Естетични процедури за лице и тяло – 66 тема

• 28 070
  • 487
  •   2
Отговори
# 480
  • гр.Пловдив
А плазмолифтинга какъв ефект има и заслужава ли си?

# 481
  • Варна
Много ви благодаря за мненията за Скулптра. Записах час за една варненска клиника, мисля цената е много добра в момента до края на януари -350€.

# 482
Ама една Скулптура нали нищо не прави? И в Дерма е толкова сега, ама трябват няколко.

# 483
  • Варна
Да, няколко , така четох и аз.

# 484
Момичета, защо според вас се набляга на Скулптра, Хармоника, Радиес, а много по- малко работят с Елансе. Аз съм се насочила към него след разговор с дерматоложка, смята, че не дава обем и е по- траен. Да не би да има някакви минуси, четох доста, но не стигнах до кой знае какво изводи за себе си.

# 485
  • Варна
По това, което съм чела тук като отзиви а и по описание на продукта Елансе обем дава и то мигновен, тъй като това са микро сфери в гел и освен това стимулира и колагена. Според мен продукта е хубав и доказан ако се използва за правилните цели, тип лице с нуждите му. Скуптра и Хармоника са по-нови продукти и нормално да се създава маркетинг около тях или поне това е причината за мен.

# 486
Скулптра май не е много нов.

# 487
Аз съм с плътна и по- тежка кожа, нямам дълбоки, нито кой знае колко фини линии, но имам увисване в долна част, същевременно генетично съм със скули и ако се надуя, ще стана бузеста, което не е целта. Реално целя лифтиране в долна част. Въпросът е дали е предвидим продуктът, има ли опасност от асиметрия и подобни, някакви други големи рискове?

Общи условия

Активация на акаунт