ти февруари се предплащат , може да се извършат до 9ти март.

а Къде работи Георгиевски

# 402
  • Sofia
Здравейте, може ли някой да препоръча дерматолог за гневна бръчка и леко забележимо хлътване между веждите?За сега се колебая между Др Хаджийска в Дерма Акт и д-р Хитова.

# 403
Здравейте, може ли някой да препоръча дерматолог за гневна бръчка и леко забележимо хлътване между веждите?За сега се колебая между Др Хаджийска в Дерма Акт и д-р Хитова.
Аз съм за др Хаджийска. Много съм доволна за ботокса от нея. Също така прави цялостна оценка на лице и препоръчва процедури и рутина за грижа за кожата, не само да ти направи процедурата и да си ходиш.

# 404
Аз съм доволна от Георгиевски , но съм поставяла и при Хаджийска и бих я препоръчала .

Общи условия

Активация на акаунт